Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @salih-atilla, içinde söyledi: DV2024 Mülakat Deneyimleri

@kkaya çok teşekkürler herkese nasip olsun hayaller gerçekleşsin

@yusufalak abi her 2 nizede hayirli olsun. yeni hayatlarinizda başarilar, umarim birgün sizinle birlikte orada kahve içmek nasip olur bana bu meret çıksada kesin 59k cn ile çıkar 😂

• ⭐⭐

@rnc bu işler hiç belli olmaz hiç ummadığın anda çıkar asla pes etme her sene yap başvurunu allah büyük seninde hayallerin gerçek olur neden olmasın beklerim

• @yusufalak Teşekkürler bilgilendirme için

• @salih-atilla, içinde söyledi: DV2024 Mülakat Deneyimleri

@rnc bu işler hiç belli olmaz hiç ummadığın anda çıkar asla pes etme her sene yap başvurunu allah büyük seninde hayallerin gerçek olur neden olmasın beklerim

Hayaller bu yönde ama bendeki bu şans ile çok zor ihtimal. 🙂 kendi şansımı kendim yaratmaya çalışmaktan başka çarem yok. Bunun için çok çalışmam gerek. Hayat beni nereye götürücek göreceğim. Herşeyden önce saglıklı ve mutlu bir hayat sürdürmek dileği ile.

• @Detroit2222 merhaba cok tesekkur ederız oncelıkle yanıtladıgınız ıcın. Bız ozellıkle mail ile iletelim mi diye sorduk ancak onlar bıze hayır belgelerı alıp verdıklerı sarı kagıt ıle posta yoluyla ıletmemızı ıstedıler. Ptesı gunu noterden de onaylatıp kendılerıne ıletecegız. Ayrıca ozellıkle e devletten ıstedıler ama e devlet 2008 itibariyla mezun olanları alıyormus sısteme. Bu sebeple noterden de onaylatıp, e devlettekı cıkan yazıyı da notere onaylatmayı dusunuyoruz.

• @yusufalak Yusuf Bey oncelıkle cok tesekkur ederız yanıtınız ıcın. Cok kararsız kalmıstık pasaportlar konusunda, gonderdıgınız baslık da cok yardımcı oldu. Bızden özellikle e devletten transcript istediler ancak eşimin mezunıuet yılında e devlet daha sısteme almıyormus kayıtları. Okuldan aldıgımız transcriptler ile e devlettrn 2008 öncesi bu bilgilerin sistemde olmadıgına dair notere kagıtları onaylatıp pasaportlar ıle postalayacagız.

• @didemkrbck Merhabalar, Ankara'da gırdık. Mulakata gırmeden once mutlaka transceipt almanızı notere onaylatmanızı onerırız. Bızım tum evrakları onaylayıp sadece esim Meslek Lisesi Mezunu oldugu ıcın onaylamadılar. Surec devam edecek dıyıp sarı bır kagıt ıle transcrıpt belgesını ıstedıler. Onu da ozellıkle e devletten ıstıyoruz dedıler ama esımın mezun oldugu yılda e devlet kayıtları yokmus. Bız de okuldan trancrıpt belgesını temın ettık. Notere onaylatıp gonderecegız. Ayrıca noterden e devlet kayıtlarının 2008 ıtıbarıyle tutulduguna daır yıne belge alacagız. Insallah bunlar yeterlı olur. surecten sızlerı de ılerleyen gunlerde haberdar ederız

• @atalardankalanbirben hocam tebrikler. Mulakat deneyiminiz dosyasini Kuala Lumpur’ a tasiyanlar icin cok degerli. Mulakat tecrubenizi okumayi sabirsizlikla bekliyorum.

• ⭐⭐

@mimimi33

Çok fazla vakit kaybetmeyin. Vakit çok azaldı. Eksik evrakları ivelikle gönderin. Evraklar öyle hemen vize birimine ulaşmaz gider gitmez.

• ⭐⭐

@rnc

Teşekkür ederim. Darısı isteyenlerin başına.

• @mimimi33 apostilde yaptırın hocam noter sonrası

• @Detroit2222 hocam 'dosyayı neden buraya taşıdınız?' dediklerinde sizin cevabınız ne oldu

• @mimimi33 ben liseden diploma kayıp belgesi aldım mühür ve imzalı, bende 2008 öncesi mezunum ama açık öğretim üniversitesinden okul bitmeden kaydım silindi. e devletten baktığımda ünv transcript belgesini verdi ama ben ünv bitmeden kaydım silindi ünv mezunu değilim genede geçerli sayarlarmi acaba

• ⭐⭐

@mimimi33
    Asil talihli eşiniz mi?

• @Biks Merhabalar, Kuala Lumpur’a dosyasını taşıyan arkadaşlar özelden ulaşabilirlerse yardımcı olurum seve seve tabi. Vizemi aldıktan sonra mülakat deneyimimi yazacak vakit bulamadım maalesef daha çok uzun bir yazı olacağı için. Müsait olduğum en kısa zamanda yazacağım.

• @yusufalak evet esım. Kendısı Meslek Lisesi mezunu. Universiteyi'de 1. Sınıfta terk etmıs. Ama cok endıselıyız Meslek Lısesı'nı kabul etmeme gıbı bır durumları olabilir mı acaba dıye. cunku diplomasının aslı olmasına ragmen transkript istemeleri ve ozellıkle e devletten ıstemelerı ama e devlette esımın mezun oldugu yıllara daır kayıt olmaması bızı endıselendırıyor.

• ⭐⭐

@mimimi33
    Kabul etmeme gibi bir durum olacağını sanmıyorum. Diploma çok eski ise güvenlik gerekçesi ile e devlet istemişlerdir. Evraklarınızı gönderdiniz mi?

• @siraç resmi iş sözleşmem kira kontratı ve sigortalarım yatıyordu hocam onları belirttim.

• @yusufalak bugun gonderecegız noterden sonra yukarıda bir beyefendi apostil de yaptırın dıye onerdı. Onu da yapmaya calısacagız

• @Detroit2222 tebrikler hocam. Darısı bizim başımıza inşallah

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |