Green Card çekilişini kaçıncı başvurunuzda ve kaç yaşındayken kazandınız?
-
@olcayist merakla bekliyorum inşallah mutlu haberler alırız senden.çünkü her başvuruda umutlu oluyor insan.:)
-
@gallifrey ooooo duble duble şans orda evlenirsiniz artık.hem tebrikler hem mutluluklar dilerim :)
-
@chromium var ise kız arkadaşın ile ayrı ayrı başvur birinize çıkması yeterli evlenir gidersiniz :)
-
@sadikcagan teşekkürler umarim 😎👍
-
Umudu kaybetmemek gerekli bence cunki umud ettiğimiz şeylerdir bizi biz yapan .Vazgecmeyin👍
-
@sadikcagan Greencardınız Kacıncı Başvurunuzda ve Kaç yaşınızda Çıktı? içinde söyledi:
@chromium var ise kız arkadaşın ile ayrı ayrı başvur birinize çıkması yeterli evlenir gidersiniz :)
bende aynı yoldan yürüyorum :D bari birimize çıksın yeter diyorum :D
-
İyi akşamlar arkadaşlar
Şuraya bir not ta ben ilave edim
İlk başvurumuz ben 49 eşim 48 yaşındayız büyük oğlum adına na ayrıca başvurduk yaşı 22 herkesin şansı bol olsun -
@murat34 başarılar diliyorum. bizde aynı yaşlardayız ve ilk başvurumuz.
-
@uslanmaz Teşekkür ederim sizede başarılar
-
@onursevgi inşallah kazanırsınız.birinize çıkarsa şimdiden mutluluklar :)
-
@sadikcagan Greencardınız Kacıncı Başvurunuzda ve Kaç yaşınızda Çıktı? içinde söyledi:
@onursevgi inşallah kazanırsınız.birinize çıkarsa şimdiden mutluluklar :)
sağolasın abi teşekkürler inşallah hayırlısıysa hepimize çıksın :D
-
@onursevgi inşallah kardeşim teşekkürler.
-
- başvurumda çıktı. Ankara'dayım. Şu anda ABD'ye taşınma hazırlıkları yapıyorum. İnşallah yaza gideceğim. Hepinize bol şans.
-
Evliyim 4 yaşında birde kızımız var. 2003 te aracı firma ile başvurmuştum. Bu sene 2. kez başvuruyorum. 7 Mayıs ta bana ya da eşime çıkacak. Şimdiden araştırmalara başladık. Hangi eyaleti hangi şehri tavsiye edersiniz?
-
@guler_zeki Greencardınız Kacıncı Başvurunuzda ve Kaç yaşınızda Çıktı? içinde söyledi:
7 Mayıs ta bana ya da eşime çıkacak. Şimdiden araştırmalara başladık. Hangi eyaleti hangi şehri tavsiye edersiniz?
great sense of humour :))))))
insallah cikar arkadasim. -
@guler_zeki 7 mayısta bana çıkacak derken.green card çekilişi 7 mayısta ama çıkacağının garantisi yok.
-
@guler_zeki nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz:? :) Dilediğiniz gibi olsun kardeşim.
-
@guler_zeki gözünü seveyim bir deli kuyuya taş atıyor misali bu kadar gizemli yazılar yazmayın kesinse neden kesin olduğunu yazarsanız çok sevindirirsin bizleri herkeste altında başka bir şey aramak için kafa patlatmaz senden ricam nedenini yazar mısın
-
bence sayin @guler_zeki dilegini belirtmis arkadaslar :) cok sey etmemek lazim :) herkese bol sanslar...
@guler_zeki eyalet secimiyle ilgili su konu
https://yesilkartforum.com/forum/topic/309/amerika-da-yasanacak-eyaletin-secimi -
@wwinter @crazycells @newman @ayvalik10 elbette bende biliyorum çıkacağının garanti olmadığını. Benim ki sadece totem biraz da inanç. Bu yıl olmaz seneye olur ya da 10 sene sonra ama elbet bir mayıs günü bize de çıkacak ben buna inanıyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum