Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

• @spenb 26 yasin altindaysan evet

• @spenb ABD vatandaşı değilsiniz hocam. Sizin için geçerli değil

• Bu ileti silindi!

• I-129F Formunda bulunan Your Beneficiary’s Name and Address in His Native Alphabet kısmını Türkçe olarak doldurmamız gerekiyor mu yoksa boş mu bırakalım?

• @theconepine Türkçe olarak yazınız. Cümlede de aynı şeyi söylüyor

• @ob16222 green card sahibi oldugunda 25 yasin altindaysa mecbur selective service kayit olmak zorunda

• Merhabalar son zamanlarda muayeneye giren arkadaşlar varsa aydınlatabilirler ise cok sevinirim, şu an covid aşısı isteniyor mu? Birde nvcden sonra ne kadar beklemek gerekir teşekkürler

• @yigit-mert-celik yanlışımı düzelttiğin için teşekkür ederim ☺️

• @ob16222 rica ederim dostum 🙌🏼

• Herkese merhaba. Biz bu sürece yeni başlıyoruz bütün belgeler herşey tamam ama benim doğum belgem yok. Hangi kurumdan alabilirim bilginiz var mı?

• @İrem-Tosun, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

Herkese merhaba. Biz bu sürece yeni başlıyoruz bütün belgeler herşey tamam ama benim doğum belgem yok. Hangi kurumdan alabilirim bilginiz var mı?

Arşiv kayıtlı nüfus kayıt örneği alıp onu çeviri yaptırabilirsiniz ben öyle yapıp yükledim sorun olmadı

• Arkadaslar merhaba. NVC'den dosyalarımızın konsolosluğa iletildiğine dair bir mail aldıktan sonra DS160 formunu doldurdum ve randevu aldım. Ancak formda 1-2 tane hata yapmısım (nisanlımın dogum tarihi yılını bilgisayara lag girdiği için yanlıs tıklamısım) Su an vize basvuru numaram da var randevum da; ancak formda değişiklik yapmam gerekiyor. Forumda DS160'ı 1 kere daha doldurabileceğimi okumuştum; başvuru numaram varken nasıl oluyor? Tekrar doldurma şansım var mı, doldurduğumda vize başvuru numaram değişmeyecek mi? Gerçekten çok yardıma ihtiyacım var biri beni aydınlatırsa çok sevinirim.

• @yigit-mert-celik Aos sürecine başvurmadan önce mi zorunlu green cardı aldıktan sonra mı zorunlu ?

• @ilginsuetirpanci formu istediğiniz kadar doldurma hakkınız var yeni bir ds160 doldurunuz yenisinin çıktısını alıp yanınızda götürün sizden confirmation sayfasını isteyecekler yeni ds160 numarasını verin onlar sistemden güncelliyorlar, neden yenisini doldurdun diye sorarlarsa aynı şekilde açıklayın. Nişanlımın doğum tarihini yanlış yazdım o yüzden. Çok basit bişey bu , endişe etmeyin. Randevunuza bişey olmuyor.

• Randevu almak için tarihleri hangi siteden kontrol ediyoruz konsolosluk.gov adresine girince herhangi bir sonuç çıkmıyor

• Merhaba, umarım iyisinizdir. Baktım ama tam olarak Amerikaya gidiş ve evlilik sürecini; gerekli belgeleri anlatan bir ileti bulamadım.

• 1 aya gidiyorum, konsolosluktan verilen kapalı zarf dışında yanına mutlaka al dediğiniz belgeler var mı?
    • Evlilik için başvuru yaparken gerekli belgeler neler? Türkiyeden getirmem, çevirtmem gereken bir belge var mı? Araştırdığımda Türkiyedeki gibi sağlık testi vs. istenmediğini gördüm.
    • Evlilik sonrası greencard başvuru sürecini de giden arkadaşlardan duymak güzel olur.

Vakit ayırıp kendi tecrübelerin paylaşan herkese şimdiden çok teşekkürler. Mutlaka yanında getir dediğiniz belgeleri de yazarsanız çok faydalı olur.

Sevgiler

• Arkadaşlar merhaba k-1 için randevu arayan var mı ?? Hangi tarihlerde açık acaba yanıt verirseniz mutlu olurum teşekkürler 😊😊

• @legolas01 randevular kisa sureli acilir ve aninda tukenir net bi tarih soylemek dogru olmaz her gun erken saatlerde girip sayfayi kontrol etmeniz gerekiyor

• @Emir-1 kart eline gectiginden itibaren

• Herkese Merhaba,
    Ben de sizlere K-1 vize sürecim hakkında bilgi vermek isterim. İlk önce şunu belirtmek isterim ki biz tüm süreci avukat vs gibi aracı kurum olmadan nişanlım ile birlikte yaptık. Eğer tüm evraklarınızı titizlikle hazırlarsanız sizler de ekstra ücretler ödemeden bu süreci kolaylıkla yönetebilirsiniz. Benim nişanlım SF da yaşıyor ve başvurumuzu California bölgesine 3 Ocak 2024 tarihinde yaptık. NOA1 12 Ocak da geldi ve ardından beklemeye başladık. NOA2 ise 29 Nisan da geldi. Evraklarımız Türkiye’ye transfer olduktan sonra nişanlıma iletilen e-mailde yer alan ANK ile başlayan case number ı kontrol etmeye başladım. 10 Haziran tarihinde Case Ready olmasına rağmen hala konsolosluktan bir e-mail almadım. Mail gelmesini beklerken bu formdaki yazılara ulaştım ve benim gibi mail gelmeyen insanların da olduğunu fark ettim. Akabinde, DS-160 Formunu doldurup sistemden randevu almaya çalıştım. Randevu seçerken sadece 25 Ekim 2024 tarihinde boşluk vardı. Başka bir tarih seçilemiyor. Ara ara girip baktığımda ise “Seçtiğiniz lokasyonda mevcut randevu yok. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.” şeklinde bir uyarı yazısı alıyorum. Sizlere de aynı şey oldu mu? Randevuyu daha erkene çekmek için ne yapabilirim?

Benzer Başlıklar

• K-1 Nişanlılık Vizesi Mahkeme Sorusu

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler
    1
    0 Oy
    1 İleti
    213 Bakış
    M
    Merhabalar ben K-1 Nişanlılık vizesi başvurusu yaptım Dosyalarım evraklarım her şey tamam Ankara’dan gereken mail de geldi yalnız tek bir sorunum var size sormak istediğim merak ettiğim bir şey var. Benim iki üç Sene önce başıma bir talihsizlik geldi. Bir arkadaşıma yardım edeyim derken arkadaşımın ricası üzerine hesabıma gelen parayı çekip arkadaşıma verdim ve istemediğim halde nitelikli dolandırıcık suçuyla yargılandım yargılanma sonucu Mahkemeden beraat aldım şu an elimde beraat kararı mahkeme kararı vardır. Ve aynı arkadaşım ile beraber aynı evde kalıyorduk evin kontratı benim üzerimeydi ben bir gün ailemin yanına gittim ve arkadaşımın kaldığı evi polisler basmış arkadaşımı ve kız arkadaşını almışlar bundan dolayı beni de fuhuş konusuyla ilgili Yargıladılar bu sebepten dolayı 45 gün ceza yattım ve dosya kapandı. Bahsettiğim her iki dosyanın da sonucu evrakları elimde mevcuttur. Saygıdeğer okuyucularım lütfen bana bu konuda bilgi verin. Sizce ben ve Ds-160’ı doldururken mahkeme ceza soruları bölümünde geçmişimde hiçbir şey yaşamadım mahkemeye çıkmadım cezam yoktur diye işaretleyip vize görüşmesine adli sicil kağıdımın temiz bir şekilde götürüp hiçbir şey yokmuş gibi mi gireyim yoksa olanı biteni dolduracağım formda anlatıp bu dosyaların sonuçlarıyla birlikte vize görüşmesine yanımda mı götürüp açıklamasını yapayım hangisini yaparsam vizeyi alabilirim ya da hangisini yaparsam benim için geleceğim için daha iyi olabilir. E-Devletten adli sicil kağıdına baktığım zaman temiz çıkıyor ve arşiv kaydına baktığım zaman o da temiz çıkıyor vize görüşmesine sadece adli sicil kâğıdımı Götürsem ve hiçbir şey bahsetmesem sizce bir sorun olur mu orada kendileri herhangi bir araştırma yapıyorlar mı bu konuda bana bilgi verebilir misiniz teşekkür eder iyi günler dilerim.
  • Eşi ABD Vatandaşı olan birinin B2 turist vizesi alması

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler
    61
    1 Oy
    61 İleti
    4k Bakış
    C
    @luchadora çok teşekkür ederim.
  • 0 Oy
    148 İleti
    21k Bakış
    N
    Merhaba Ben abd vatandasıyım amerıkada dogdum .turkıyede dogan 10 ve 13 yasındaki cocuklarıma ır-2 vızesıne basvurduk 2024 temmuzda onsylarımız geldı ır-2 vızemızı sldık tam 23 ay surdu bu işlem . Şimdi bundan sonraki surec nadıl işliycek bilgisi olan varmı 6 ay vıze suremız var ve gıtıs yapmamız grekıyor cocukların abd pasaportu nasıl cıkarılıyor bılgıdı tecrubesı olan varsa cok sevınırım . 2010 da ablam oglunu bu yolla abd vatandası yaptı gırıs yaptı sbd kısa sure kaldı ve turkıye ankara kondoloslugundan yegenımın pasaportunu cıkardılar .tabı bu durec 2010 ıdı ..şimdi nasıl oluyor kanunlar degıstımı bılmıyorum abd gırer gırmez greencardlı olacakları için abd pasaport basvurusu yapabılıyormuyuz ..
  • ABD Yolunda Evlilik

Sabitlendi Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi cr1 vizesi ir1 vizesi evlilik green card
    2k
    3 Oy
    2k İleti
    199k Bakış
    T
    Merhabalar, Şu an F1 statusunde doktora yapıyorum, Amerikali eşimle yakın zaman evlendik, nüfus kayit örneğimde medeni durum bekar olarak geciyor, başvuru paketinde bu belge isteniyor fakat konsoloslukta evliligi tescil ettirip medeni durum güncellenmiş haliyle mi bu belgeyi eklemeliyim yoksa evlilik öncesinde alinan nufus kayit ornegi yeterli olur mu ? Tesekkur ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

48

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k