Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Green Card çekilişini kaçıncı başvurunuzda ve kaç yaşındayken kazandınız?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
256 143 28.7k 96

Benzer Başlıklar

• Green Card Talihlileri Hangi Zaman Aralığında Başvuru Yaptı?

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    -1 Oy
    4 İleti
    246 Bakış
    crazycellsC
    @serhanbey, içinde söyledi: Green Card Talihlileri Hangi Zaman Aralığında Başvuru Yaptı? Ben ilk defa başvuru yaptım. Başvuruların kapanmasina yaklaşık son 1 hafta kala başvuru yapmıştım. Başvuru yapılan günün önemi var tarzında şeyler okudum. Ilk haftasi yap vesaire gibi. Talihliler hangi zaman araliginda başvuru yaptı? Basvuru yapilan gunun veya saatin hicbir onemi yok, cekilis tamamen rastgele sekilde yapilmaktadir. Talihlilerin rastgele secilmediginin tespit edildigi 2012 yilinda cekilis sonuclari ayni gun iptal edilip, daha sonra yeni bir talihli listesi belirlenmistir ve vizeler yeni talihli listesine gore verilmistir. Bu baslik gercek disi bilgilerin dogru olabilecegi izlenimini yaratacagindan basligi kilitliyorum.
  • Green card 21 yaş Üstü Kardeş

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    11
    0 Oy
    11 İleti
    8k Bakış
    crazycellsC
    Arkadaslar yazmislar zaten, su konuyu inceledikten sonra sorularinizi ilgili konuda sormalisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/75/family-sponsored-green-card-aile-sponsorluguyla-green-card-almak
  • green card cekilisine basvuru hakkinda

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    7
    0 Oy
    7 İleti
    1k Bakış
    B
    @crazycells çok çok saol 2020 de mezun oluyorum görüşmeyi ona göre ayarlarım eğer çıkarsa
  • 4 Oy
    83 İleti
    12k Bakış
    deep_blueD
    Bence de küçük bir miktar da olsa ücret alınmalı. Ayrıca pasaport şartı kalkmamalıydı. Eşit şart falan hikaye… Sen zaten ufak miktarları karşılıyamıyorsan, pasaport çıkarttıramıyorsan US’e nasıl gideceksin? Orada nasıl yaşayacaksın? Öylesine başvuranmı dersin, heyecan olsun diye başvuranmı dersin, çıkacakmı diye meraktan başvuranmı dersin… Çevremden o kadar çok duyuyorum/görüyorumki…
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k