DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
case number 13xxx lerde mülkat sırası gelirmi ds 260 yolladım
-
@gucarslan teşekkür ederim bunu bilmek içimi rahatlattı. İl yerine ilçe yazdım diye uykularım kaçıyordu.
-
@SEYMENOGLU velayeti babada olan çocuğu zaten yurtdışına çıkartamazsınız bu yüzden bir anlamı yok ve mülakata da katılmak zorunda değil.
-
-
@mesut16 adınızı yanlışlıkla rıza silahlıpoda dahi yazsanız vizeniz reddedilmez.
ama yine de siz böyle bir şey yapmayın.. -
Merhabalar mülakat tarihi Eylül Ekim gibi gelirse parasal olarak hesapta 5 6 bin dolar olup birde araba göstersek problem olur mu sıkıntı çıkartırlar mı 5 ay gibi kısa bi süre var o süre zarfında 15 bin dolar bulmak resmi olarak çok zor
-
@gucarslan case number EU13xxx
sıra gelmesi mümkünmüdür ? mülakata cagırılma vs? ilk basvurumda cıktı :) -
@abttunc01 gelmez muhtemelen.
işlek bir yerde büfe açın. -
@kayaomerrrr kimse sizden resmi olarak 15 bin dolar istemiyor.
sizden beklenen bütün birikiminizi göstermeniz. -
@gucarslan bunu biliyorum beyfendi mesela rakamlar az olsa problem olur mu diye soruyorum
-
iyi günler,
16 yaş sonrası adres bilgilerimi yazarken ikametgah almadığım (örneğin 5 ay antalyada otelde çalışmıştım) yerleri yazmalı mıyım? -
@talhclk87 hayır.
bu başlığın 3. iletisini de okumayı unutmayın lütfen. -
@gucarslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@harunsengul öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
mülakat tarihi aldığınızda değiştirirsiniz, büyük bir sorun değil.
telaş etmeyin..çok teşekkür ederim, içim rahatladı gerçekten :) İmzamı düzenledim.
-
@kayaomerrrr bu sizin abd'deki yaşamayı planladığınız hayatı mülakatta nasıl anlattığınızla alakalı.
eğer anlattığınız hayata, konsolosluk bu miktarı az görürse sizden sponsor bulmanızı talep eder.
önemli olan sizin orada yapmayı planladıklarınızı nasıl aktardığınız.
bol şans. -
@crazycells evet o soru . 5 yıl önceye kadar yurtdışı seyahatinde bulunup bulunmadığım hakkında.
-
@zeynepk3535 öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
bu formdaki genel bir hata, takılmayın. kaydetmemiş gibi görünse bile kaydediyor.
o şekilde devam edip submit edin formunuzu.. -
Your request cannot be processed at this time. DV260 formunu doldururken böyle bir hata alıp duruyorum başka tarayıcıda da denedim aradan birkaç saat geçmesine rağmen yine aynı hatayı alıyorum. Ne yapmalıyım?
-
@fsdfsfd öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşımalı, sonra sorularınızı uygun forum başlıklarında sormalı, sonra da, forumdaki verdiğim linkteki 4. iletiyi detaylıca incelemelisiniz.
-
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
Merhaba, ben 2025 talihlisiyim. Ds260 formumda eski pasaport numaramı yazarak formu gönderdim fakat vize mülakat randevusu gelene kadar bitebilir ihtimaline karşı, eski pasaportumu yani dv260 formuna yazdığım pasaportu iptal ettirip yeni pasaport aldım.
Mülakata her iki pasaport ile gideceğim fakat 1.si iptal olmuş durumda. Bir sorun yaşar mıyım ?
Bu konuda bilginiz var mı ? -
@zeynepk3535 hayır yaşamazsınız.
dilerseniz 13 farklı pasaportla gidin bu bir problem teşkil etmiyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum