DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Emre-Kurtulmuş Teşekkür ederim beklemekte bir problem yok sadece hata yapmak istemiyorum açıkçası. Boş yere beklemiş de olmak istemem onun için bir bilene danışmak istedim. Çok teşekkür ederim cevabınız için
-
@ATS16 Çok teşekkür ederim. Bir yerden bu süreci kontrol edebilsek gerçekten daha sağlıklı olacaktır. Ama burdaki işler dediğiniz gibi yavaş işliyor. Bilen birine danışmak istedim. Değerli cevabınız için teşekkür ederim
-
@gucarslan aralık ayı gibi @yusufalak endişe etmeyelim bizim cn küçük mülakat bize gelir diye yazdığım yazıma büyük üstad @gucarslan öyle gelir diye şeetme kimsenin garantisi yok diye yazdığımda o anda çok içerlemiştim ama zaman sayın üstadı haklı çıkarıyor mart nisan derken şükür temmuza o mülakat geldi ama sayın üstad asla şeetmiyorum ama sonuna kadar gideceğim olmadı vatanım var hayatıma devam ederim saygılar
-
@achillesoag bahsettiğiniz önceki iletiye ansıl ulaşırım. türkmenistandan vize bekliyorum şu an. güncel bilginiz var mı bu sene için ?
-
@sevilt merhaba. süreciniz ne durumda ?
-
Merhabalar arkadaşlar,
Varşova 12 Haziranda yeni bir dağıtım yapmış 22-24Bin arası case number'a sahip biri varsa benimle özelden iletişime geçebilir mi?
Herkesin sürecinde başarılar. -
@gucarslan Maalesef belirttiginiz gibi Frankfurt çok sıkıntılıymış. 1,5 aylik bir süre geçti dosyanızı isteyeceğiz mailinden sonra, 2 tane de hatirlatma emaili attım onlara da yanıt dönmediler. Dosya taşımak için Frankfurt çok yanlış bir tercih olmuş gibi duruyor.
-
@Esra-Siren Bizim durumumuz da belirsiz olduğu için ne tavsiye verebilirim inanın hiç bir bilmiyorum. Taşıma talebi için ''çok yoğun talep alıyoruz'' bölümüne bakılırsa bir an önce gelmeniz sizin için çok daha faydalı fakat işin diğer tarafında biz burada 5 dakikalık bir mail için günlerdir vakit, emek ve para harcıyoruz. Sonucunu tahmin edemediğim için herhangi bir tavsiyede bulunamıyorum. Tüm durum yazdığım gibi o nedenle yüzdelik ihtimali siz belirleyip değerlendirin bence.
-
@fahriakc Oturum ve vatandaş harici kimseyi kabul etmiyoruz dediler.
-
@Hanhun [email protected] adresinden mi iletişime geçtiler sizinle ? olumlu olumsuz cevap da vermediler.
-
@fahriakc Detaylı hatırlamıyorum maalesef. Beklemekten başka çareniz yok. İsterseniz pazartesi günü hatırlatma maili atabilirsiniz.
-
@EzgiLera Başta soyadına çok stres yapmıştık ama şimdi içimiz rahatladı cevaplarınız sayesinde, sadece eğer benim de katılabileceğim bir ülkeye değil de EU bölgesinde eşim tek girerse sürükleneceğimiz sürece stresliyiz.
Aile oturumuna kalırsa işimiz çünkü süreç iyice içinden çıkması güç bir hal alacak.
-
@GOKAY-0 merhaba. Süreci ne zaman başlattınız ? Ne kadar sürede oturum aldınız ? Şu an başlasak yetişir mi merak ediyorum
-
Bu ileti silindi! -
@Detroit2222 Karadağ DV görüşmesi yapıyor mu ? sizin şirket kurma girişiminiz nasıl sonuçlandı ?
-
@fahriakc merhaba dikkat ettim ds-260 formunu ilk dolduranlara hep yüksek case number verilmiş. bı nedeni var mı acaba
-
@Emre-Kurtulmuş bugün geldi ssn çok teşekkür ederim ☺️☺️
-
@ATS16 bugün geldi ssn çok teşekkür ederim 🙏🙏
-
@ugur07 Ben Dv2023 talihlisiyim , dosyamı Muscat a transfer ederek işlemlerimi tamamladım . Şuan abd de yaşıyorum .
-
Merhaba, Bugün Malezya Kuala Lumpura geldim. 90 günlük giriş iznimi pasaportuma islediler. Fiziki olarak geldiğimi konsolosluğa yazacagim ama yarın resmi bayram olduğu için geri dönüş olmayacaktır sanıyorum. Olumlu / olumsuz bildirim sağlayacağım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum