@copernic Gorunuse gore I10 interstate en yakinindaki ana yol. Mobile, AL havaalani olarak en yakindaki gibi gorunuyor.
-
-
-
-
Jacksonville/ Florida Kiralik 1+1 daire
Merhaba Arkadaslar,
Eger Jacksonville/ FL ‘e yerlesmeyi dusunuyorsaniz Kiralik 1+1 daire mevcut. Ilgilenirseniz lutfen iletisime geciniz.
Tesekkur ederim. -
-
@copernic Gorunuse gore I10 interstate en yakinindaki ana yol. Mobile, AL havaalani olarak en yakindaki gibi gorunuyor.
-
DV2023 talihlisiyim, vizem ile beraber yüksek ihtimal gelecek ay Orlando'ya geleceğim. Hem şehir hem de eyalet açısından tavsiyelerinize açığım. Tecrübelerinizi bekliyorum. Orlando bölgesinde SSN ve Greencard gelme süresi, ehliyet ile ilgili işlemler ve araba satın alma ile ilgili işlemler konusunda Orlando'da yaşayan kişiler tecrübelerinizi aktarabilirseniz çok sevinirim.
-
@Sofi_y forumda denizcilik dedin zaman iki kişi dışında herkes acemidir. @Ping-PONG ve miami de ceo altı müdürlük yapan @redsat2000 bu iki kişi ile hemen irtibata geçersen sana seve seve yardımcı olurlar
-
Merhabalar,
Yakin zamanda Boston'dan Orlando'ya yerlesecegim. Isyerim Space Coast tarafinda. Guvenli ve okul sisteminin iyi oldugu bir town aramaktayim. Kennedy space center'a 1 saate kadar uzaklasabilirim.Oneriniz olan yerler nerelerdir?
tesekkurler
Florida
-
@pulcet Facebook üzerinden Orlando'da Türkler veya Florida'da Türkler sayfalarına bakarsanız muhakkak bulursunuz. Arabası düzgün olsun Türkçe konuşmasa da olur

-
@pulcet tampa da var eğer size uyarsa
-
@EasternStar teşekkürler

-
@kivoo nasıl ulaşabilirim kendisine? teşekkür ederim,
-
@pulcet +1 (816) 721-0480 onur kıvanç tan aldım dersin
-
@kivoo tesekkur ederim,
-
Destin veya Pensacola bolgesinde yasayanlar var mi forumda?
-
-
Selamlar herkese!
Jacksonville'de yasayan var mi? Esim ile birlikte Eylul'de Austin, TX'den oraya tasinacagiz. Sehir hakkinda bilgi almak istiyoruz. Tesekkur ederim simdiden.
-
Debby firtinasi Florida eyaletinin uzerinden geciyor.
-
-
Bize de hortum uyarısı geldi, bir heves sokağa çıktık izleyelim diye hafif bir esinti geldi. Miami ve West Palm Beach tarafında ara ara esen sert rüzgarlar haricinde bir şey olmadı; ama sanırım Batı yakasında kötü şeyler olmuş.
-
Florida eyaletinde yaşayan tüm forum üyelerine dua ve sevgilerimi gönderiyorum, Helene inanilmaz bir boyut aldı. Bir gün taşınmayı umut ettiğim countylerin üzerinden saatte 212km hızla geçen kasırgayı izliyorum… Umarım en hasarsız şekilde atlatırsınız ve iyi olduğunuzu yazarsınız arkadaşlar. Sevgiler.
-
Merhabalar, ben IT sektöründe iş analisti olarak çalışıyorum, eşim ise E-ticaret uzmanı olarak çalışıyor. Greencard mülakatımızda sorun yaşamadan süreç olumlu ilerlerse Orlando'ya yerleşmek istiyoruz. Florida eyaletini diğer istediğimiz eyaletlere göre uygun kiraları olması sebebiyle tercih etmeyi düşünüyoruz. Bir yandan da ikimizin de hep Amerika hayali vardı ve Florida'da gezmek istediğimiz eyaletlerde en üst sıralarda yer alıyordu
Florida'da bizim sektörlerimize uygun önerebileceğiniz başka şehirler mevcut mu? Orlando pek uygun değil fakat kasırga araştırması yaptığımda en az etkilenen yerlerden biriydi o yüzden tercih etmeyi planlıyoruz, o yüzden şu an remote olan ilanları inceliyoruz. Sizin önerileriniz hangi şehirler olur? Teşekkürler şimdiden herkese 
-
Ve baska bir hurricane Florida'yi dogrudan etkiliyor!
Here comes Hurricane Helene:
-
@MySea Batı Florida'daki arkadaşlara geçmiş olsun. Biz güneydoğu'da rahatız, fırtınanın tadını çocuklar çıkardı, okullar tatil

-
-
Merhaba, Florida’da (herhangi bir şehir) Hyundai satış noktalarından birinde çalışan Türk dealar var mıdır?
-
Merhaba Floridaya gc ile tek kişi gidecek birine nereyi önerirsiniz? Miamiye iniş yapacağım, arabam olmadığı için miamiyi düşündüm fakat yaşam masrafları oldukça yüksek, Is bulma ve toplu ulasimin iyi odugu baska hangi sehirleri onerebilirsiniz?
-
Ve simdide Hurricane Milton geliyor, Carsamba gunu Florida'yi batidan doguya gececek.
Benzer Başlıklar
175
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k