Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @lina inşallah ,gelince yazarım

• Merhaba, i864 belgesinin (affidavit of support) ıslak imzalı halini götürmeliyiz mülakata değil mi? Bilgisi olan yazabilir mi?

• Forumdan daha önce mülakata giren bir arkadaşımızla yazıştım, o ıslak imzalı şekilde yanında götürmüş, bununla birlikte ilgili belgeyi ama hiç sormamışlar.

• @eko evraklarda sistem güncelliği çok önemli güncelse akla takılan herhangi bir durum olmadığından sormamışlardır. Mülakattan önce belgeleri güncellerseniz sıkıntı çıkacağınızı sanmıyorum.

• Ya ben bu belgenin tarihsiz olduğunu okudum da, o nedenle yeniden doldurmaya gerek yok eski doldurduğumuzun orijinalini eşim yollasın diye düşünmüştüm. Aynı arkadaşıma bunu sorayım bir. Yani yeniden mi doldurmuşlar affidavit formu diye sorayım. Teşekkürler cevabınız için.

• Yukarıdaki adresten okudum:

Will the I-864 I submitted expire if my relative's interview is delayed for any reason?

No, the validity of the Form I-864, I-864 EZ, or I-864A is considered indefinite beginning from the date the sponsor signs it.

• Herkese Merhaba bir kaç sorum var.
    1.Bize NVC den mülakat maili geldi ancak henüz konsolosluktan mail gelmedi ne zaman gelir acaba ?
    2. Bizim 60 günlük bir bebeğimiz var ve benim onun için Ds-260 formu doldurmam gerek konsolosluğa soru formu gönderdim ancak ne zaman cevap geleceğini bilmiyorum.Başka ne yapmam gerekiyor nasıl bebeği mülakata ekleyebilirim ? @crazycells

• @tubasemra konsolosluk randevu kaydı oluşturdunuz mu? Eğer oluşturduysanız randevuya 10-15 gün kala konsolosluk tarafından bir bilgilendirme mesajı gelecek diye biliyorum. Tecrübe edinmiş arkadaşlar daha net bilgi verirler.

• @ftkaya1 Evet oluşturdum ama sadece kendi adıma oluyor bebeğe olmuyor

• @tubasemra bir göçmenlik avukatından destek almanızı öneririm.

• Unganlar için ne kadar ücret ödüyoruz, bilgisi olanlar paylaşabilirler mi?

• @tubasemra Allah analı babalı büyütsün. Bebek için konsolosluk ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Onlar yardımcı oluyor. Hatta yanlış bilmiyorsam iletişim kusminda yazması lazım "evlendiniz yada bir çocuğunuz mu oldu?" O kısımdan yaparsanız daha hızlı dönerler.

• @ftkaya1 unganlarda çıkan ödeme kişiye göre değişiyor. Yapılan tahliller ve aşılarda kişiye göre değiştiği için. Biz 3 kişi 1150 ödedik.

• @ecom cok tesekkür ederim

• @eko biz goturmedik sisteme yüklenmişti zaten oradan görüyorlar. O forumu ilk yuklerken ıslak imzalı istiyorlar. Ama çıktı olarak, yüklediğimiz tüm güncel sponsorluk evraklarini yanıma almıştım, istediler konsoloslukta. İsterseniz çıktı olarak hepsini alabilirsiniz kabul ediyorlar. Fazla evraktan zarar gelmez götürün herseyi yanınızda bulunsun ama dediğim gibi sponsorluk evraklarinin çıktılarını alabilirsiniz .

• @ecom çok teşekkürler cevap için. 🙏O zaman geçen yıl yüklediğimiz her şeyin çıktısını alayım ben.

• @ecom Teşekkürler cevap için soru formu gönderdim çocuğumu mülakata eklemek istiyorum tercihini seçerek İNŞALLAH en kısa sürede dönerler

• @eko, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)

@ecom çok teşekkürler cevap için. 🙏O zaman geçen yıl yüklediğimiz her şeyin çıktısını alayım ben.

I864 için gerek yok guncellemeye ancak diğer vergi dokumanlarinizin tümünün en güncel olanlarini sisteme yuklemeyi unutmayın. Ayrıca diğer sistemde yüklü evraklarinda guncellerini yuklemelisiniz "vukuatlı nüfus kayıt örneği, adli sicil kaydı arşiv kayıtlı vs" gibi.

• @eko merhaba mülakat için adınıza sevindim merak ettiğim konu var bu süreci ne zaman başlattınız, eşiniz greencardlı mı vatandaş mı

• Teşekkürler. Biz 2020 aralıkta başlattık. 2023 mart ayında dosyamız documentarily qualified oldu.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

179

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |