DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
AIS kayıt oluşturma rehberinde şu bilgi mevcut.
"mülakattan 1 gün önce dahi yapsanız olur, ama makul olan mülakat tarihinize 1 hafta kala yapmanızdır."
-
@yusufalak biraz acele ediyoruz biraz sabırsızlık var
-
Selamlar, dosyamı bosnaya taşımayı düşünüyorum oturum belgem gelince bosna da kazanan kişi sayısı az fakat grafik bakınca emin olamadım mülakat vermiyorlar mı yoksa az kişi sayısı olduğu için mi bu şekilde

-
Arkadaşlar merhaba, ben viyanaya iki hafta önce mail atmıştım dosya taşımak için. Ama olumlu olumsuz hiç bir yanıt alamadım . Herkese bu şekilde mi oluyor. Yoksa mail ulaşmadı mı acaba tekrar atsam mı?
-
@Esra-Siren Ben de 14 Nisandan beri yanıt alamıyorum. Çok darboğaz etmeden sadece 10-14 günde 1 hatırlatma yapıyorum.
-
@Demayfo anladım, teşekkürler. o zaman bende yine de ara ara yazayım
-
@gucarslan allah yardımcınız olsun üstad bizler piştik olduk ama yenilerle aynı muhabbet sorunlar hepsine yetişiyorsunuz sayenizde çok hayatına dokanılmış insan oluyor
-
@salih-atilla destek olabiliyorsak ne mutlu :)
-
@gucarslan üstad bizlere emek verdiniz özellikle sabretmek konusunda an meselesi mülakat bekliyoruz bu süreci geçebilirsek verdiğiniz desdekleri asla unutmayacağım özellikle borcum olan güzel bir deneyim paylaşımı yapacağım
-
Viyana'dan aşağıdaki detayı da içeren bir mail aldım. Direkt olarak KCC'ye mail atmamı söylüyorlar. Viyana'ya dosyasını taşıyan kişiler KCC'ye mi mail attılar, birileri yardımcı olabilir mi?
"The Immigrant Visa Unit at the Vienna Consular Section generally processes immigrant/diversity visa applications only for persons who are residents of Austria, or who are physically present in Austria with permission to remain long enough to process the visa to conclusion. This often takes several months."
-
@Eozakturk bu başlıklardaki deneyimleri okudunuz mu?
numaranız bültende aktif olduğu için bu işlemi konsolosluk yapabilir.
lütfen önce başlıktaki deneyimi okuyun, sonrasında süreciniz ile alakalı soruları daha net analayacaksınız. -
Bu ileti silindi! -
@erene pasaportunuzu sizin yerinize birisi alabilir, bu ihtimali denediniz mi?
geçen senelerde bu durumda olanlar vardı ve bu şekilde yaptılar.
tekrar schengen ile uğraşmayın diye diyorum.
konsolosluğa pasaportunuzu alacak birini bildirin, gidiş dönüş uçak bileti vize masraflarından daha ucuza gelir ;) -
Selamlar herkese, aklıma takılan bir şey var. Mülakat verilmesi halinde temmuz ayında sağlık kontrolüne gittiğimi düşünürsek eğer balgam testi vs. istenirse ve sonuçlar çıkmadan eylül ayında kota dolmuş olursa vize hakkımız yanıyor mu ?
-
@Ömer-4 evet.
-
@gucarslan Evet okudum, fakat 'description of your situation' için bir şey göremedim. Genelde bu kısma ne yazmak lazım? Ben mailin başına kısaca niyetimden bahsederek başlamıştım
-
@Eozakturk sadece case numaranızı yazmalısınız.
-
Hangi mail adresine attiniz acaba? @Eozakturk
-
@gucarslan Abi peki sağlık kontrolünden önce bir hastaneden öyle bir durum olmadığına dair bir rapor alsam Dr. Ungana açıklasam durumu sence bir faydası olur mu ? Çünkü önceden de cigğerime bakıldığında doktor alerjimin olduğunu söylemişti bir iki ufak leke vardı ondan soruyorum.
-
@Ömer-4 mümkün değil, unganlar bunu dikkate almaz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum