DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @lumos Bilgilendirme için teşekkürler.


  • @crazycells merhaba, evet bir kızlık soyadımla hali bir de eşimin soyadı ile ekledim. Tek olanı silmem lazım nasıl yapabilirim

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sencansinaygun, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Arkadaşlar merhaba, formu doldurup gönderdim. Geçen seneki sıralama hakkında bilgisi olan var mı? Greencard çıkıp da mülakata çağırılmayan arkadaşım var, beni de korkuttu bu durum biraz...

    korkutmalı da..
    bu cn ile ankara'da mülakat beklemek çok sağlıklı olmaz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    💡

    sizden önceki senenin kazananlarının (DV2024) neler yaşadıklarını ve bu mali yıl içinde mülakat alabilecek 2 ay süresi kalan DV2024 talihlilerinin durumunu görmek için bu iletiye bir göz atın lütfen;

    işte o ileti..


  • merhaba, yeni kimliklerde doğum yeri bilgisi yer almıyor, o yüzden sormak istedim. 1. sorum için bir bilginiz var mı acaba?


  • Merhabalar, forumda cok yeniyim hatam varsa lutfen kusura bakmayin siteyi inceleyerek cozmeye calisiyorum. Benim ufak bir sorum olacakti, cevaplarsaniz cok sevinirim simdiden tesekkur ederim. Dosya numaramiz yuksek 26bin, 5 yillik erkek arkadasim gectigimiz mart ayinda evlenme teklifi etmisti, zaten evlenecektik ancak bu surecler icin biraz hizlandirmak istedik. DS-260 i evli olarak doldurmam icin nikah+evrak yenileme islemlerimi beklemem gerekir, hizlica doldurulmasi tavsiye edildigini goruyorum yazilarda. Bekar olarak doldurup daha sonrasinda revize edilmesi tavsiye edilmis(mulakat tarihi belli olunca) ancak dosya numarasi yuksek bu nedenle bu bir gecikme yaratir mi ? Dosyamizi farkli bir ulkeye tasimayi dusunuyoruz. Kiymetli yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim.


  • @xemre evet aynı sorun bende de olmuş 13 binlere kaymış numaram


  • @iskorpitx Merhabalar, Schengen konusunda bir bilgim yok maalesef, bu konuyu ayrıca araştırmalısınız. Eğer yeşil pasaport hakkınız varsa bu durum sizin bazı ülkeler için vize sorunu yaşamanızın önüne geçebilir, bunu değerlendirebilirsiniz. Onun haricinde şimdiden yol haritanızı netleştirmek istemeniz eminim zararınıza olmayacaktır o yüzden kendiniz için oluşturduğunuz her boş vakitte geçmiş dönem talihlilerinin mülakat deneyimlerini okumanız bu süreçte ''en kötü koşulda'' bile elinizden geleni yapabilme kabiliyeti kazandıracaktır size. Yani bir sene önce yaptığım şey buydu benim. Tabi süreciniz için şuan çok erken ama her türlü koşula hazırlıklı olmak size birşey kaybettirmeyecektir buna emin olabilirsiniz.


  • Merhabalar,

    1. Bir önceki sayfada meslek bilgilerimi girerken çalıştığım isyerinin adinida soruyordu yazdim. Sonraki sayfada son 10 yilda çalıştığımız işleri soruyor, yine suanki işimden baslayarak yazmaliyim dimi.

    2. Birde son 10 yilda sadece 1 gün sigortamin yattığı iş var onu yazmasam sorun olurmu.

    3. Askerlik nedeniyle girdi çıktı oldu isyerinde. Formu doldururkende ayni isyerini iki keremi yazmaliyim, yoksa ilk giris tarihi ile son çıkış tarihini yazsam olurmu


  • Merhaba arkadaşlar dv2025 talihlileri den biriyim. İlk başvurum ve çıktı. Kafamda çok soru var. Dv2025 süreciyle ilgili sorularım olacak. Forumu okumaya başladım.
    Sorularımı nereye yazabilirim.


  • Merhaba 2025 ds260 formunu doldurdum. Tamamladım. Aklıma takılan bir kaç soru var cevaplarsanız çok sevinirim.

    1. Mail adresim olarak edu.tr uzantılı kurum mailini yazdım. Formunu doldurduktan sonra onay sayfasını yazdırdım. Ancak işlem tamamlandı vb. Şekilde bilgilendirme maili ALMADIM.. burda bir sorun var mi? Mail gelmeli miydi? Çünkü sonrasında eşimin formunu doldurdum ve ona kendi hotmail mailini yazdım, formu doldurunca mail geldi ona.

    2. Kendi formunda Eşim ve çocuklarım alanını doldururken, "sizinle göç edecekler mi?" Sorusu var.. buraya evet dedim ama aklıma takılan eğer haayir dersem, ve diğer soruya da yani daha sonra mi göç edecekler sorusuna evet dersem ne gibi bir fark var? İlkini işaretledim eşim ve cocuklar benimle bı grisi yapmalı, ama 2. Şekilde işaretlersem önden ben gidiip GreenCard alıp sonra eşim ve çocuklarım için başvurmam mi gerekiyor ayrıca?

    Teşekkür ederim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Mehmet-Fatih-Aslan sorduğunuz soruların cevapları forumda defalarca yanıtlandı mehmet bey.
    sormadan önce lütfen forumun arama özelliğini kullanın.
    bu hizmet için hiçbir ücret almıyoruz, tamamen ücretsiz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @siraç ilk sorunuzu doğru yere yazdınız zaten 😉
    ayrıca öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mr-engineer-0 öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.

    1- mail gelmemiş olması sorun değil eğer AA ile başlayan confirmation page'i aldıysanız sorun yoktur.
    2- evet demeniz doğru. vizeleri aldıktan sonra sizinle aynı anda girmelerine gerek yok.
    kural, önce asıl talihlinin abd'ye girmesidir. kalan aile üyeleri sağlık raporunun bittiği tarihe kadar abd'ye giriş yapabilir.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @aaaizmir tavsiyem DS260 formunu bir an önce doldurmanız yönünde.
    sonrasında resmi evilik sonrası sistemden eşiniz için bir form doldurur, mülakat aldığınızda kendi formunuza eşinizi ekletirsiniz.
    mutluluklar, bol şans.


  • @gucarslan evet AA ile başlayan sayfayi aldım. Genel olarak herkes alıyorsa mailimde bir problem var diye düşündüm. Eşime de asil talihlinin maili hariç bır mail yazdığım için onu bilgilendirmek icin gonnderildigini düşündüm çünkü mailinde onay sayfasını yazdiriniz diye uyarı yapmislardi

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sencansinaygun ama siz doğduğunuz yeri biliyorsunuz değil mi?
    bunu e-devletten alacağınız vukuatlı nüfüs kayıt örneğinden de öğrenebilrisiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mr-engineer-0 sistemde bütün formaların karşısında "commpleted" yazıyorsa her şey tamamdır.
    bol şans.


  • case number EU2024EUXX13X avustralya. sira gelir mi veya ne zaman gelir? nasil arastirabilirim? ona gore hareket edecegim ve avustralyadaki master egitimimi donduracam ya da green card'i yakacagim..

    thank you.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @cansiimsek öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    sonrasında lütfen bu başlığın ilk üç iletisini okuyun.
    ayrıca yerinizde olsam green card'ı yakardım.
    bol şans.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

96
Çevrimiçi

43.8k
Kullanıcı

4.5k
Konu

441.4k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum