Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş
-
@beyefendi selamlar , hayirli olsun. Cok benzer bir sey yapmak istedigim icin sorayim dedim. Adres olarak Connecticut verip, Floridadan ilk girisimi yapabilirmiyim. Indiginiz havalimani adresinizle uyusuyromuydu, bu gerekli mi? Simdiden cevap vereceklere cok tesekkur ediyorum.🙏
-
@jtcarlos Merhaba. Kart teslimi için verdiğiniz adres ile gittiğiniz yer tamamen farklı olabilir, merak etmeyin.
-
@jtcarlos adresinizi mesela Washington DC vermiş olsanız bile ilk girişinizi ülkenin bir diğer ucu olan Hawaii Honolulu Daniel K. Inouye uluslararası havalimanından dahi yapabilirsiniz, sorun olmuyor
-
@ATS16 ve ilk girisimizde sadece orada kalip verdigimiz adrese hic gitmeyecegiz yine de Kabul dimi ☺️👌
-
@jtcarlos kabul tabii 😉👍
-
@ATS16 ah çok sevindim, cok tesekkur ediyorum ☺️☺️☺️
-
@Movistar74
Noter onayli gerekiyor diye biliyorum. -
@uraz-mert @lumos cevap verdi. Gerek yokmuş. Sağolasın :)
-
@uraz-mert Ben yine kaynak vereyim de, Bu linkteki 7. maddede zaten pasaport alinirken muaffakatname gerekiyorsa daha pasaport basvuru asamasinda isteniyor. Seyahat sirasinda pasaportu olan ve velayet paylasimi (bosanma ya da aile bekar anne/baba olma halinde) olmayan cocuklarda bu belgeye gerek yok, dedigim gibi herkes gidip geliyor bu sekilde...
-
Bu ileti silindi! -
Dostlar,
Hazine ve Maliye Bakanlığı, 150 TL olan yurt dışı çıkış harcını 1000-1750 TL arasına çıkarmayı planlıyor. (Ekonomi Gazetesi)Cikis sirasinda polislerle didişecegiz parayi vermemek icin 😁
-
@jtcarlos, içinde söyledi: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş
Dostlar,
Hazine ve Maliye Bakanlığı, 150 TL olan yurt dışı çıkış harcını 1000-1750 TL arasına çıkarmayı planlıyor. (Ekonomi Gazetesi)Cikis sirasinda polislerle didişecegiz parayi vermemek icin 😁
Yok daha neler? Zaten 50den 150ye yükselttiler. Bir de utanmadan 10 kat mı yapacaklar? 2 senede 30kat zam???!
-
@EzgiLera twetter'a dustuyse mutlaka bir sure icerisinde cikiyor. Hele Simsek boyle firsatlari hic kacirmiyor
-
@jtcarlos green card varsa seni ilgilendirmez. Turist vizesi olanlar için bu uygulama
-
@Henry-bloor yorumlarda bol bol okudum, ilk cikis sirasinda polis pul istemeye kalkiyor sık sık, itiraz edip ussunu cagirinca odemeden gecmis insanlarin cogu. Dolayisiyla ilgilendiriyor.
-
@Henry-bloor yorumlarda bol bol okudum, ilk cikis sirasinda polis pul istemeye kalkiyor sık sık, itiraz edip ussunu cagirinca odemeden gecmis insanlarin cogu. Dolayisiyla ilgilendiriyor.
Ben de ödemeden geçmiştim. Vizeyi görünce anlamışlardı. Greencard di mi dedi. Evet dedim. Pul alacaksın demediler. Ama ilk girişte o vizeden anlamayan birine denk gelirseniz ısrarla pul almanızı istiyorlar. Vizenin görüntüsü turist vizesi ile aynı. Numaraları farklı.
-
@jtcarlos harc degil har(a)c olmasi gerek.
Inadina millet cikar. Hatta sahtesini falan yapip satarlar
-
Dostlar,
IMEI kayıt ücreti gibi olacak demek ki. Zamanında yurdışından alınmış telefonu Turkcell'de 15 TL'ye kayıt edildiğini hatırlıyorum, herhalde yaklaşık 10$ idi. Şimdi servet tutuyor.
Yurtdışı çıkış harç pulu da 10$ civarı bir paraya çıkmıştı. Eğer bu zam olursa, 50$ olacak. -
@jtcarlos hadi bir kerelik daha olsunv,olsun, zaten us citizen olarak ne shengen ne yengen nede bilmem ne vizesi.Hayat gc olana güzel:)
-
@Henry-bloor aslinda birsey degil verir gecilir ama 1500 tl olmasi planlaniyormus
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum