DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@EzgiLera gerçekten parası önemli değil ama sağlık açısından endişelerim var, aşı karşıtı değilim :) öyle olsam zaten öncekileri de yaptırmazdım ama aynı gün o kadar aşının yapılması sağlıksız değil midir acaba?
-
Arkadaşlar, dosyayı viyana kcc aracılığı ile taşımış olmamız onlardan randevu tarihi alacağımızın garantisi mi yoksa ansızın bir mail alıp oturumunuzu veya vizenizi yollayın diyebilirler mi?
-
@asolanben
Selamlar, önceki maddelerde ki gereksinimleri karşılayamadığınız durumda, ya da diye ayırarak Türk konsoloslukları aracılığıyla kanıtlanması halinde de kabul edilebileceği belirtilmiş.
Mülakata Ankara’da girecekseniz eğer sizin askerlik belgesi sunmanız gerekiyor, bakaya olan kişiler askerlik belgesi sunma konusunda nasıl bir yol izlediğini bilmiyorum.
Sayın @gucarslan Ankara’da mülakata girecek bakaya durumunda olan DV kazananları nasıl bir yol izliyorlar? -
Elçiliğe dosyamı size taşıyabilir miyim diye e mail gönderdim. Pasaport numarası veya fotokopisini gönderin yazmışler ve alttaki dosyanız güncellendi başlığı ile cevap geldi.
Dosya taşınmış olabilir mi ?Your case has been updated, please log back into your account to view the details.
-
@fahriakc KCC ye mi attınız maili
-
@fahriakc Merhaba,hangi elçiliğe gönderdiniz acaba?
-
@fahriakc Merhabalar, sanırım email adresi ustaraveldocs.com ile biten bir konsolosluk ile iletişim sağlamak istediniz. Gelen email'in alt kısmında yazmış olduğunuz talebin örneğini görüyor olmalısınız. Eğer bir cevap verildiyse sizin yazmış olduğunuz talebin altında kendi vermiş oldukları cevap gözüküyor olması lazım.
-
Bu ileti silindi! -
@Revolter Bu konuşmaların en başına da ( Your case has been updated, please log back into your account to view the details. )
Evet usatraveldocs.com mail adresinden geldi. Benim onlara ilettiğim yazımın altına kendileri de talebinizi daha açık anlatın ve pasaport fotokopinizi bize gönderin yazmışlar.
Mailin başına neden dosya güncellendi yazdılar onu anladım. hesabıma giriş yaptım hala Ankara gözüküyor. -
@fahriakc Merhabalar, yaşadığınız durumla alakalı geçmiş dönemde attığım birkaç iletiyi paylaşmak istiyorum, okumanızda fayda olacağı düşüncesindeyim. Buyrunuz ;
1: İleti-1
2: İleti-2Velhasılı bu durum dosyanızın taşındığı anlamına gelmiyor maalesef. Ayrıca hangi sayfa üzerinde Ankara yazıldığını gördünüz ?
-
@Revolter DS260 formunda Mülakat yeri Ankara seçili ondan bahsettim.
-
@Revolter Tam olarak iletide yazdığı gibi oldu. mailde elçilik ismi uzantısı olmadığı için güvenli mi değil mi anlamaya çalışıyordum.
kapandı olarak da mail konu başlığına yazılmış. Bu ne anlama geliyor acaba ?
Çok teşekkür ederim. -
@fahriakc Talebinize cevap verildiği için görevli kişi talebinizi kapatmış. Bazen kapatılmıyor, eğer öyle bir durum olursa o vakit benzer bir mail adresi (ustraveldocs.com ile biten) ile tekrar iletişime geçeceğiniz zaman önce o talebin kapatılmasını istemeniz gerekecek. Rica ederim, sürecinizde başarılar.
-
@Revolter Bende kısa bir açıklama yazarak pasaport fotokopimi ve daha önce yasal olarak çalıştığım ABD vizemi yolladım belki faydası olur diye :) Henüz dönüş olmadı. olumlu olumsuz bir dönüş olur mu acaba ?
-
@fahriakc Düzeleteyim : ABD vizem şu an geçerli değil 2013 deki J1 vizesiydi.
-
@fahriakc Genel bir destek sağlama biriminden dönüş oldu sanırım size. Eğer bir dönüş olmazsa ki ,kendi sürecimde aynı ileti başlığına dönüş yapıldığını tecrübe etmedim maalesef, yeni bir talep oluşturarak devam edebilirsiniz. Ayrıca süreciniz henüz resmi olarak başlamadığı için konsoloslukların bir aksiyon alacağını düşünmüyorum maalesef.
-
@Revolter Teşekkür ederim
-
@Emirhan-Baydur, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar, dosyayı viyana kcc aracılığı ile taşımış olmamız onlardan randevu tarihi alacağımızın garantisi mi yoksa ansızın bir mail alıp oturumunuzu veya vizenizi yollayın diyebilirler mi?
Hiçbir şeyin garantisi yok. Konsolosluğun sizden oturum belgenizi talep etme hakkı var.
-
@EzgiLera Garanti olmadığı için daha önce taşıyanlar konsolosluğa sorup OK aldıktan sonra taşıma yapmışlar.
-
@fahriakc, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera Garanti olmadığı için daha önce taşıyanlar konsolosluğa sorup OK aldıktan sonra taşıma yapmışlar.
Hayır, daha öncesinde KCC oturum/vatandaşlık olmadan zaten taşıma yapmıyordu. O yüzden konsolosluklar tamam dediklerinde taşıyabiliyorlardı.
Şu an bu durum değişti. KCC oturum/vatandaşlık gözetmeksizin taşıma yapıyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum