DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan bunu biliyorum beyfendi mesela rakamlar az olsa problem olur mu diye soruyorum
-
iyi günler,
16 yaş sonrası adres bilgilerimi yazarken ikametgah almadığım (örneğin 5 ay antalyada otelde çalışmıştım) yerleri yazmalı mıyım? -
@talhclk87 hayır.
bu başlığın 3. iletisini de okumayı unutmayın lütfen. -
@gucarslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@harunsengul öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
mülakat tarihi aldığınızda değiştirirsiniz, büyük bir sorun değil.
telaş etmeyin..çok teşekkür ederim, içim rahatladı gerçekten :) İmzamı düzenledim.
-
@kayaomerrrr bu sizin abd'deki yaşamayı planladığınız hayatı mülakatta nasıl anlattığınızla alakalı.
eğer anlattığınız hayata, konsolosluk bu miktarı az görürse sizden sponsor bulmanızı talep eder.
önemli olan sizin orada yapmayı planladıklarınızı nasıl aktardığınız.
bol şans. -
@crazycells evet o soru . 5 yıl önceye kadar yurtdışı seyahatinde bulunup bulunmadığım hakkında.
-
@zeynepk3535 öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
bu formdaki genel bir hata, takılmayın. kaydetmemiş gibi görünse bile kaydediyor.
o şekilde devam edip submit edin formunuzu.. -
Your request cannot be processed at this time. DV260 formunu doldururken böyle bir hata alıp duruyorum başka tarayıcıda da denedim aradan birkaç saat geçmesine rağmen yine aynı hatayı alıyorum. Ne yapmalıyım?
-
@fsdfsfd öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşımalı, sonra sorularınızı uygun forum başlıklarında sormalı, sonra da, forumdaki verdiğim linkteki 4. iletiyi detaylıca incelemelisiniz.
-
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
Merhaba, ben 2025 talihlisiyim. Ds260 formumda eski pasaport numaramı yazarak formu gönderdim fakat vize mülakat randevusu gelene kadar bitebilir ihtimaline karşı, eski pasaportumu yani dv260 formuna yazdığım pasaportu iptal ettirip yeni pasaport aldım.
Mülakata her iki pasaport ile gideceğim fakat 1.si iptal olmuş durumda. Bir sorun yaşar mıyım ?
Bu konuda bilginiz var mı ? -
@zeynepk3535 hayır yaşamazsınız.
dilerseniz 13 farklı pasaportla gidin bu bir problem teşkil etmiyor. -
@gucarslan Hocam güncelledim de link falan görmedim ben nerede yazıyor bu sorun hakkında bilgi?
-
@fsdfsfd bu başlığın 4. iletisi olarak belirtmiştim.
-
@gucarslan iptal olması da sorun olmaz değil mi doğru anlıyorum? Çünkü eski pasaportu iptal ettirmeden de yeni pasaportu çıkartabiliyormuşum. İptali konusunda yanlış yaptığımı düşündüm.
-
@crazycells sık sık avusturalya seyahatim olacağı için oraya taşımak istedim hem KCC ye hemde avusturya konsoloslugu immigration visa bölümüne mail attım ama daha bir cevap gelmedi.
-
@gucarslan Kusura bakmayın hocam şimdi gördüm bekleyelim o zaman yarın sabah denerim. Birde mülakattan red yememize neden olabilecek şeyler nedir ve bu bizim dosya numaramız neden bu kadar önemli 20k çok kötü bir sıralamamı, sırf bu numaradan dolayı gidememe ihtimalim var mı? Bu soruların cevabına nasıl ulaşabilirim acaba? Arattım ama tam sonuca ulaşamadım.
-
@zeynepk3535 olmaz.
ilgili kural 2022'de kaldırıldı; -
Arkadaşalar herkese merhaba
Ben 2025 talihlisiyim dün eşimle beraber DS260 formunu defalarca kontrol ederek submit ettik. Ben lise mezunuyum ancak üniversite eğitimimi tamamlamadan ayrıldım ve okulla ilişiğim kesildi. Eşim green card başvuru formunu doldururken benim eğitim bilgilerime önlisans mezunu olarak giriş sağlayıp o şekilde başvurmuş. DS260 formuna forumdan okuduğum kadarıyla okulumu bitirmediğim için son mezun olduğunuz bölüme lise mezunu olarak başvurumu tamamladım. Bu farklılık bir problem yaratır mı ? Cevaplayabilirseniz çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden. -
@fsdfsfd ilk başvuruda yalan / yanlış beyan vermek, konsolosluk binasına çıplak girmeyi denemek, alnınıza putin dövmesi yaptırmak ve DS260 formunun son sayfasındaki "terörist eylem planlıyor musuz?" sorusuna YES demek dışında red yiyebileceğiniz konu yok.
bol şans.
-
@gucarslan Çok teşekkür ediyorum. Forumda biraz vakit geçirme vaktim oldu da insanlar dosya numarasından çok yakınmış hatta mülakat yerini değiştirmeyi falan düşünenler de var. Neden acaba? Örnek veriyorum türkiyede şanslı 30k kişi var ama ankarada sadece 10k kişiyi mülakata alıyorlar 20k kişinin green cardı yanıyor gibi bir durum yok değil mi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum