DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Selamlar...DS260 formunu doldururken iş bilglerimizi doldururup, hemen arkasından gelen eğitim bilgilerimizi doldurmadığımızı farkettim...Eşim ve ben üniversite mezunuyuz. Bu bilgileri dosyayı açtırıp tekrar girelim mi, yoksa ilerleyen süreçte ekleme şansımız var mı? Cevaplar için şimdiden teşekkürler...
-
@Flight101 eğitim bilgilerini doldurmadan nasıl ilerlediniz formda peki?
eğitim bilgilerinizden kastınız okul bilgileri mi mezuniyet kısmı mı? -
Cevaplar icin sonsuz tesekkurler.
Sinirsiz soru hakkimiz var mi acaba :)
Kanada TS2023 3 yil gecici calisma ve oturma iznim var. Kanada ya dosya tasimak istesem yapabilir miyim ?
-
@gucarslan "Have tou attended any educational institutions at a secondary level or above" kısmı "No" seçeneğinde kaldığı için formda ilerleme oldu...Dolayısıyla bilgi girişi yapamadan bir sonraki safhaya geçmiş olduk...Form işi geç saatlere kalınca dikkatsizlik olmuş..
-
@Flight101 mülakat aldığınızda bunu konsolosluğa bildirin ve düzeltme yapmak istediğiniz söyleyin.
diplomanız olduğu için bu bir sorun olmayacaktır. -
@SEYMENOGLU evet ama aynı soruları sorup farklı cevaplar alamazsınız ;)
-
@gucarslan Mülakat alma sürecimizi etkilemeyecekse, günü geldiğinde belgelemek ile ilgili sorunumuz yok..Cevabınız için teşekkürler..🤝
-
@Flight101 hayır etkilemeyecek.
önemli olan diploma sahibi olmanızdır. -
@gucarslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gck karar sizin, iki yöntemi de kullanabilirsiniz.
bulgaristan'da verebileceğiniz bir adresiniz varsa ilk yöntemi kullanabilirsiniz.Tasitma durumunda istenen evraklar vs. konusunda süreç nasıl ilerliyor hocam peki?
-
merhaba DV formu doldurucam fakat sevgilimle gitmek istiyorum, hemen evlenmem mi gerek yoksa bekar olarak mı başvurup ardından evraklarımı mı göndermeliyim? ayrıca evrak doldurmak için profesyonel destek almalımıyım, evrak doldurma hızı mı önemli yoksa benim sıralamam mı ? şimdiden teşekkür ederim
-
@gck sorunuzun cevabı geçmiş yılların deneyimlerinde ziyadesiyle bulunmakta.
kontrol edebilirsiniz. -
@kadir-tabak öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
iki şekilde de ilerleyebilirsiniz.
bekar olarak doldurup, sonrasında eşinizi ekleyebilir ya da resmi evlilik sonrası formu doldurabilirsiniz.formu doldurma zamanı geçmiş yıllarda mülakat almanızı ciddi şekilde etkiledi.
bu yıl nasıl olur bilinmez.. tavsiyem geç kalmayın.ilgili başlığınız;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/78/abd-yolunda-evlilik?_=1715335623593 -
DS260 formunu doldurmak icin actiktan sonra onay icin maksimum suremiz ne kadar ? Kaydettikten sonra ertesi gun cevaplara devam edebiliyor muyuz ?
-
açıktan önlisans okuyorum onu eklemelimimiyim?
-
@gucarslan buna ek bir soruda ben sormak istiyorum lutfen.
Turkiye de bultende sayi yayinlandiktan sonra Amerika da Aosa basvurabiliyor degil mi ? F1 vizesinin olmasi onu hemen basvurmasina olanak tanimiyor ? -
@rasitcenngiz arama butonu sizin dostunuzdur, arkadaşınızdır;

-
@SEYMENOGLU bültende aktif olmadan aos'a başvuramazsınız.
-
Merhabalar, erkek kardeşim dv2025 talihlisi oldu. DS260 formunu 7 Mayıs'ta doldurup gönderdik. Pazartesi günü Work and Travel J-1 vizesi için Kopenhag'da randevusu var. Geçen ay Berlin'den red yemişti. Biz de akabinde hemen tekrar randevu alıp Danimarka'dan deneyelim dedik. Bu hafta öğrendik ki Greencard çıktı. Biletler vs herşey hazır olduğu için gidecek, randevuya da katılıp dürüst bir şekilde greencard çıktığını ama WAT vizesi verirlerse de yazın gidip geleceğini söyleyelim dedik. Sizce bir sıkıntı olur mu? Vize vermemeleri çok da problem değil 1 yıl daha bekleyip temelli gidebilir(CN3500 lerde), biz randevuya katılmamayı daha sorumsuz bir davranış olarak gördüğümüz için böyle düşündük. @gucarslan hocam bu konuda bir yorumun olur mu?
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@SEYMENOGLU evet ama aynı soruları sorup farklı cevaplar alamazsınız ;)
Sorumu duzelteyim ozur dilerim. Kanada da oturma iznim oldugu icin dosyami direk orada actirabilir miyim ?
-
@swingest öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
eğer biletleri alındıysa gidip katılsın.
red / onay alması problem değil. sahip olduğu cn ile zaten lpr statüsü kazanacaktır.bol şans.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum