DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gck, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba,
asıl talihli olan eşim. Benim Bulgaristan çifte vatandaşlığım var. Talihli olan eşimde ise sadece Türk pasaportu var. CN 20xxx olduğu için dosyayi Bulgaristan'a aldırmayı düşünüyoruz.Asıl sorum şu; DS-260 doldurma aşamasında Ankara yerine Sofia secebiliyor muyuz, bir sorun oluşturur mu? Yoksa garanti ve risksiz yöntemi seçip current olmadan dosyayı kcc ile mi tasitmaliyiz?
esinizin Bulgaristan vizesi veya yesil pasaportu var mi?
Maalesef şu an için yok. Ama eş durumundan istediğimiz zaman Schengen alabiliyoruz. Ek olarak oturum alma süreci devam etmekte. Numara aralığı açılana kadar oturumu çıkar diye tahmin etmekteyiz
-
arkadaşlar merhaba benim post yerim varşova ve ben eski deneyimleri okurken bir arkadaş varşova konsolosluğu mail atmıyor demiş acaba bu doğrumu ve doğruysa hala atmıyor mu atmıyorsa randevum olduğunu nerden görebilirim. çok teşekkürler
-
@ahmeterol1912 mülakat mailini konsolosluktan almayacaksınız zaten.
DOS size bir mail gönderecek ve çekilişi öğrendiğiniz sayfaya girip mülakat tarihi ve saatinizi öğreneceksiniz.konsolosluk hiçbir zaman mülakat tarih + saat bilgisi içeren mail paylaşmıyor.
-
@gck o halde endişe edeceğiniz bir durum yok.
oturum süreçlerinizi devam ettirin ve mülakat yerinizi sofia olarak seçip ilerleyin. oturum işlemi bittiğinde zaten bir sorun da kalmamış olur. -
@gucarslan DOS kesin mail atıyor mu peki
-
Merhabalar dv2024 için case durumları nedir ? Güncel olarak nereden takip edebiliriz ?
-
Merhabalar,
4 Mayıs 2024 tarihinde açıklanmış olan Green Card'a hak kazandım fakat d260 formunu doldurmaya çalıştığımda herşeyi eksiksiz girmeme rağmen aşağıda ki hatayı almaktayım.The case information you entered does not match our records. Please try again or contact the Kentucky Consular Center (KCC) by email ([email protected]) or by phone (Public Inquiry Phone Number 606-526-7500 7:30 a.m. to 4:00 p.m. EDT Monday – Friday) for further assistance.
Bu konuda bilgisi olan birisi varsa aydınlatırsa çok sevinirim.
Teşekkür ederim.
-
@ahmeterol1912 atıyor atıyor.
tabi mülakat alabilirseniz.. -
@turgutyigit öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
kaç kere deneme yaptınız peki?
yani defalarca hatalı giriş yapmış olabilir misiniz? -
@pusular35 buradan takip edebilirsiniz;
-
Arkadaşlar ds260 formunda eğitim kısmını doldururken lise ve sonrasını yazmamız gerekiyor dimi? Diğer sorum ise gittiğim tüm liseleri yazmam gerekiyor mu? (bir hafta okuduğum liseyi de eklemeli miyim?) Bu konuda yardımcı olabilir misiniz.
-
@gucarslan tamamdır yaptım
-
@bthn bu başlığın ilk 3 iletisini okumanızı rica ederim.
ve sadece mezun olduğunuz okulları yazmanız yeterli, önemli olan lise ve üstü bir diplomanız olması. -
sizden önceki sene seçilmiş ve süreçleri devam eden DV2024'ün son durumunu merak edenlerin;
bu iletiye bir göz atmalarını salık veririm.
-
@Gizem-Arslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Gizem-Arslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Jeyhun-Ramazanov, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gucarslan şöyle detaylandırayım 8 ci sınıfa kadar başka bi ülkede okudum lise 1-2 istanbulda bir lisede,lise 3 antalyada,lise 4 kütahyada okudum.Bunları yazmam daha doğru olmaz mı yalan söylememek için.Ekstradan üniversitede hazırlık okudum onu yazmam gerekiyor mu?
hepsini ayri ayri tarihlerle yazabilirsiniz. sadece mezun oldugunuz okul icin
diplomadiye belirtin, digerlerine bir sey yazmaniza gerek yok.İyi geceler ben lise mezunuyum önlisans terkim bu bilgileri girdim ama diploma vs yazmadım hiçbirine sorun olur mu boş bıraktım orayı
lise kismini da yazmadiniz mi?
yok boş bıraktım o an niye öyle yaptım bilmiyorum eşimde de aynı şekilde yaptım. sorun olabilecek bir durum mu?
su an icin bu sekilde kalabilir, mulakat tarihi aldiktan sonra DS-260 formunuzu guncellersiniz.
sayin @gucarslan 'in da dedigi gibi onemli olan gercek hayattaki durum, diplomaniz oldugu icin boyle seyleri sonradan degistirmeniz bir soruna neden olmaz.
-
@barbie, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Herkese merhabalar. 2024 talihlisiyim, çok şükür Amerika’ya yerleştik, isteyen herkese nasip olsun inşallah tez zamanda sizler de gelirsiniz. Bir sorum olucak şimdi size önemli. Bir arkadaşım, ds-260 formunu doldururken yanlışlıkla eğitim bilgilerine No diyerek geçmiş. Herhangi bir sıkıntı yaratır mı? Ne yapması lazım ? Yardımcı olabilir misiniz… şimdiden teşekkürler herkese sürecinde bol şanslar 😊🙏
Hayirli olsun... ABD'deki yasaminizda bol sanslar, deneyimlerinizi forumdaki ilgili basliklara aktarmayi unutmayin:
https://yesilkartforum.com/forum/category/10/amerika-birleşik-devletleri-nde-yaşam
-
@bthn, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@crazycells evet hocam greencard çıktı.
o zaman invoice ID numarasi istememesi lazim, ilk sayfadaki forum kaynaklarini kullanarak formlari doldurmanizi tavsiye ederim:
-
Vize görüşmesi alamama ihtimalim var mı?(henüz ds260 formunu göndermedim) Asıl soruma gelecek olursam ds260 formunda permanent kısmı yani orada kalacak adresim yok, ama greencard gönderebileceğim adres var ( uzaktan akrabamız tx beaoumantta onda kalma durumu yok), bu adrese ne yazmalıyım sadece gitmek istediğim eyalet ve şehir (houstan tx) yazıp göndermeli miyim yoksa orada kalmayacak olsamda akrabamın adresini verip görüşmede bunu söylemeli miyim (yalan olsa da)?
-
@gucarslan Lise diplomam var ve şuan üniversiteye devam ediyorum seneye mezun olucam nasipse.Katıldığım eğitim kurumu sayısını sadece liseyi alarak mezun olduğum liseyi yazıcam doğru mudur? sorular için kusura bakmayın biraz heyecan var da.
-
@kemaltutkun, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gucarslan çok teşekkürler ayrıntılı cevabınız için.
tavsiyenize uyacağım.basvuru sirasinda vize almaya uygun uvey cocuklarinizi da eklemeniz gerekiyordu, aksi durumda dosyayi reddediyorlar, tek bir aksi durum bile gormedik ne yazik ki...
sayin @gucarslan 'in dediklerine ek olarak, talihli olarak tek basiniza mulakata girebilirsiniz, en azindan konsolos vize ucreti almak isterse tek basiniza 330 odemis olursunuz, mulakattaki karara gore hareket edersiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum