Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

B1-B2 Turist Vizesi İle Amerikada Uzun Süre Kalabilmek

• merhabalar turist vizesini kalıcı hale getirmek mümkün oluyor mu acaba amerikada bu sene devlet memurluğunda pasaporta hak kazandımda ondan soruyorum teşekkürler yanıtlarınız için

• Merhaba ben turist vizesiyle amerikaya nisan ayında giris yaptım ve tam 4 ay oldu. Simdi Turkiyeye donup 1 ay sonra tekrar giris yapmak istiyorum lakin forumda okudugum mesajlar beni endiselendirdi. İlk giriste 1 ay kalma planım vardı ve görevliye oyle soyledim muhur basıp uzerine cikis tarihimi vs. karaladı bunu benimle beraber giren arkadaşıma yapmadi yani sebebini bilmiyorum, ikinci giriste Turkiyede sadece 1 ay kalmıs olmam sorun olacak mı endiseliyim. @crazycells yorum ve degerlendirmenizi merakla bekliyorum.

• @muratalper55 önceki mesajlarda bu sorunun cevabı verilmiş, ozetle statu degisikligi ile mümkün

• Merhaba, ben ekim 2022 de Amerikaya turistik vizesiyle giriş yaptım ve memur bana 6 ay süre verdi. Ben 6 aya yakın Amerika’da kaldım ve sonrasında 2023 nisan’da Türkiyeye döndüm. Şimdi 19 Eylül de yeniden gideceğim ve 2 hafta kalıp döneceğim, dönüş uçak biletim de mevcut, hotel rezervasyonum da. girişte bir sıkıntı yaşar mıyım acaba? Teşekkür ederim

• Herkese merhaba,

6 aylik ABD`de turist vizesi ile kalma suremin bitmesine 1 ay kala sure uzatimi icin USCIS internet uzerinden online basvuru yaptim. Basvurumun uzerinden 2 ay gecmesine ragmen halen "Case Received" olarak gorunuyor. Sizce baska bir yerden mi takip etmem gerekiyor yoksa bu kadar gecmesine ragmen bir gelisme olmamasi normal mi?

• @mistikky Merhaba, Amerikaya tekrardan giris yaptiniz mi? Ben de b1/b2 vizemi uzatmayi dusunuyorum. Basinizdan gecenleri paylasirsaniz belki aklimdaki sorulara cevap olur. Tesekkurler.

• 👍👍👍👍👍👍👍

• Bu ileti silindi!

• 👍👍👍👍👍👍👍

• @crazycells merhaba mart’da doğuma gittik kapıda 5 gün verdiler maalesef 57 gün kadar overstayed kaldık.turist vizem iptal olmuş mudur diye merak ediyorum.yakın zamanda giriş yapmak gibi bir hedef yok 2026 da vize bitiyor yeniden vize verirler mi acaba?

• ⭐⭐

@Hatice-Kaya-0 3 sene ban yediniz Ve turist vizesi iptal oldu.
    Gecmis olsun.

Ulkeden ciktiginizda otomatikman ban gelir ve vize iptal edilir sistemden.

• @charon bu bilgi doğru mu emin değilim böyle diyen var avukata sordum vize iptal olmamıştır dedi.inanışmaz farklı bilgiler.her neyse diyelim iptal oldu bir daha vize alabilir miyim endişem o.

• Merhaba turist vizesi ile ilk 2023 haziran ayında giriş yapıp ağustos ayında dönüş yapmıştım eşim ile birlikte 2 ay kalış olmuştu geçtiğimiz yaz haziranda girip eylülde dönüş yaptık döndükten sonra ise kasımda f1 vizesine başvurup red aldık vizemize herhangi bir damga vurup iptal durumu olmadı fakat bu yaz tekrar gitmeyi düşünüyoruz gene 2-3 aylık bir kalış süresi olacak merak ettiğim konu girişteki memurların bu red durumundan dolayı sıkıntı yapıp yapmamaları bu konuda bilgilendirme yapabilirseniz çok memnun kalırım.

• @crazycells merhaba, benim de size sorum olacaktı yardımcı olursanız çok sevinirim. 10 senelik vizem vardı bitmesine 4_5 ay kadar kaldı birkez Las Vegas falan gezmeye gitmek için almıştım 20 gün falan kalip on sene içinde tekrar hiç gitmedim . Onun öncesinde wat ile gitmiştim çalışmaya, onda da üç ay falan kalip Fransa'da okuyacağım için Amerika'ya erken terketmistim . Şimdi gitmek istesem yani vizenin bitmesine ne kadar süre içerisinde giriş yapabilirim sıkıntı olur mu sizce giriş yaparken bu avantaj mı dezavantaj mı olur dönüş bileti mutlaka gösterilmesi gerekir mi bir de posta yoluyla vize uzatma yöntemi denesem diye düşündüm ama varolan vizede iptal ediyorlar falan yazıyordu kararsız kaldım geçmişte iki kez vize almış olmamın ayrıca birçok avrula ülkesine giriş çıkış ve öğrenci olmamın katkısı olur mu yani vize uzatma denesem olan vizem de gider mi diye korktum da fikriniz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim

• ⭐⭐

@celinesy vizeniz geçerli olduğu sürece giriş yapabilirsiniz, sıkıntı olmaz. Dönüş bileti almanızı tavsiye ederim. Dönünce posta yolu ile yenilemeye başvurabilirsiniz.

Benzer Başlıklar

• Bebek için turist vizesi

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    2
    0 Oy
    2 İleti
    970 Bakış
    ?
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2001/14-yaşından-küçük-çocuklar-için-b1-b2-başvuru-süreci?_=1670221835224 bu konu başlığını okuyun lütfen detaylı bilgileri bulabilirsiniz.
  • Yurtdışı Oturumu ve B1/B2 Turist Vizesi Mülakatı

8
    1 Oy
    8 İleti
    1k Bakış
    cetinmutluC
    @dpdemir çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
  • B1 vizesi expedited oluyor mu?

Taşındı Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    3
    0 Oy
    3 İleti
    434 Bakış
    crazycellsC
    @chediak, içinde söyledi: B1 vizesi expedited oluyor mu? Merhaba, B1 ile öğrenci alan bir eğitim programına başvuru yaptım. Program Mayıs ayında başlıyor ve eğer kabul alırsam davet mektubum şubatın ortasında gelecek. Şu an konsolosluk ve büyükelçilikteki vize randevuları çok geç tarihe veriliyormuş COVIDten dolayı. Ben de kabul alıp da vizeden dolayı gidemezsem diye endişelendim. B1 vizeleri ile acil başvuru yapılabiliyor mu? Şu anki durumu bilen var mı? Acil randevu icin basvuru yapabilirsiniz ama normalde diploma veya sertifika saglayan egitim kurumlari B-1 degil, F-1 ile ogrenci aliyorlar. Sizin durumunuzu bilemiyorum ama eger ciddi bir egitim programina baslamiyorsaniz konsolosluk durumunuzu acil olarak gormeyebilir, bilginize.
  • Esnaf iken Turist Vizesi Almak?

12
    1 Oy
    12 İleti
    2k Bakış
    DustyBlueD
    @truelove Esnaf İken Vize Almak? içinde söyledi: @suprasailor Esnaf İken Vize Almak? içinde söyledi: @truelove Merhaba, https://www.youtube.com/watch?v=sB2mjucJqYU linkte bulunan videodaki arkadaşın amerika vizesi almasındaki hikaye aslında sizin mesleğiniz ile örtüşüyor. Bir izlemenizi tavsiye ederim. Bende sizin gibi esnafım 5-6 yıl önce vize başvurusu yaptım ve vize vermediler. Gerekçe olarak avrupada bir kaç yere gidip gelmemi tavsiye ettiler. Çünki pasaportum bom boştu. Şimdilerde bayağı doldurdum aslında fakat tekrar başvuru yapmaya cesaret edemedim. Sizin başvuru sonucunuzu merak ile beklemekteyiz. Herşeyin hayırlısı olsun hakkınızda. Saygılar. Video linki için teşekkür ederim fakat gördüğüm kadarı ile arkadaşın durumu benden çok daha farklı. Açıkcası benim vize ile ilgili çok bir beklentim yok. En azından kendimi çok fazla şartlamadım Vize alabilirsem 2 haftalık güzel bir tatil yapıp dönmeyi düşünüyorum, olmadı vizesiz bi ülkeye giderim Salı günü sonuç ile ilgili bilgilendirme yaparım ne oldu vizeyi alabildiniz mi hocam?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k