Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)

• @gucarslan merhaba ben de Macaristan’da diversity visa için AP ye kaldım. Konsolosluk mail ile şöyle bir soru sormuş. 12) Please provide a copy of your military completion or exemption card with an English translation. Ben okulum nedeni ile tecilliyim doktoramın son yılı ama ne askerlik yaptım ne de muafım. Tecil belgesini eklemem gerekir mi acaba

• @eboviç elbette.
    yeminli tercüme yaptırıp, pdf formatında gönderebilirsiniz.

• @gucarslan anladım beyfendi çok teşekkür ederim. Hemen çevirisini ekleyip göndereyim

• @pinar95 Sanırım çok da fark etmiyor. Şahsen benim eşim Amerikan vatandaşı ama Temmuz 2023’ten beri AP devam ediyor. Çok daha kısa sürede sonuçlanan farklı vize tiplerinden başvurular okudum burada.

• @smyrna16 Turist vizesinden apye kalınca çok daha uzun sürüyorlar demişler ama sizin baya uzun sürdü gördüğüm kadarıyla😔Ben de apye kaldım Cr1 vizesinden. Şimdi ne kadar bekleyeceğiz bilmiyoruz, 2 hafta mı 1 ay mı 1 yıl mı belirsizlik çok zor. Mandamus düşündünüz mü veya ap için mandamus davası açılıyor mu bilginiz var mı?

• @thunder_74 27 ay dediğiniz sitede onaylandı şeklinde mi bekliyor ?

• @smyrna16 anladım, çok teşekkürler, en kısa zamanda sonuçlanır umarım süreciniz

• @miyagisan refused olarak görünüyor

• @thunder_74 bende Approved gözüküyor ama 6 aydır böyle bekliyorum.

• arkadaşlar merhaba, bugün vize durumuma bakıyorum ''case number not founded'' yazıyor. benim durumumda olan kişiler var mı ? bu ne demek oluyor? fikirleriniz nedir?

• @mehmet80 genel olarak sitede bir problem varmış sanırım

• @hulyarslan çok sağ olun. acaba neler oluyor ?

• @mehmet80 valla iyi bir şeyler olacağına dair umudumu fazlasıyla yitirdim ben :( bu süreçte 1. Yıla girmek üzereyim…

• @mehmet80 2 gündür bende embassy.gov dan baktığımda hata veriyor önceden böyle yapmiyordu üst üste basinca gösteriyordu 2 gündür ayni hatayı veriyor

• @MyLife-0 Hepimizde ayni sorun yasaniyor. Turkiye server’inda sorun oldugu soyleniyor. Eger Amerika’dan veya baska VPN’le girilirse sonuc gorunuyormus.

• Arkadaslar, Amerika’dan da baktirdim Ankara IV status check sayfasi “Error” gosteriyor. Umarim duzelir 1-2 gune. Sayfada cok fazla bir yenileme olmasa da bizim gibi uzun sure bekleyenler her gun bir umut takip ediyoruz.

• Herkese merhaba, ds5535 formunu günler önce göndermiş olmamıza rağmen embassy üzerinden durum kontrolü yaptığımda

Before we can continue processing your visa application, we need you to send the information and/or documents marked urgent to us.

No further action can be taken on your file before this information reaches our office. We require a response within 20 days. Late responses may cause additional delays in processing your case.

Please submit this information via the web

Bu yazıyı gördüm. Bu normal mi? Yoksa doldurup gönderdiğimiz ds5535 iletilmedi anlamına mı geliyor acaba? Ceac'tan durum sorguladığımda formu gönderdikten sonra güncelleme olduğunu görüyorum ama anlamadım neden böyle bir yazı var

• @pinar95 Merhaba, IV status check sayfasindan mi kontrol ettiniz? Bizlerde bu sayfa 2 gundur “error” veriyor da o yuzden soruyorum. Ben hic bu tarz bir yaziyla karsilasmadim. Bu durumu [email protected] adresine bir mail yazarak DS-5535 formumu aldiniz mi? Baska yapmam gereken bir sey var mi? seklinde sorun isterseniz.

• @dpdemir evet iv status check ten kontrol ettim, yarım saattir belli aralıklarla girebiliyorum siteye sorun olmadı. Bu yazı sizde hiç çıkmadı mı? Aslında biz formu gönderdikten sonra ceactan sorguluyordum hep ben ve güncelleme oldu birkaç kez tarih değişti. Iv den sorgulayınca da website updated 16 may yazıyor. Bu yine güncelleme olduğu anlamına mı geliyor acaba?

• @pinar95 Size verdikleri AP kagidinda isaretlemis olduklari herhangi bir evrak kismi var miydi? Sadece AP kismi mi isaretliydi?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

14

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k