Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Speed ticket için mahkemede cezayı almama/contest olasılıgı nedir?

• @portl Merhaba iki defa basimdan soyle bir durum gecti 65mph lik yolda thruway de 90---95 mph yapmak durumunda kaldim cunku tam arkamdan inanilmaz suratle gelen cilgin bir araba vardi yolun diger seritlerine kendimi atamazdim o seritlerde de arabalar vardi yavaslayamazdim da cunku frene dokunsam arkamdaki %100 duramayacakti tamamen agresif bir surucuydu bende bu nedenle devam edip hizlandim ve yol vermek icin bosluk aradim sagdaki seride gecebilmek icin ama yoktu sonra biraz ilerde trooper police oldugunu gordugum tam o an bosluk buldum ve sag seride gecebildim.Tabi polis de son gazla arkamizdan gelmeye basladi ve elbette beni degil arkamdaki surucuyu durdurdu..Sorunun cevabina gelecek olursak eger kasitli olarak hic bir gercek acil neden olmadan speed yaparsan cezayi almama gibi bir durumun asla soz konusu degil kesinlikle kurallar dogrultusunda ceza alacaksin ..Burada ogrendigim seylerden biride; ozellikle trafik konusunda herhangi bir cezayi asla nedensiz almiyorsun..Veyahut speed ticket aldin polisten ve mahkemeniz var ama sana ceza veren polis gelmedi mahkemeye genelde o zamanda ceza almayabiliyorsun sana ceza veren polis orada degilse de mahkeme dusebiliyor tabi bu durum sadece speed ticket icin gecerli.

• @NewyorkNewyork Ticked üzerindeki kodları ve polisin bir küçük cümlecik ifadesini de okumak gerek. Speed Ticket üzerinde Misdemeanor veya Felony gibi ifadeler varsa avukatsız olmaz diye düşünüyorum.

• @Yamtar Merhaba Yamtar;Sanıyorum anladığım kadarıyla ki konu başlığına göre genel hız lımıtı aşıldığında cezayı almama üzerinden konusuyoruz. Senin bahsettiğin kısım; hız sınırını aşarak polisin durdurduğu ama aynı zamanda arabasında herhangi uyuşturucu bir madde bulunduran ya da önceden zaten farklı suçlardan ceza almış kişiler için geçerli..Ben sıradan bir vatandaştan bahsederek yorum yapmaya çalıştım..Yinede teşekkürler bahsettiğin katkı için böylelikle daha fazla detay için ayrıca bir bilgi oldu...

• @NewyorkNewyork Bir yakınımın başında geldiği için bilgilendiğim bir husus olduğu için yazmıştım. Uyuşturucu ya da önceden herhangi bir suçunuz olmamasına rağmen, hız sınırını belirli bir yüzdenin üstünde aştıysanız Misdemeanor yazabiliyor. Mesela 35 mil hız sınırında 65 ile giderseniz ya da peşinizde ışıklarını yakmış polise rağmen uzunca bir süre durmadan devam ederseniz vb.

BU konuda bolca bilgi var internette.. Örn :

• @Yamtar @Yamtar Merhaba tekrar; ayni seyden bahsediyoruz Misdemeanor ve Felony ABCD kodlari zaten yine benim bahsettigim diger detaylarida iceriyor yani eger A -B ise kesin hapse girebilirsin 'sadece hiz speed degil bu konuyla ilgili yaptigim diger iki yorumda da belirttigim gibi' + aracta ayni zamanda uyusturucu vb. bulundurmak. Felony ise yine ciddi suclari iceriyor aracta ruhsatsiz silah vb. bulundurmak ve dahasi..( Misdemeanor ve Felony A-B Avukatsiz olmuyor,derhal ozel bir avukat tut kendine)

Buna bagli olarak diger yorumlarimda da belirttigim gibi siradan bir hiz speed bileti aldiginda evet polis gelmezse mahkemeye ceza almiyorsun hic birsey de odemiyorsun.. Ve yine belirttigim gibi avukata ihtiyacin yok (Misdemeanor ve Felony C-D Avukatsiz oluyor,avukat tutmak zorunda degilsin)
    Not: Ayrica avukat hem senin hemde sana cezayi veren polis icin zaten mahkemede her zaman oluyor,sen eger istersen ozel baska bir avukat tutabilirsin..

Benzer Başlıklar

• 262
  • 10
  • 2161
  • 5
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |