Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları


  • @ugur07
    Selamlar, KCC’ye mail attiniz mi fiziken orada oldugunuzu?


  • Sabah KCC'ye mailattım doysam nerde diye ? Akşam Ankara da diye cevap geldi.

    Dosya Numarasi: 2024EU00024XXX
    DS-260 Gonderimi: 07.05.2023
    Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
    Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
    Vize Onayi: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD Ilk Giris


  • Arkadaşlar bahreyn turistik vize ile ülkede bulunursam dosya taşınabileceğini söyledi bahreyni deneyen var mı acaba


  • Dosya dağıtımları ayın kaçında yapılıyor arkadaşlar


  • @ugur07
    Selamlar, talebinizin anlaşılmamış olma ihtimali yüksek. Yapmanız gereken ise uzun olmayan, daha kısa ve sade bir şekilde yazılmış, pasaportunuzdaki stamp ile beraber yeni bir email göndermek, onu da yapmışsınız zaten. Birkaç gün bekleyip gelecek cevaba göre aksiyon alabilirsiniz. Bol şanslar diliyorum.


  • @ugursway yukarı da görselini paylaştığım maile cevap olarak.

    22bc55e3-8ff9-416d-b958-2a2dc3ae5ced-image.jpeg

    Yazdım

    Dünde sabredemeyip

    Tekrar stamp ile birlikte

    Hello,
    I would like to remind you of the request I've sent you.
    I want to transfer my case to the U.S. Embassy in Kuala Lumpur. Please see the attached Malay visa you requested that grants me a 90 day stay.
    Please let me know if you accept my transfer request.

    Yazdım. Bugün herkes mail gelmesi ve bana gelmemesi oldukça canımı sıktı. Umarım yakın zamanda cevap gelir.

    Dosya Numarasi: 2024EU00024XXX
    DS-260 Gonderimi: 07.05.2023
    Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
    Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
    Vize Onayi: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD Ilk Giris


  • @ugur07 en önemli kuralı atlıyorsunuz bence mailinizde gereksiz kalabalık yapacak yazılarla uzatmayın. Sizden istenen çok basit vize damgasını istemişler arada kaçırdığım mesajınız olmadıysa bu noktada vize damgasını gösteren ek ile birlikte buyrun vize damgam demeniz yeterli, 3 ay kaldı o kadar süre burada olabileceğim vs gibi uzun cümleler kurmayın derim ben


  • Bu ileti silindi!

  • @Emre-Kurtulmuş
    yani eğer 2 cümle fazla yazdım diye böyle olduysa ne diyebilirim ki ? çokta uzun bir yazı yazmadım. Pasaportumdaki damgayı atıp 2 satır yazı yazdım heps bu. Red de gelmedi. acaba haftaya mı gelir diye düşünüyorum...

    Dosya Numarasi: 2024EU00024XXX
    DS-260 Gonderimi: 07.05.2023
    Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
    Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
    Vize Onayi: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD Ilk Giris


  • @ugur07
    İçinde bulunduğuz durumu anlıyorum ancak mail diliniz sanki bunu yapmak zorundalarmış gibi bir izlenim veriyor, karşımızda Ankara’nın yapmadığını kendi imkanları dahilinde yapmaya çalışan bir Amerikan Büyükelçiliği olduğunu unutmamakta fayda var. Biraz daha sabırla son mailinize gelecek cevabı bekleyin, ben olumlu döneceklerini düşünüyorum.


  • @ugur07 evet maalesef uzun yazı vs olduğu zaman okumaya üşendikleri dikkatli okumadıkları olabiliyor. Ayrıca bahsettiğim o tek satırdaki sürece 3 ay kaldığını ve vizemin bunu kapsayabildiğini unutmayın tarzındaki ifade konsolosluk çalışanı gözünde kötü imaj olabilir. Fazla uzun yazı yazılmasının kötü bir sonucuda o. Şunu unutmayın bu çalışanlar günde yüzlerce mail alıp bıkmış oluyor zaten siz birde iş öğretir gibi bir cümle yazdığınızda sırf inadına bile işleminizi yapmak istemeyebilir


  • @ugursway mailleri danışmanım yazdı. Hepinizin fikirlerini okumak isterim. Ama umarım haklı değilsinizdir. Çok üzücü olur yanlış dil yüzünden böyle olması.

    Dosya Numarasi: 2024EU00024XXX
    DS-260 Gonderimi: 07.05.2023
    Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
    Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
    Vize Onayi: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD Ilk Giris


  • @ugur07
    Ben burada elimden geldiğince hiçbir karşılık beklemeden insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Sizin ücreti karşılığında aldığınız hizmeti teyit etmek istemiyorum lütfen beni etiketleyerek bir daha soru sormayınız.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @ugur07, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @ugursway mailleri danışmanım yazdı. Hepinizin fikirlerini okumak isterim. Ama umarım haklı değilsinizdir. Çok üzücü olur yanlış dil yüzünden böyle olması.

    Dosya Numarasi: 2024EU00024XXX
    DS-260 Gonderimi: 07.05.2023
    Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
    Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
    Vize Onayi: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD Ilk Giris

    Danışmanınız varsa buraya soru sormayınız, ona sorunuz lütfen.


  • Herkese merhaba. Ben de 17 Haziran’da fiziksel olarak Hong Kong’da bulunup dosya transfer talebime olumlu dönüş alanlardanım. Mülakat maili almadığım için Hong Kong Konsolosluğu’na mülakat tarihimi ne zaman öğrenebileceğimi sorduğumda, dosyamın kendilerine transfer edildiğini doğruladıklarını fakat mülakatımın Eylül ayına planlanabileceği için önümüzdeki haftalarda KCC’den gelecek maili beklememi belirttiler. Burada dosyamın kendilerine transfer edildiğini doğruladıklarını söylemeleri aklımı karıştırdı. “The consulate received confirmation that your case was transferred to Hong Kong.” şeklinde yazmışlar. Ben CEAC’den kontrol ettiğimde “YOUR CASE IS CURRENTLY AT: KCC” şeklinde görüyorum. Sizce böyle olması normal midir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.


  • @ugur07 umarım haklı değilizdir yoksa para verdiğiniz hizmetin karşılığınında burada ücretsiz bir şekilde doğru bilgiyi almanız sizin için biraz üzücü olur. Danışmanınızla size sürecinizde bol şanslar


  • @bahadir02 selamlar, aldiginiz maili paylasabilir misiniz? ben dun bahrain ile maillestigimde turistik vize ile tasima olmadigini soylemislerdi, ocak ayindan beri yazisiyorum, dubai de yasadigim icin


  • Bu ileti silindi!

  • @ugur07 parasiyla aldiginiz hizmeti veren danismaninizin is yükünü hafifletmek icin lütfen buradaki gönüllü yardimsever insanlari kullanmayin buradaki kimse sizden bir sey talep etmiyor büyük bir saygisizlik olarak görüyorum yaptiginizi.


  • Herkese merhaba, eşim ile beraber tayland için yola çıktık oradan malezyaya geçip daha sonra tokyo ve güney koreye geçmeyi düşünüyoruz. Umarım rotamızda bir sıkıntı yaşamayız.İnşallah bu süreç için geç kalmamışızdır. Olumlu bir haber alırsak eğer paylaşım yapacağım🙏🏼


Benzer Başlıklar

  • 40 Oy
    12k İleti
    684k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • 34 Oy
    251 İleti
    26k Bakış
    crazycellsC
    Değerli arkadaşlar, Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık. Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri: https://www.youtube.com/watch?v=mR00DG-jua8 Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz. Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim. Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim. Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
  • 27 Oy
    2k İleti
    271k Bakış
    S
    @vitruvius çok çok geçmiş olsun. biran önce acil şifalar diliyorum. her işin başı sağlık.
  • 7 Oy
    4k İleti
    2m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

47

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum