K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
Merhaba arkadaşlar k1 vize başvurumda ilk dava alındı ve bir makbuz bildirimi gönderildi yazıyordu şimdi ise Vaka onaylandı yazıyor burada noa 2 tamamlanmış mı oluyor
-
Merhaba arkadaşlar k1 vize başvurumda ilk dava alındı ve bir makbuz bildirimi gönderildi yazıyordu şimdi ise Vaka onaylandı yazıyor burada noa 2 tamamlanmış mı oluyor
-
@Doğuş-Yavuz evet hayırlı olsun. Süreçte başarılar
-
Teşekkür ederim Bundan sonraki süreç ankaraya dosyanın gelmesi hazır olmasi tahmini ne kadar sürer
-
@Doğuş-Yavuz Bu konuyla ilgili fikrim yok maalesef , benim zamanimda surec cok uzundu , bir iki sayfa geride arkadaslar paylasmis kendi surelerini oradan referans alabilirsiniz.
-
kendi zaman çizelgemi paylaşıyorum.
6 şubat 2024 noa1
8 mayıs 2024 noa2
9 mayıs - dep of state
30 mayıs- ank dosyası oluşturuldu.
2 haziranda da ktp maili geldi. -
@bucat merhabalar randevu sürecine mi girdiniz şuanda ?
-
@tncymz aynı durumdayım yardımcı olur musunuz
-
@spenb üstadım bnde onaylı olarak bekliyorum yardımcı olur musunuz ne yapmam gerektiğini bilmiyorum herkes iki gğnde pasaportunu teslim alırken bnm 7 gün oldu hala approved yazıyor
-
@onur-34 benimde öyleydi 8 veya 9. Gün almıştım sabırlı olan yakında issued olarak güncellenir
-
Arkadaslar selective service kayit yaptirmak zorunda miyiz?
-
@spenb 26 yasin altindaysan evet
-
@spenb ABD vatandaşı değilsiniz hocam. Sizin için geçerli değil
-
Bu ileti silindi! -
I-129F Formunda bulunan Your Beneficiary’s Name and Address in His Native Alphabet kısmını Türkçe olarak doldurmamız gerekiyor mu yoksa boş mu bırakalım?
-
@theconepine Türkçe olarak yazınız. Cümlede de aynı şeyi söylüyor
-
@ob16222 green card sahibi oldugunda 25 yasin altindaysa mecbur selective service kayit olmak zorunda
-
Merhabalar son zamanlarda muayeneye giren arkadaşlar varsa aydınlatabilirler ise cok sevinirim, şu an covid aşısı isteniyor mu? Birde nvcden sonra ne kadar beklemek gerekir teşekkürler
-
@yigit-mert-celik yanlışımı düzelttiğin için teşekkür ederim ☺️
-
@ob16222 rica ederim dostum 🙌🏼
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum