Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @tufank merhaba tufan bey ağustos ayı için vize bültenin de eb3 other works için nasıl bir ilerleme bekliyorsunuz tahmininiz var mı?

• ⭐⭐⭐⭐

@Duygu-Çelik yorum yapmak zor ama bence sabit kalır.

• @tufank kesınlıkle erken bıtsın kafamız rahat olsun. hem de dedıgınız gıbı sureler kısalırsa beklenmeyen zaman kayıplarını da telafı etmıs olur. boyle beklemektense okeyı alıp I-140'ı doldurup, bekleyelım.

• Yasaklı

Merhaba. 1 temmuz itibariyle bizim LC dosyası oluşturuldu. Bundan sonra mülakat tarihine kadar sizce kaç aylık bir süreç kalmiştir? Kesin bir tarih verilemeyeceğini biliyorum. Normal şartlarda ne kadar kalmış olabilir?

• @loups hayırlı olsun umarım sorunsuz geçer süreciniz. CP mi AOS mu seçtiniz ona göre değişiyor tahmni süreler...

• ⭐⭐

@loups Hayırlı olsun. Net bir şey söylemek tabiki mümkün değil. Ama ben kendi bakışımı örnek göstereyim. 12/2023 LC giriş tarihim. 2027 ortası diye plan yapıyorum. Ben biraz geniş tutuyorum psikolojik açıdan 🙂 Erken olursa ne ala.

• Yasaklı

@serel teşekkür ederim. Cp.

• Yasaklı

@Riethian, içinde söyledi: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

@loups Hayırlı olsun. Net bir şey söylemek tabiki mümkün değil. Ama ben kendi bakışımı örnek göstereyim. 12/2023 LC giriş tarihim. 2027 ortası diye plan yapıyorum. Ben biraz geniş tutuyorum psikolojik açıdan 🙂 Erken olursa ne ala.

Teşekkürler. Siz en kötüsüne adapte olmuşsunuz😊 ben 18-24 ay aralığında olur diye tahmin etmiştim LC den sonraki süreci.

• LC dosyalanan arkadaşlara buradan da tebrik ediyorum.Umarım hepimizin süreci kolay ve hızlı ayrıca maddi açıdan da elimiz rahat gideriz.
    Bu arada imza konusunda çok becerikli olmadığım için direk gördüğümü copy-paste yaptım umarım itici durmuyordur. 🙂
    @Riethian bence 2026 ortası hepimize çok güzel haberler gelecek. 🙂 Haklı çıkarsam o tarihe geldiğimiz de bir tebrik mesajı alırım. Lol 🙂

• ⭐⭐

@loups hayırlı olsun süreciniz. 18-24 ay öngörünüz lc onayından sonra mı. Lc girişi mi

• herkese merhaba 1 temmuz itibarı ile LC girişim yapıldı. aos tercih ettim. şimdi sıra beklemede ☺

• ⭐⭐

@halilarda60 Hayırlı olsun

• ⭐⭐⭐⭐

Mayıs 2024 Vize İstatistikleri ( konsolosluklarda basılan vize sayıları):

Toplam vize sayısı:

• EB3 Other Workers ( EW ) : 559
    • EB3 Professional & Skilled ( E3 ) : 1858

Ankara'da basılan vize sayısı:

• EW: 5
    • E3: 7

TR vatandaşlarının aldıkları vize sayısı:

• EW: 1
    • E3: 5

EW kategorisinde en çok vize basan 3 konsolosluk:

• Ciudad Juarez / Meksika: 123
    • Manila / Filipingler: 105
    • Johannesburg / Güney Afrika: 49

• @halilarda60 Hayırlı olsun Halil Bey. Sabrı bol sıkıntısız bir süreç geçirmenizi dilerim 🙂

• ⭐⭐

@tufank Unskilled'da Ankara yabancılara çalışmış :)) Teşekkürler 🙏

• @berkibirdinc teşekkürler Berki bey, artık toprak sayiliriz 😊

• Yasaklı

@mesut1905, içinde söyledi: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

@loups hayırlı olsun süreciniz. 18-24 ay öngörünüz lc onayından sonra mı. Lc girişi mi

Teşekkürler. LC dosyalandıktan sonra. Öylesine tahmin benimki.

• Hayallerinizi gerçekleştirmek için atmış olduğunuz adım ile ilgili heyecanlı sürece hoşgeldiniz Halil bey
    Süreciniz hayırlı olsun

İleride yeni hayatınızda Amerika da yazacağınız hayat hikayenize 🥂🥂🥂

• @memo8083 çok teşekkür ederim. umarım hayallerimize hepimiz en kısa zaman da ulaşırız. mc donald's da görüşmek üzere :☺

• @mesut1905 teşekkürler Mesut bey darısı size inşallah

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |