@gembruce telefonla arayınca 2 gün içinde gidecekseniz şu rakamı tuşlayın diyordu, yani sağlık gibi bir durumunuz olduysa formu doldurup randevu aldıktan sonra konsolosluğa mail için Web sitesinden mailinizi adınızı soyadınızı yazıyorsunuz onlar yazmayacak sanıyorsunuz ama size geri dönüyorlar ben vazgeçtiğim için birşey yazmadım onlara, o dönem aşı yüzünden sonradan turist visesine engel kakınca başvursaymışım dedim bizimki trafik kazasıydı yani durum baya müşküldü ama iş işten geçti siz sağa sola çok başvuru yaptığınız için ilgilerini çekti sanırım sadece sağlık için başvursaydınız kanadaya vs başvurmasaydınız red almazdınız gibime geliyor bende sizin yazmanızdan sonra iletişime geçtik eyalet senatörüyle fazla alakadar olmadı asistanı işin açıkçası kongredeki uscis temsilcisinin yönetmelikler bu şekilde blabla yanıtını verdi yani işin açık yanı beklemekten başka çare yok zaten bu ay yada bir sonraki ay size mülakat gelir herşeyinizi halletmişsiniz tek mülakat kısmı kalmış 2020den bekleyenleri gördükçe birşey diyemiyorum bizim daha onayımız gelmedi en kısa zamanda hepimize güzel haberler gelsin inşaallah