Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Mülakat Deneyimleri


  • @merve26 tebrikler yolunuz açık olsun inşallah ABD hayatında başarılar dilerim 🙏


  • @Esra-Siren
    Merhabalar, Kuala Lumpur sizden herhangi bir maddi birikim göstermenizi talep etmiyor. Benim mülakat deneyimime tekrar göz atmanızı tavsiye ederim. Gerek olmayan evraklar içim zamanınızı boşa harcamayınız, bol şanslar.


  • @ugursway teşekkür ederim uğur bey aslında iki kez okudum sizin deneyiminizi fakat stresten onuda hazırlayım bunuda diye bir kaosa girdik. Dediğiniz gibi diğer evraklara odaklanayım.


  • @yusufalak Doğru yapmışsınız hocam


  • Selam arkadaşlar bende burda yeniyim, yalnış yere yazdiysam çok özür dilerim 🙏eşim 2024 kazananı ama sıra numaramiz 28 binlerde aktif olduktan sonra Türkmenistana taşımak için mail attım onlar şuan Ağustos ayı anons edilmediğini söylediler.Sonrada birkaç mail attık hâlâ cevap vermiyorlar? Ne yapmam gerekiyor ben Türkmenistan vatandaşıyım şuan Türkiyede.


  • Tiran mülakat deneyimi
    Merhabalar neredeyse 14 ay oldu bu anı yaşamak için bekleyeli , dosyamı uzun uğraşlar sonucu Tirana tasimistim çalışma vizesiyle ardından Mali yeterlilik kanıtı olarak para değilde sponsor istediğini gördüm iki ay Amerika'dan sponsor bulmaya çalıştım her gün forumu takip ettim baya kişiyle iletişime geçtim , mülakat bugündü iletişime gectigim bana usanmadan cevap veren herkese teşekkür ediyorum özellikle ben dahil.herkese bıkmadan yardımcı olan çok değerli gönlü güzel @cebrailoz abime burdan selamlarımı iletiyorum , ve @gucarslan ve diğer yönetici arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, bende elimden geldiğinde her yazan arkadaşa yardımcı olmaya çalıştım bu forum ve iyi insanlar iyi ki varlar . Neyse mülakatta baya bı soru bombardımanına tutulduk
    -neden dosyayı buraya tasidiniz
    Nekadar süredir burada yaşıyorsun
    Ne mezunusun
    Kaç yıldır çalışıyorsun
    Nereye gitmeyi istiyorsun
    Orada tanıdık var mı
    Evlilik tarihiniz ne
    Düğününüze kaç kişi katıldı
    Aile onayı varmiydi evlilikte
    Amerika'ya daha önce gittin mi
    Turist vizesine başvurdun mu daha önce
    Esin kaç yaşında sen kaç yaşındasın ve daha bı kaç soru daha sonra ekrana baktı üç dört dakika birşeyler yazdı o ara heyecan full tabi sonra iki hafta içinde pasaportu alabilirsiniz dedi çok teşekkür edip eşimle baya bı sevinip çıktık . Bu anı tüm arkadaslarin yaşamasını diliyorum
    Hazırladığımız evraklar
    Formül a + apostil
    Formül b+ apostil
    Adli sicil + apoatil
    Vukuatlı nüfus kaydı çeviri noter apostil
    Askerlik terhis çeviri noter apostil
    Lise üniversite diploma çeviri noter apostil
    Lise trankript çeviri noter apostil
    Evlilik cüzdanı çeviri noter apostil
    Sponsor belgesi
    İş teklifi
    Banka kaydı.


  • Bugün 7.45teki mülakatımız için onayımızı aldık. Müsait olunca deneyimi detaylı bir şekilde açıklayacağım.


  • Bugünkü mulakatimizda onay aldık fakat bize fazladan evrak teslim etmişler hemen geri aradılar evrakları getirebilir misiniz diye gittim verdim bir sorun olup olmadığını sorduğumda herşey yolunda kusura bakmayın sizi yorduk dediler bir sorun yasarmiyiz? @gucarslan @yusufalak


  • Herkese merhaba dosya durumumu görüntülemek için siteye girdiğimde bir türlü kabul etmiyor sizce sorun ne olabilir
    Onay numarası 26 hane diyor 00 ekledim oraya sayı eksik olduğu için yani 2024EU00022xxx normalde sıfırların oraya iki tane daha ekledim isim soy isim doğum yılı yazıyorum kabul etmiyor başvuruda OZOREN, YELIZ her tülü yazdım olmadı noktaları koydum olmadı nerde yanlış yapıyorum şimdiden teşekkür ederim


  • @Irmak-Deli
    Bize ve birkac kisiye daha aynısı yapıldı. Evrakları bize vermemeleri gerekirken tüm evrakları vermişler. Gidip teslim ettik. Bir sorun olacağını düşünmüyorum. Konsol ile görüşmemizi yapıp onay aldık sonuçta.


  • @igzumi Çok teşekkürler içimiz ferahladı. Aynen artık onay aldığımızı söylediler geriisi onlara kalmiş.

  • ⭐⭐

    @Irmak-Deli

    Rahat olun bende aynı aksiyonu yaşadım. Tüm evrakları geri verdiler. Sonra arayıp getirin dediler. Koştur koştur geri gidip verdim. Evrakları teslim ettim. Durumu sordum sorun yok vizeniz onaylı dediler. İssued olmasını bekliyorum bende. Şuan için olumsuz bir durum yok.


  • Forumdaki herkese teşekkürler,
    Bugün mülakattan onay aldım fakat evrakların konsoloslukta kalması gerekirken bana verilmesi garip gelmişti; tam bunun üzerine düşünürken 312 alan koduyla telefonun çalması üzerine tahminim doğru çıktı. Tekrar gidip evraklarımı teslip ettim. Şu an visa statüs check yapıyorum ve ap olduğunu görüyorum birkaç güne issued olacağını tahmin ediyorum. Aynı durumda olan arkadaşlar kontrol edip alta yazabilirler. Forumda bilgisini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Süreç, Umarım herkesin mutlu olacağı şekilde sonuçlanır.


  • Merhaba arkadaşlar, dosya numaram 2025 ile başlıyor ve geçen ay (haziran) itibariyle ds-260 formunu doldurmuş bulunmaktayız. Bu süreçte merak ettiğim bir kaç şey var mesela formu doldurduktan sonra ortalama ne kadar sürede vize mülakatı için geri dönüş oluyor?


  • Merhabalar, bugün mülakata girdik. Asıl talihli eşim. Kendisi Meslek Lisesi Diplomasını koymustu evraklara. Ancak gorevlıler aralarında epeyce bır tartıstıktan sonra bıze sarı bır evrak verıp üstüne basa basa e devletten transcirpt alıp bize ptt ile postalayın dedıler. Ancak E devlette 2008 oncesı için kayıtlar mevcut degıl. Bu durumu yasayan oldu mu daha once acaba. Sımdıden herkese tesekkurler.


  • @yusufalak çok teşekkür ederiz.


  • @izmirstates Merhabalar. Bizim de aynı şekilde AP olarak gözüküyor. 2 iş günü içerisinde approved olacağı yazıyor. Yarın konsolosluk kapalı olacak 4 Temmuz resmi tatil olduğu için. Cuma veya Pazartesi günü güncellenir diye düşünüyorum


  • @igzumi Aynı işlem bizdede gözüküyor tahminimize göre pazartesi teslim alabiliriz


  • slmlar. umarız sağlığınız sıhhatiniz yerindedir bomba gibidir.
    bugün 4 temmuz , biz gürcüstan tiflis kons'undan mülakatımıza girdik. onay aldık. lakin dönüş yarın olduğu için ve yarın independent day olduğu için (kons çalışmıyor) bize vizeyi vermediler. dediler ki, siz gidin , oradan bize yollayın, biz vizeyi vurup gönderecez. öyle yapacağız bizde.

    gelelim mülakata
    08:00 da mülakatımız vardı , tercümanımız bize 7.30 da sıraya girin demişti. iyi de demiş. 2. girdik, arkamızda 10-15 kişi daha vardı. biz çarşamba günü girdik. çarşamba günü tiflis konsolosluğunda aile birleşimi / nişanlılık vizleri veriliyormuş. tek dv vizesi bizdik. dv vizeleri salı günü oluyor bu arada. niye tek dv bizdik , çünkü bize ilk 4 haziran demişlerdi ben reschedule yaptım çünkü evde 3 tane öğrenci var ve o tarihte gidemeyiz.

    nüfus kayıt örneği adlı belgeyi e devlet niye türkçe vermiyor bilmiyorum ama , çok işimizi gördü. ne sorsa (there is) diyip devam ettik :d
    websitede yazan tüm belgeleri götürdük, 5 kişi texas için 50k dolar koyduk. gayet basit bi mülakattı, asıl kazanana(anneme) ne iş yapıyorsun , kaç yaşındasın gibi basit sorular sordu. evde kim çalışıyor / orada kim çalışacak dedi. evde babam, orada da ikimiz dedik. onaylandı. CONGRATILATIONS denmedi... sıkıntı yok ama evrak verme yerinde stresten TERLEDİK... zorlandık...

    gelelim diğer ayrıntılara.
    hotel west diye bi otel var. reklam almadım ,para almadım. konsolosluğun DİREKT ARKASINDA. (5 dk yürüme bile değil) oradan rezervasyon yaptırabilirsiniz. odaları TEMİZ ve RAHAT ve GÜZEL. sadece resepsiyondaki şişko kadın ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK kaba. 2 tane deluxe odaya ( 5 kişiyiz) 91 dolar verdik günlük(ikisine toplam).

    bu kadar , sorularınız olursa mesaj atabilirsiniz.


  • @Reha-Kara sorularınızı yanlış başlıkta soruyorsunuz, DV2025 talihlisi olarak sorularınızı sormanız gereken başlığı aşağıda bulabilirsiniz.

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum