Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler
3.2k 156 238.2k 173

Benzer Başlıklar

• EB-3 vizesi aldıktan sonra ABD'ye giriş-çıkış yapmak

5
    2 Oy
    5 İleti
    941 Bakış
    S
    @tufank Tesekkurler Hocam simdi I 140 iptal mi geri cekildimi ne durumda dir amerikadaki avukata mail attik bakalim ondan gelecek cevaba gore ilerlemeye devam edecegiz
  • EB-3 GREEN CARD SURECI

47
    4 Oy
    47 İleti
    5k Bakış
    Emin DoganE
    Sitedeki eb3 vize reklamındaki kuruluş aracılığıyla giden oldu mu hiç aranızdan 20k dolar çok yüksek bir rakam ve riske girmeye değer mi sizce
  • 0 Oy
    1 İleti
    647 Bakış
    LtEmirhanL
    Merhabalar! Görüşmeyeli bir süre oldu. Başlıkta belirtildiği üzere EB3 vizesi yada durumuma uygun bir vize türü ile ilgilenmekteyim. Lisede Elektrik-Elektronik teknolojisi bölümünden mezun oldum ve bu alanla ilgili yeterli eğitim ve bilgi birikimine sahip olduğumu düşünüyorum. Okuldan mezun olduğumuzda, tarafımıza ustalık belgesi olarak da geçerli olan bir İşyeri Açma Belgesi düzenleniyor. Tarafınıza yönlendirmek istediğim sorular şu şekilde: 1-) Herhangi bir aracı firmaya gerek kalmadan bir iş nasıl bulabiliriz? 2-) Alanım ile ilgili elde ettiğim işyeri açma belgesinin ABD'deki işverenlerin başvurumda beni öne çıkarmalarını sağlayabilir mi? 3-) Hangi vize türü durumuma daha uygundur? Deneyimlerinizi, bilgilerinizi ve düşüncelerinizi paylaşarak bu konuda tartışalım. Kıymetli görüşlerinizi merakla beklemekteyim efendim.
  • ABD'de yatirim yaparak GC almak (EB5 vizesi)

Taşındı İş Dayanaklı Göçmen Vizeler
    70
    4 Oy
    70 İleti
    8k Bakış
    K
    @mdnone New Jersey'de 2019 Aralik ayinda bir ev aldik. Pesinat olarak verecegim parayi Turkiye'den banka uzerinden SWIFT etmistim. Mortage sirketi bu parayi kabul etmedi. "Para en az 6 ay once ABD'ye gelmis olmaliydi" dedi. Bizim MASAK ile, ABD'nin kara para aklama kurumu, her ABD bankasindaki parayi 6 ay ile 1 yil icinde ya aklamis oluyor sanirim. Bu bilgiyi mortgage sirketinde calisan yetkili verdi. Mantikli bir bilgi aslinda. Ben TR'den ABD'ye yuklu miktar (EB5'e yeter miktarda) para transferi yaptim, hic sorun cikmadi. "Nereden buldun" diyen olmadi bana. O para yaklasik 1 yil Turkiye'de bir kamu bankasinda duruyordu. Banka size $800K verecek ve nakit teminat sozlesmeye yazmayacak, hangi banka bu? E2 ile ilgili cok fazla simsar var. Benim direkt tanidigim bir kisi veya firma yok. Dikkatli ve guvenilir firma bulmaya calisin, dikkatli olun. ingilizce sozlesmelerle devir alacaksiniz, size haklarinizi koruyacak bir avukat bularak ilerleyin mutlaka.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k