Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@Irmak-Deli biz yusufla beraber gittik ondada ap yazıyor yarın yada pazartesi değişir beklentisindeyim

• bizde oradaydık hocam sizleride uzaktanda olsa gördük.

• ⭐⭐

@Irmak-Deli güzel bir gündü ben ilk girdim içeri 30 case talihlisi ordaydı keşke tamamını tanımış olsaydım biz 3 arkadaştık hepimizin olumlu geçti

• @salih-atilla tebrik ederiz sizleri ve diğer talihli arkadaşları.

• ⭐⭐

@Irmak-Deli sizinde mutlu bitmiş bundan sonraki hayatınız güzel olur hayalleriniz gerçekleşir inşallah

• ⭐⭐

@Irmak-Deli ben istanbulda ptt teslim alacağım ankarada ptt den teslim alırsanız süreç daha hızlı yusuf ankarada işi olduğu için pasaportunu oradan alacak

• @salih-atilla Bizde ankaradayiz, PTT den teslim alacagiz inşallah cuma günü teslim alabiliriz yoksa pazartesi ye kalacak

• ⭐⭐

@Irmak-Deli aslında 4 temmuzdan bir gün önceye çok güzel bir zaman denk geldi kurtuluş günü olmasaydı cuma kesindi olmazsa pazartesiye kalır ben istanbula en erken salı çarşamba bekliyorum

• @salih-atilla teşekkürler Salih bey detaylı bilgi için

• @Mehmet-ynd çok teşekkür ediyorum hocam darısı başınıza olsun ...

• @Vildan-0 merhabalar, oncelıkle tesekkur ederım. Evet, ıslak imzalı verdıler şans eseri lisenin transcript belgesine ulasabildik, hatta müdür ingilizce olarak cıkarttı. Eşim üni terk oradan da trancript aldık. Ancak pasaportları evrakla bırlıkte mı postalayacagız, sonrasında mı postalayacagız emin olamadık. Su an tek kafamızı kurcalayan bu soru kaldı.

• @mimimi33 geçmiş olsun öncelikle , ilgili mezun olduğu okuldan lise transkripti de alabilirsiniz çoğu konsolosluk lise transkripti veya lise diploması şeklinde kabul edebiliyorlar . Yine de transkripti alıp konsolosluğa mail atabilirsiniz öncesinden.

• ⭐⭐

@mimimi33
    Eksik beleglerinin tamamı ve pasaportları postalayın. Eksik birşey olursa tekrar iletişme geçerler.

Evraklarınızı gönderirken aşağıdaki başlığı okumanız faydalı olur.

AP Evrak Gonderimi

• ⭐⭐

@yusufalak ankarada havalar nasıl issued dönerse ve ptt için mail gelirse haber ver

• Bizlerde bekliyoruz haber gelirse bilgi veririzz

• ⭐⭐

@Irmak-Deli benim issued oldu öğlene kadar hepiniz issued olursunuz

• @salih-atilla ceac status dan mı kontrol ettiniz, sizden sonra yusuf bey sıradaydı galiba sırasıyla issued olacak.

• Bizimki de issued oldu

• @igzumi Hayırlı olsun bol şanslar şimdiden.

• @salih-atilla Hayırlı olsun bol şanslar şimdiden.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

132

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |