DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Merhaba,
dün ds-260 formunu doldurmaya başladım ancak aşağıda sıraladığım sorunlarla karşılaştım sizlerden de aynı sorunları yaşayanlar ve bu sorunları aşanlar varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.-
İkamet adresi alanlarında yazdığım adresi yazım hatası varmış gibi değerlendirip uyarı verdi
-
USD de yeşilkartın gönderileceği adreste yaşayan kişi isminde ve adresinde hatalı uyarısı verdi
-
Q. Does this job require at least 2 years of training or experience? (Bu mesleginiz en az 2 yil egitim ya da deneyim gerektiriyor mu?) Mühendisim ve yaptığım iş için mühendislik eğitimi almak gerekir. bu kısma evet deyip duties kısmında ayrıntılı da ayrıntısız da açıklama yapsam hata veriyor. Bu kısıma No cevabı mı vermeliyim? yes cevabı mı?
-
Dah aönce çalıştığım yerin adres kısmında ALTINDAG olarak girmeme rapmen invalid uyarısı veriyor
-
-
@gucarslan Merhaba ben dv2025 kazananıyım. CN 8700. Şu şekilde bir sorunum var: Beni tahminim ağustos 2025 gibi mülakata çağırırlar, benim pasaport süremde şubat 2026 da bitiyor. Yani mülakat gününden sonra 5-6 ayı kalıyor pasaport süremin. BU benim için sorun oluşturur mu? Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz ?
-
Üniversite diplomamda hem ingilizce hem türkçe olarak yazıyor bunun için yeminli tercümanla yine de çeviri yaptırmalımıyım yoksa sadece apostil yeterli mi?
-
Bu ileti silindi! -
@MartinOcean fotoğrafcida cektirdim fakat. Check sayfalarindan boyut oran vs kontrolunu sağladım fotografin.
-
DS-260 formunda hata yapılmışsa ve o yüzden elendiysek bunu bir yerde belirtiyorlar mı? Yoksa sadece mülakata mı çağırmıyorlar?
-
@Mehmet-Fatih-Aslan beyfendi sizinde benim gibi asıl dert eminiz gereken mülakat günü alabilecek miyiz olmalı çünkü bu tip şeyler zaten ön bilgi olarak verildi evraklı ve fiziksel olarak istenecek herşey ve düzenleme şansımızda var her şeyi
-
Merhaba amerikada ki seçimlerden kaynaklı türkiyede ki konsoloslukta mülakatlar hızlı ilerlermi acaba 21xxx sıra numarası gelir mi
-
@crazycells Bulunduğum ülkeye vize gerekmeden giriş yapılabiliyor. O tarihlerde tekrar oturumum uzatılmış da olabilir, iş bitimi gerek de kalmamış olabilir. Ailem de turist vizeyle giriş yapıp yanımda kalacaklar. Cevabınız için çok teşekkürler.
-
herkese iyi forumlar ds260 formunu 2 gün önce gönderdim. ancak sıgn and submıt kısmında ne yaparsam yapayım bı seçenege tıklamama izin vermedi ama 15 saniye sonra kendiliğinden düzeldi ve son sayfaya geçiş yaptı ve onay sayfamı gördüm umarım bir sıkıntı olmamıştır. Asıl sorum onay sayfasında ki bilgilerimi yazdırmak dün ve bu gün giriş yaptım bu bir sorun teşkil ediyor mu yoksa mülakat zamanına kadar açılmaması mı gerekiyor
-
Merhaba,
DV 2025 talihlisiyim.İlk başvuruda isim-soyisim yerleri ters şekilde olmuş.DS260'da da isim yerinde soyisim,soyisim yerinde isim yazıyor.Bu sorunu yaşayan ve mülakatta çözümleyen var mı acaba? -
@goktug1122 hayır bir sorun teşkil etmiyor, dilediğiniz kadar kontrol edebilirsiniz.
-
@Mehmet-Can-Şahin gelmez.
-
@mesut16 vize reddiniz sadece mülakatta size deklare edilir.
DS260 formundaki hatadan dolayı red almazsınız, alamazsınız. -
@aaaizmir bu başlığın 3. iletisinde katılamama linkini bulabilirsiniz.
-
@bukkari mülakata ankara'da girecekseniz bu şekilde kullanabilirsiniz.
-
@10urdmn mülakata gitmeden önce yeni pasaport çıkartıp mülakata gideceksiniz hepsi bu.
bunu formunuzda belirtmenize ya da konsolosluğa haber vermenize gerek yok. -
@gucarslan neden gelmiyor anlamıyorum 16 aylık bir süreç boyunca yavaş işleyişinden kaynaklı mı acaba nedeni nedir tam olarak
-
@y3mr bu başlıkta sorularınız bütün cevapları tek tek verildi, kontrol edin lütfen.
sonra da klavye dilinizi ing. olarak güncelleyip kullandığınız türkçe karakterlere dikkat ederek tekrar deneyin. -
@Senem-Yukselen DS260 formunu doğru şekilde doldurup submit edin.
mülakata ankara'da girecekseniz bu bir sorun teşkil etmiyor.
bol şans.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum