DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Lamineure "other travel document" seçip de ilerleyebilirsiniz sorun olmaz.
her konsolosluk için bahsettiğiniz durum bir sorun zaten. -
@srdr öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
hayır, karşılaşmazsınız. bol şans.. -
@gucarslan tamam iki seçenekten birini deneyeceğim. Her şartta pasaport yenilemek en sağlıklı seçenek olacak demek ki. İyi Günler diliyorum .
-
@gucarslan dediğiniz gibi yapabildim sanırım.
-
@Revolter teşekkürlər yaptım
-
Merhabalar siralamam 24k aos yada dosya taşıma yapacak olsam bile, ds 260 formunu şimdiden Ankara olarak doldurup yollamam gerekiyor doğru mu anladım.
-
@Wefan-Maharramova sorun olmaz, değiştirmenize dahi gerek yok.
-
merhabalar tekrar buradan mı sormam gerekiyor bilmiyorum ama geçen senenin talihlilerinde şu an mülakata çağırılma durumu nedir hangi sıralama şu an?
-
@Gizem-Arslan Merhabalar, bu başlığın ilk iletisinin 2 numaralı alt bölümünde bu sene de dahil olmak üzere son 4 senenin excel listesine ait bağlantılar bulunmakta. Oradan kontrol edebilirsiniz.
-
Merhabalar herkese, green card bana da çıktı ama dosya numaram 21k’larda Türkiye’den mülakat almam ne kadar mümkün, imkansız mı, önceki senelere göre falan bilginiz varsa cevaplarsanız çok mutlu olurum boşuna hevese kapılmayayım. teşekkürler
-
@goktug1122 şimdi "other travel document" şeklinde doldurup gönderin.
-
@Mehmet-Fatih-Aslan tam olarak doğru anlamadınız.
hangi konsoloslukta ya da abd'de (aos) olarak devam edecekseniz o şekilde doldurmalısınız.
hiçbir planınız yoksa ya da belli değilse ankara olarak doldurabilirsiniz. -
Tekrardan herkese merhaba merak ettiğim bir konu vardı bilginiz var mı acaba Forum’da bulamadım. Case number önemi nedir yani bunun son 3 rakamını yad 2 rakamını saklamak ne ifade ediliyor. Herhangi Biri öğrendiğinde bir şey oluyor mu?
-
@Mikail-0 eğer geçmiş yıllarda alamamışlar, ben de alamam şeklinde bakıyorsanız konuya bence hiç hevese kapılmayın.
çünkü henüz başlamamış bir mali yılda bu kadar umutsuz olursanız süreci zaten bitiremezsiniz. -
@evrentnrkl bu tamamen bir önlem.
çünkü bütün dv süreciniz bu numara üzerinden yürüyecek, bu yüzden sadece sizin bilmeniz en doğrusu. -
Herkese merhaba, B1/B2 konu başlığı altında sorduğum soruya istinaden aldığım cevapta 11 Haziran da bulunan turist vizesi başvurumun olumlu sonuçlanması için DS260 formunu görüşme sonrası doldurma kararı aldım fakat Sayın @crazycells başka bir başlıkta formu doldurmanın Eylüle kadar zamanı olduğunu yine bu başlıkta ise Sayın @gucarslan formu 5-10 gün gibi bir sürede doldurmamız gerektiği ile ilgili yazı paylaşmış benim için doğru süreç nedir yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca aktif schengen vizem bulunmakta ama case numaram 2K olduğu için Ankara’yı mı beklemeliyim? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler🙏
-
@gucarslan tskkrederim
-
@gucarslan ds 260 formunda eşimin yeni soyadını yazıyorum ok ama yerel alfadeki gibi yazın kısmına Ruscadaki krill alfabesindeki babadan da dahil olan on bir soyad ile mi yazmaliyim yoksa o kisimi Türkiye'deki kullanılacak son ad soyadin telaffuz biçiminde mi yazmaliyiz. Orada takıldık şimdi
-
@Arya daha önceki bazı yıllarda DS260 formunu önce dolduranlara daha erken mülakat geldiğini duymuştum. Fakat 2024 talihlileri için CaseNumber a göre işledi süreç. Fakat (acele edip yanlış doldurmamak tabiki önemli) elinizden geldiğince erken doldurmanız menfaatinize olacaktır.
-
@Arya 2k caseNumber çok iyi. Ankara için çok çok ekstra bir durum olmaz ise rahatlıkla mülakat verilecektir diye düşünüyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum