K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@spenb üstadım bnde onaylı olarak bekliyorum yardımcı olur musunuz ne yapmam gerektiğini bilmiyorum herkes iki gğnde pasaportunu teslim alırken bnm 7 gün oldu hala approved yazıyor
-
@onur-34 benimde öyleydi 8 veya 9. Gün almıştım sabırlı olan yakında issued olarak güncellenir
-
Arkadaslar selective service kayit yaptirmak zorunda miyiz?
-
@spenb 26 yasin altindaysan evet
-
@spenb ABD vatandaşı değilsiniz hocam. Sizin için geçerli değil
-
Bu ileti silindi! -
I-129F Formunda bulunan Your Beneficiary’s Name and Address in His Native Alphabet kısmını Türkçe olarak doldurmamız gerekiyor mu yoksa boş mu bırakalım?
-
@theconepine Türkçe olarak yazınız. Cümlede de aynı şeyi söylüyor
-
@ob16222 green card sahibi oldugunda 25 yasin altindaysa mecbur selective service kayit olmak zorunda
-
Merhabalar son zamanlarda muayeneye giren arkadaşlar varsa aydınlatabilirler ise cok sevinirim, şu an covid aşısı isteniyor mu? Birde nvcden sonra ne kadar beklemek gerekir teşekkürler
-
@yigit-mert-celik yanlışımı düzelttiğin için teşekkür ederim ☺️
-
@ob16222 rica ederim dostum 🙌🏼
-
Herkese merhaba. Biz bu sürece yeni başlıyoruz bütün belgeler herşey tamam ama benim doğum belgem yok. Hangi kurumdan alabilirim bilginiz var mı?
-
@İrem-Tosun, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Herkese merhaba. Biz bu sürece yeni başlıyoruz bütün belgeler herşey tamam ama benim doğum belgem yok. Hangi kurumdan alabilirim bilginiz var mı?
Arşiv kayıtlı nüfus kayıt örneği alıp onu çeviri yaptırabilirsiniz ben öyle yapıp yükledim sorun olmadı
-
Arkadaslar merhaba. NVC'den dosyalarımızın konsolosluğa iletildiğine dair bir mail aldıktan sonra DS160 formunu doldurdum ve randevu aldım. Ancak formda 1-2 tane hata yapmısım (nisanlımın dogum tarihi yılını bilgisayara lag girdiği için yanlıs tıklamısım) Su an vize basvuru numaram da var randevum da; ancak formda değişiklik yapmam gerekiyor. Forumda DS160'ı 1 kere daha doldurabileceğimi okumuştum; başvuru numaram varken nasıl oluyor? Tekrar doldurma şansım var mı, doldurduğumda vize başvuru numaram değişmeyecek mi? Gerçekten çok yardıma ihtiyacım var biri beni aydınlatırsa çok sevinirim.
-
@yigit-mert-celik Aos sürecine başvurmadan önce mi zorunlu green cardı aldıktan sonra mı zorunlu ?
-
@ilginsuetirpanci formu istediğiniz kadar doldurma hakkınız var yeni bir ds160 doldurunuz yenisinin çıktısını alıp yanınızda götürün sizden confirmation sayfasını isteyecekler yeni ds160 numarasını verin onlar sistemden güncelliyorlar, neden yenisini doldurdun diye sorarlarsa aynı şekilde açıklayın. Nişanlımın doğum tarihini yanlış yazdım o yüzden. Çok basit bişey bu , endişe etmeyin. Randevunuza bişey olmuyor.
-
Randevu almak için tarihleri hangi siteden kontrol ediyoruz konsolosluk.gov adresine girince herhangi bir sonuç çıkmıyor
-
Merhaba, umarım iyisinizdir. Baktım ama tam olarak Amerikaya gidiş ve evlilik sürecini; gerekli belgeleri anlatan bir ileti bulamadım.
- 1 aya gidiyorum, konsolosluktan verilen kapalı zarf dışında yanına mutlaka al dediğiniz belgeler var mı?
- Evlilik için başvuru yaparken gerekli belgeler neler? Türkiyeden getirmem, çevirtmem gereken bir belge var mı? Araştırdığımda Türkiyedeki gibi sağlık testi vs. istenmediğini gördüm.
- Evlilik sonrası greencard başvuru sürecini de giden arkadaşlardan duymak güzel olur.
Vakit ayırıp kendi tecrübelerin paylaşan herkese şimdiden çok teşekkürler. Mutlaka yanında getir dediğiniz belgeleri de yazarsanız çok faydalı olur.
Sevgiler
-
Arkadaşlar merhaba k-1 için randevu arayan var mı ?? Hangi tarihlerde açık acaba yanıt verirseniz mutlu olurum teşekkürler 😊😊
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum