Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@Irmak-Deli

Rahat olun bende aynı aksiyonu yaşadım. Tüm evrakları geri verdiler. Sonra arayıp getirin dediler. Koştur koştur geri gidip verdim. Evrakları teslim ettim. Durumu sordum sorun yok vizeniz onaylı dediler. İssued olmasını bekliyorum bende. Şuan için olumsuz bir durum yok.

• Forumdaki herkese teşekkürler,
    Bugün mülakattan onay aldım fakat evrakların konsoloslukta kalması gerekirken bana verilmesi garip gelmişti; tam bunun üzerine düşünürken 312 alan koduyla telefonun çalması üzerine tahminim doğru çıktı. Tekrar gidip evraklarımı teslip ettim. Şu an visa statüs check yapıyorum ve ap olduğunu görüyorum birkaç güne issued olacağını tahmin ediyorum. Aynı durumda olan arkadaşlar kontrol edip alta yazabilirler. Forumda bilgisini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Süreç, Umarım herkesin mutlu olacağı şekilde sonuçlanır.

• Merhaba arkadaşlar, dosya numaram 2025 ile başlıyor ve geçen ay (haziran) itibariyle ds-260 formunu doldurmuş bulunmaktayız. Bu süreçte merak ettiğim bir kaç şey var mesela formu doldurduktan sonra ortalama ne kadar sürede vize mülakatı için geri dönüş oluyor?

• Merhabalar, bugün mülakata girdik. Asıl talihli eşim. Kendisi Meslek Lisesi Diplomasını koymustu evraklara. Ancak gorevlıler aralarında epeyce bır tartıstıktan sonra bıze sarı bır evrak verıp üstüne basa basa e devletten transcirpt alıp bize ptt ile postalayın dedıler. Ancak E devlette 2008 oncesı için kayıtlar mevcut degıl. Bu durumu yasayan oldu mu daha once acaba. Sımdıden herkese tesekkurler.

• @yusufalak çok teşekkür ederiz.

• @izmirstates Merhabalar. Bizim de aynı şekilde AP olarak gözüküyor. 2 iş günü içerisinde approved olacağı yazıyor. Yarın konsolosluk kapalı olacak 4 Temmuz resmi tatil olduğu için. Cuma veya Pazartesi günü güncellenir diye düşünüyorum

• @igzumi Aynı işlem bizdede gözüküyor tahminimize göre pazartesi teslim alabiliriz

• slmlar. umarız sağlığınız sıhhatiniz yerindedir bomba gibidir.
    bugün 4 temmuz , biz gürcüstan tiflis kons'undan mülakatımıza girdik. onay aldık. lakin dönüş yarın olduğu için ve yarın independent day olduğu için (kons çalışmıyor) bize vizeyi vermediler. dediler ki, siz gidin , oradan bize yollayın, biz vizeyi vurup gönderecez. öyle yapacağız bizde.

gelelim mülakata
    08:00 da mülakatımız vardı , tercümanımız bize 7.30 da sıraya girin demişti. iyi de demiş. 2. girdik, arkamızda 10-15 kişi daha vardı. biz çarşamba günü girdik. çarşamba günü tiflis konsolosluğunda aile birleşimi / nişanlılık vizleri veriliyormuş. tek dv vizesi bizdik. dv vizeleri salı günü oluyor bu arada. niye tek dv bizdik , çünkü bize ilk 4 haziran demişlerdi ben reschedule yaptım çünkü evde 3 tane öğrenci var ve o tarihte gidemeyiz.

nüfus kayıt örneği adlı belgeyi e devlet niye türkçe vermiyor bilmiyorum ama , çok işimizi gördü. ne sorsa (there is) diyip devam ettik :d
    websitede yazan tüm belgeleri götürdük, 5 kişi texas için 50k dolar koyduk. gayet basit bi mülakattı, asıl kazanana(anneme) ne iş yapıyorsun , kaç yaşındasın gibi basit sorular sordu. evde kim çalışıyor / orada kim çalışacak dedi. evde babam, orada da ikimiz dedik. onaylandı. CONGRATILATIONS denmedi... sıkıntı yok ama evrak verme yerinde stresten TERLEDİK... zorlandık...

gelelim diğer ayrıntılara.
    hotel west diye bi otel var. reklam almadım ,para almadım. konsolosluğun DİREKT ARKASINDA. (5 dk yürüme bile değil) oradan rezervasyon yaptırabilirsiniz. odaları TEMİZ ve RAHAT ve GÜZEL. sadece resepsiyondaki şişko kadın ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK kaba. 2 tane deluxe odaya ( 5 kişiyiz) 91 dolar verdik günlük(ikisine toplam).

bu kadar , sorularınız olursa mesaj atabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Reha-Kara sorularınızı yanlış başlıkta soruyorsunuz, DV2025 talihlisi olarak sorularınızı sormanız gereken başlığı aşağıda bulabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları

• @Irmak-Deli tekrar kontrol eder misiniz benimki ap den ready e döndü

• Bu ileti silindi!

• @yusufalak hocam,tebrik ederim. Welcome to america diyelim en kisa zamanda

• Bu ileti silindi!

• @Detroit2222 hayırlı olsun. Bu tür olumlu biten sonuçları her okuduğumda neden duygularımız yoğunlaşıyor. Sanki benim vizemi onaylamışlar gibi seviniyorum... Yolunuz açık olsun...

• @mimimi33
    Biz sizi gördük, öğretmen hanım değil mi? Durumunuz çok üzücü oldu. Eşinizin lisesi ıslak imzalı verebilir normal şartlarda ancak kayıtları duruyor mudur emin değilim.

Başka tavsiye verebilecek arkadaş var mı?

• ⭐⭐

@eray26

Teşekkürler eray bey fakat daha issued olamdı statu. Statu issued olunca ve pasaportum elime geçince rahat bir nefes alıp yolculuk hazırlıklarına başlıcam.

• @yusufalak hocam şuan statude ne yazıyor sizin

• ⭐⭐

@Irmak-Deli bende ap yazıyor

• @salih-atilla Teşekkürler salih bey bilgi için

• @salih-atilla ptt den mi teslim alacaksınız salih bey, eğer ptt den teslim alacaksanız mesaj gelir gelmez çankayadan teslim alabiliyormuyuz yoksa aktarım olacakmı?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |