IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@MnAtac3106 merhaba genele göre epey hızlı sonuç almışsınız. özel bir durumunuz mu vardı yoksa bu çok random bir olay mı?
-
Arkadaşlar merhaba, öncelikle sürecimizi avukat yönettiği için terimlere çok hakim değilim. Benden başka bu ara mülakat maili alan olmadı sanırım herkes merak ediyor o yüzden yazmak istedim. 31 ocakta dq olmuştum bana 10 mayısta mail geldi, 25 haziran için.
-
@ykz Bizimki şubat başı, 1 Şubat çocuklar, 6 şubat ben ayrı ayrı DQ olduk. Beklemedeyiz, muhtemelen sıra bizde sizden sonra. Yani işallah öyledir 😄
-
@ykz Şimdiden hayırlı olsun.
-
Yaprak kımıldamıyor :)
-
@Zehra-Cho aynen acaba ayda bir kez mi randevu veriyorlar böyle beklemek insanı darlıyor, ağustostan önce randevu almam gerekiyor birden fazla mail yolladım ama hiç bir dönüşte yapmadılar nasıl işliyor bu sistem çok garip insan haklarına aykırı
-
@Onur-Karaca Aynı tarih DQ’yiz. Nasıl bir işleyiş olduğunu kimse çözemiyor. Bu ay geldi geldi gelmedi bu iş Eylül’e sarkar.
-
Önceden dq olduktan sonra 3 ay içinde randevuya girebiliyordun şimdi o da hayal galiba haziran geldi:/ şubatta dq olanlara daha randevu maili bile atılmamış :(
-
valla siradayiz bende bekliyorum hala :( umarim haziranda verilecek randevularda bize de sira gelir.
-
@Hsndlr hocam genelde Ocakta dq olanlar aldılar randevuları sanırım sizin ki 4 Ocak olmasına rağmen kalmış sanırım?
-
evet nisan ayinda statu degisikligi yaptik ondan unuttular sanirim bizi :(
-
Şuan haziran randevularının çoğu F2Alılara oluştuğunu düşünüyorum 2020den beri bekleyen var current oldukları için yakında sizede gelecektir.En kısa zamanda tüm bekleyenlere randevu verilmesini diliyorum.
-
evet dogru sanirim burdan daha cok f2a sira gelmisti umarim herkese sira bir an once gelir :)
-
Merhabalar, herkese bu yolda sonsuz başarılar dilerim🙏. E- devlet üzerinden ingilizce almış olduğumuz doğum belgesi ,sadece kendi başına yeterlimidir? Yoksa bu belgeyi tekrar tercüme ettirip, noterletmek gerekli midir. Yada nüfus müdürlüğünden onaylatmak mi lazimdir. Destekleriniz için çok teşekkür ederim 🙏
-
@Bircan Merhabalar. E-devlet üzerinden alınan belgeleri kabul ediyorlar diye biliyorum, notere gerek yok
-
@Bircan nüfus kayıt örneğini arşiv kayıtlı alıp çevirip yaptırıp yükledim ben bir sorun olmadı hem Türkçe hem ingilizce çeviri şeklinde yükledim
-
Arkadaşlar Greencard elime ulaştı Amerika’ya girdikten 48 gün sonra darısı hepinizin başıma adresiniz güncel olsun posta ofisinden yine de güncelleyin benim başka yere gitmiş güncellenince yeniden benim adresime yönlendirildi hepinize boş şans
-
@Olkan-Oflaz-0 teşekkür ederim cevabınız için, extra bir bilgi daha öğrenmiş oldum🙏. Lakin ben doğum belgesini sormuştum😬. E-devletten artık doğum belgesi yada karnesi çıkartmak mümkün oluyor hemde çoklu dillerde. Bu belgeyi alıp yüklemeniz yeterlimidir noktasında soru işaretleri var bende. Yoksa bu belgeyi alıp nüfus müdürlüğünden kaseletmek gerekli mi, yada İngilizceye çevirip noter tastiki de almak gerekli midir. Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim 🙏
-
@MnAtac3106 I-130 başvurunuzda hızlandırma talep ettinizmi? dosyanız hangi ofisteydi?
-
@Bircan nüfus kayıt örneği doğum belgesi oluyor işte ben onu yükledim kabul ettiler daha öncesinden de çok dilli doğum kayıt örneği yükledim kabul etmediler. E devletten alınan belgeyi bir yere gidip onaylatıp ekstra para zaman harcamanıza gerek yok. Çünkü üstünde barkod var zaten taraması yapılır çok basit. E devlette olanı yükleyin ingilizce yoksa çeviri yaptırıp yükleyin bu kadar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum