[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri
-
@the-black-eagle aynı aynı standart.. current olmayı ve randevuyu beklemeye devam
-
@karadenizden eyvallah.
-
@ayvalik10 proğram satışı tanıtımıyla bir ilgin olabilirmi
-
@sadikcagan satış değil ya ben kullanıyorum şu anda eğer satın alacaksan http://www.lingusta.com.tr/ telefon edip sana paketi gönderiyorlar. Sadece nasıl olduğunu görmen açısından sana yardım etmek istedim
-
@ayvalik10 birsürü proğram varken sürekli lingustaya yoğunlaşman alacaksan yardım ederim demen manidar.sitesini incele beğenirsen al demek daha iyi olurdu.
-
@ayvalik10 Sana katılıyorum çok pratik şaşırtıcı bir şekilde anlıyor ve konuşa biliyorsun tabiki öğrendiklerini bu benim kendi nacizane düşüncem hem amerikan aksanı hen ingiliz aksanı konuşuluyor derslerde oda çok iyi .Ayrıca @rüzgar beyde sağolsun bazı uygulamalar önermişti Mesela memrise oda çok iyi kelime haznenizi geliştirmek için
-
@sadikcagan sana yardım etmek için uğraşıyoruz sürün o zaman amerika da
-
Arakadaşlar amerikada çoğu afroamerikalı arkadaş günlük yaşamını 90 kelimeyle geçiriyor. Emin olun ingilizce konuşamayan çoğu türk daha fazla kelime biliyordur. Aynı şey tr deki türkler için de geçerlidir. Demem o ki yabancı bir dil sadece kelime öğrenmekle çözülecek bir iş değil. Okuma anlama konuşma dilbilgisi hepsi birlikte bişey ifade ediyor. Hiç bilmeyene muhakkak faydası vardır ancak pratik yapmanın yerini maalesef tutmuyor. Abd de sadece filmlerden ingilizce öğrenmiş meksikalı bir arkadaşım vardı mesela. İyi konuşurdu. Aynı zamanda pratik yapmamış benim gibi türkler hızlı konuşma ya da aksan yüzünden çuvallıyodu. Demem o ki elbette çabalamak lazım ancak en hızlı gelişimi gidince orada mecburiyetten göstereceksiniz. Denize atılan kişinin canını kurtarmak için yüzmeyi öğrenmesi gibi :) Burda ne yaparsan kardır tabi ama gidince muhakkak öğrenmeye başlıcaksın. Eğer niyetin varsa tabi.
-
@ayvalik10 çok insalcınsın teşekkürler.benim için ne temenni ediyor isen 2 katını allah sana versin.
-
Herkese iyi akşamlar, Case Number'ım 99XX. Vize görüşmesi için mail bekliyorum bir aydan fazladır:( benim durumumda olup da vize görüşmesi alan veya almayan var mı? Ben mi evham yapıp geriliyorum acaba:)
-
@mustafa-yahşi evrak onay aralık olduğu için bu ay sonuna kadar gelir diye düşünüyorum..
-
@karadenizden teşekkürler
-
@mustafa-yahşi bizede de öyle oldu. bi ay geç mail geldi. bu hafta umarım gelir.
-
@mustafa-yahşi Case number 91XX bizimde bizde hala beklemedeyiz.Form ve evrak gönderiminde de gecikmedik fakat mülakat tarihi alamadık hala.Geçtiğimiz yıllardan daha farklı bir yol izleniyor bekleyen herkese bol sabır
-
@dılekalkoc ama zaten siz bu ay için current oldunuz. DS260 doldurmuş olmanız - current olmanız - evrakları yollamış ve onayı almış olmanız gerekiyor. Yani Aralık current ocak randevu olacak. Geciken bir şey yok gibi
-
@mustafa-yahşi merhaba, bizde de durum aynı, bekliyoruz
-
konsolosluktan gelen e-posta da istenen evraklar arasında "US phone number" var. Amerika'da yaşayan birinin telefonun numarasını mı veriyoruz?
-
@dreambig abd de verilen adreste yaşayan kişinin ismi ve telefon numarası isteniyor. Sana ait olması gerekmiyor.
-
@dreambig ama bahsettiğim ds260 formu içindi. Mailde bizden böyle birşey istenmemişti.
-
@bug Umarım bir an önce gelir:) mülakat tarihi gelince yine buradan belirtelim de belki orada karşılaşırız birbirimize yardımımız dokunur belki:) En azından konuşacak birisi olur:)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum