Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • Yasaklı

Arkadaşlar selamlar,
    Ben daha önce KCC aracılığıyla dosyamı TBL konsolosluğuna taşıdım. Yalnız deneyimlerin olmaması ve bu yıl ki zorlukları göz önünde bukundurunca hazır KCC current olmadan taşıma yapıyorken tekrar bir taşıma talebi oluşturup TBL gibi oturum veya vatandaşlığı net çizgi olarak saymayan daha ılımlı bir konsolosluğu taşıyayım diyorum. Yani daha süreç başlamadan 2. Taşıma işlemine çalışayım olursa olsun diyorum. Bu yanlış bir davranış olur mu KCC 1 kere taşıdınız tekrarı için vs vs gibi şeyler lazım der veya mümkün değil der mi? Ve bu düşüncem sonucu dosyamın akibeti tehlikeye girer mi? Bilgisi olan sayın üyelerimizin tavsiye ve düşüncelerimi aktarmalarını isterim. Cümleten bol şans…

• @serserotek Tbl neresi oluyor ve nereye tasimayi dusunuyorsunuz peki

• ⭐⭐

@Cansu-mer tiflis, gurcistan

• Mesaj olarak önümüzde ki sene oraya tatile gelmeyi düşünüyorum dosyamı taşırsam randevu alabilir miyim? Herhangi bir vatandaşlık veya oturma izni zorunluluğu var mı gibi bir mesaj attım. Şu ana kadar mail attığım ve olumsuz cevap aldığım konsolosluklar aşağıdadır. Henüz cevap alamadığım bir bu kadar daha konsolosluk var.

BLG Belgrade -mail gönderildi -olumsuz
    Barbadosa - navigator kullandım. -olumsuz
    TIA Tirana - Arnavutluk - mail gönderdildi. - navigator kullanıldı. -olumsuz
    Riga - RGA - mail gönderildi - navigator kullanılmadı. -olumsuz
    Napoli - gönderildi - navigator kullanıldı -olumsuz

• Merhaba değerli forumdaslar ailede beş kişiyiz 3 kişiye barkodlu case no isim soyad yazan evrak mail ile geldi fakat 14 ve 11 yaşındaki kızlarımın evragi gelmedi ne yapmam gerekiyor. teşekkür ederim.

• Türkiye'den Frankfurt konsolosluğuna dosya taşıyıp orada görüşme yapan oldu mu daha önce?
    Forumu araştırdım fakat bulduklarımın genelde orada vatandaşlıkları veya oturma izinleri mevcut.

Konsolosluk hakkında bilgisi olan var mıdır? Süre doldumu bilmiyorum ama vakit varken KCC ile force dosyayı taşıtmak çok mantıklı gelmeye başladı çünkü önceden mail attıpta olumlu dönüş aldığım tek bir konsolosluk yok. Sanırım Current olmadan da net "gel hallederiz" diyen bir yer bulamayacağım.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Easychamp eğer orada yaşamıyorsanız hiç bulaşmayın, frankfurt ukrayna vatandaşlarına da bakıyor.
    yoğunluğu çok fazla, koşarak uzaklaşın..

• @Cansu-mer cevabı bende merak ediyorum yerimi alıyım bildirim gelsin 🙂

• ⭐⭐

@Easychamp merhabalar, henuz dv25 baslamadigi icin olumsuz donmeleri normal. Dosya tasima isleminizi kcc ile yapmaniz lazim.

• @gucarslan öncelikle merhabalar mülakat esnasında göstereceğimiz hesap ekstresi için sürekli para giriş çıkışı yapmak faydalı olur mu hesaba ?
    İkinci sorum ise şuan çalışmıyor görünüyorum sgk girişi yaptırım işçi garson yönetici gibi ünvanlarda sgk göstermemin bi faydası olur mu üstadım teşekkürler

• @onuru Hocam dosyamı taşırmısınız diye mesaj atmadım aslında. Oraya tatile geleceğim hani dosyamı taşırsam randevu alabilir miyim? Herhangi bir vatandaşlık veya oturma izni gibi zorunluluklar var mı? diye bir mesaj attım.

Öncesinde bilgi almaya çalışıyordum fakat hepsi çok yoğun olduklarından sınırlı personel ve iş gücünden bahsederek sadece vatandaşlara ve oturma izni olanlara yetecek zamanları olduğundan bahsetti.

Sanırım bu iş önceden mesaj atarak olacak değil gibi duruyor en azından benim edindiğim tecrübe böyle.

KCC ile bir yere taşıyacağım çünkü Ankara'da sıra alamayacağım kesin. En azından farklı bir yerde şansım olur. Bir kaç gözüme kestirdiğim konsolosluk var ve pazartesi birinde şansımı deneyeceğim.

AOS'ta bir seçenek aralıkta us vize görüşmem var olurda çıkar çatışmasından dolayı elenmezsem AOS'ta deneyebilirim. Büyük ihtimalle bu aşamada danışmanlık almam gerekecek gibi duruyor.

Yukarıda yazdıklarımın hiçbiri olmazsa numara current olduktan sonra ğlke ğlke gezip dosyayı kabul edin diye dolaşacağız.

• ⭐⭐⭐⭐

@serserotek, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar selamlar,
    Ben daha önce KCC aracılığıyla dosyamı TBL konsolosluğuna taşıdım. Yalnız deneyimlerin olmaması ve bu yıl ki zorlukları göz önünde bukundurunca hazır KCC current olmadan taşıma yapıyorken tekrar bir taşıma talebi oluşturup TBL gibi oturum veya vatandaşlığı net çizgi olarak saymayan daha ılımlı bir konsolosluğu taşıyayım diyorum. Yani daha süreç başlamadan 2. Taşıma işlemine çalışayım olursa olsun diyorum. Bu yanlış bir davranış olur mu KCC 1 kere taşıdınız tekrarı için vs vs gibi şeyler lazım der veya mümkün değil der mi? Ve bu düşüncem sonucu dosyamın akibeti tehlikeye girer mi? Bilgisi olan sayın üyelerimizin tavsiye ve düşüncelerimi aktarmalarını isterim. Cümleten bol şans…

Taşıyabilirsiniz, sorun yok. Sonuçta hayat bu. Planlar değişebilir.

• ⭐⭐⭐⭐

@Easychamp, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Mesaj olarak önümüzde ki sene oraya tatile gelmeyi düşünüyorum dosyamı taşırsam randevu alabilir miyim? Herhangi bir vatandaşlık veya oturma izni zorunluluğu var mı gibi bir mesaj attım. Şu ana kadar mail attığım ve olumsuz cevap aldığım konsolosluklar aşağıdadır. Henüz cevap alamadığım bir bu kadar daha konsolosluk var.

BLG Belgrade -mail gönderildi -olumsuz
    Barbadosa - navigator kullandım. -olumsuz
    TIA Tirana - Arnavutluk - mail gönderdildi. - navigator kullanıldı. -olumsuz
    Riga - RGA - mail gönderildi - navigator kullanılmadı. -olumsuz
    Napoli - gönderildi - navigator kullanıldı -olumsuz

Taşıma için neden konsolosluklara mail atıyorsunuz?
    Ayrıca tatil dediğiniz için kimse kabul etmez ki.

• ⭐⭐⭐

@Easychamp "Gel hallederiz" diyen konsolosluk olursa dediğine pişman eder buradaki kalabalık...😄😄

• @Easychamp Tiflis e 2 kez mail attım ikisinde de kesin olarak oturum ve Azerbaycan vatandaşları haricinde bakmıyoruz dedi. zaten çok yoğun ve fazlaca DV görüşmesi yapan bir konsolosluk. başka ülke dosyalarını kabul etmiyorlar.

• @fahriakc, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Easychamp Tiflis e 2 kez mail attım ikisinde de kesin olarak oturum ve Azerbaycan vatandaşları haricinde bakmıyoruz dedi. zaten çok yoğun ve fazlaca DV görüşmesi yapan bir konsolosluk. başka ülke dosyalarını kabul etmiyorlar.

Peki kardeş ülke Azerbaycan'dan oturum izni almak için neler yapabiliriz.

• Merhaba değerli forumdaslar ailede beş kişiyiz 3 kişiye barkodlu case no isim soyad yazan evrak mail ile geldi fakat 14 ve 11 yaşındaki kızlarımın evragi gelmedi ne yapmam gerekiyor. teşekkür ederim.

• arkadaşlar merhaba, 6. kez mail attıktan sonra 2025 dv lottery için kcc dosyamı viyanaya taşıdı. İlgilenen ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

• @Flight101 merhaba dosya taşıma talebi için kcc ye ne yazmamız gerekiyor

• ⭐⭐

@Easychamp, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@onuru Hocam dosyamı taşırmısınız diye mesaj atmadım aslında. Oraya tatile geleceğim hani dosyamı taşırsam randevu alabilir miyim? Herhangi bir vatandaşlık veya oturma izni gibi zorunluluklar var mı? diye bir mesaj attım.

Öncesinde bilgi almaya çalışıyordum fakat hepsi çok yoğun olduklarından sınırlı personel ve iş gücünden bahsederek sadece vatandaşlara ve oturma izni olanlara yetecek zamanları olduğundan bahsetti.

Sanırım bu iş önceden mesaj atarak olacak değil gibi duruyor en azından benim edindiğim tecrübe böyle.

KCC ile bir yere taşıyacağım çünkü Ankara'da sıra alamayacağım kesin. En azından farklı bir yerde şansım olur. Bir kaç gözüme kestirdiğim konsolosluk var ve pazartesi birinde şansımı deneyeceğim.

AOS'ta bir seçenek aralıkta us vize görüşmem var olurda çıkar çatışmasından dolayı elenmezsem AOS'ta deneyebilirim. Büyük ihtimalle bu aşamada danışmanlık almam gerekecek gibi duruyor.

Yukarıda yazdıklarımın hiçbiri olmazsa numara current olduktan sonra ğlke ğlke gezip dosyayı kabul edin diye dolaşacağız.

hocam selamlar, vatandaslik vs. istemeyen konsolosluklara dosyanizi tasiyabilirsiniz. ds260 formunu doldurdugunuz icin turist vizesi almaniz zor gibi yinede sansinizi deneyin derim. schengen vizeniz veya yesil pasaportunuz var ise, avrupadaki konsolosluklar denenebilir yoksa vizesiz ulkeler denenebilir. bence tatil vs. belirtmeyin. forumda okudugum kadariyla konsolosluklar 3-5 gunluk turist vizesine mulakat vermiyor.hersey gonlunuzce olsun.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |