DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Koray85, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar şöyle bir sorum olacak (bazılarınıza saçma gelebilir) CN. 15000 lerde olduğu için bunu düşündüm. ABD ye kaçak olarak giriş yaparsam, işlemlerimi oraya taşıyabilir miyim?
forumda yasal olmayan yollar hakkında soru sorup cevap almayı bekleyemezsiniz.
eğer böyle bir niyetiniz varsa lütfen bunu forumda dile getirmeyin.
buna devam ederseniz abd'yi bilmem ama foruma giremezsiniz. -
@xemre bu tamamen sizin kararınız.
eğer bu sene konsolosluk "yasal oturum sahiplerine" vize vermeyi seçerse o zaman mülakat alamazsınız.
bu riskler altında bunu değerlendirmenizi tavsiye ederim. -
@talhclk87 öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
mülakat tarihi aldıktan sonra [email protected] adresine mail atıp pasaport numaranızı bildirebilirsiniz.
bu süreciniz için hiçbir gecikme ya da sorun teşkil etmeyecektir.bol şans.
-
Merhaba ds260 dormunu doldurdum ancak dalgınlığıma geldiği için anne kızlık soyadı yerine normal soyad yazdım ne yapmam lazım. sorun çıkarır mı?
-
@ahmetgokaya hiçbir dezavantajı yok, hatta mülakat tarihi alıp mülakata bile gidebilrisiniz.
ancak NIV (göçmen olmayan vize) başrunuzun olumlu sonuçlanması oldukça zor, DS260 doldurup IV başvurusu yapacağınız için.
karar sizin, şansınızı deneyebilirsiniz. eğer kendinizi çok iyi ifade edebilirseniz vize turist vizesi alabilirsiniz. -
@gucarslan Mulakat alamazsiniz derken sanirim konsolosluk "yasal oturum sahiplerine" vize vermeyi seçerse ve biz dosyayi baska bir konsolosluga tasimazsak alamayizi kastediyorsunuz diye anladim. Eger yanlisim yoksa. Tam detaylari bilmedigim icin yanlis dusunuyor da olabilirim. Ben oncelikle Avrupa'da daha once vize vermis bir konsoloslugu isaretleyip daha sonra bir coguyla iletisime gecip onay veren bir konsolosluga dosya tasimasi icin basvururuz diye dusunuyordum.
Bu isler ip ustunde yurumek kadar zorlastirilmis artik :downcast_face_with_sweat: -
@arasosman yapmanız gereken tek şey öncelikle sürecinizi imzanıza taşımak
sonrasında bu iletiyi okumak. -
@xemre evet onu kasdettim.
çünkü bir çok kişi bunu yaptığında konsolosluğun tepkisini kestirmek çok güç..
sreç tamamen sizin kararlarınız üzerine ilerleyecek. bol şans.. -
@gucarslan Cok tesekkur ederim
-
selamlar. ds260 formunu doldururken daha önce deport yediniz mi diye soruyor. daha önce 2004 yılında yani 20 yıl önce güney koreden yedim. şimdi bu soruya evet dersem green card alma şansım azalır mı. bir de evet dedin mi açıklama bekliyor. oraya ne yazacağımı bilemedim. hayır deport yemedim desem üzerinden 20 yıl geçmiş yinede biryerlerde kaydı varmıdır.? ne tavsiye edersiniz.
-
@lumos teşekkür ederim
-
@erttas sizden beklene doğru ve net cevaplar vermenizdir.
belirtip belirtmemek sizin takdiriniz elbette.
belirtmek isterseniz de deport sebebiniz neyse (overstay, illegal göç, vb.) bunu açıklamaya belirtebilirsiniz. -
ds260 formunda anne kızlık soyadı ile ilgili daha önce soru sormuştum. belirttiğiniz formu okudum ama panik modda olduğum için zihnim biraz bulanık kısa bir cevap verebilir misiniz? yanlış girmem sorun olur mu nasıl düzelte bilirim? ilginiz için çok teşekkür ederim.
-
Herkese Merhaba. öncellikle herkesi tebrik ederim. Umarım hızlı ilerleyen bir süreç olur hepimiz için. Benim erkek arkadaşıma çıktı ve biz de haziran ayında evlenmeyi düşünüyoruz. Mülakat mailinden sonra formu açtırır bilgileri güncelleriz diye Ds260 formunu hızlı davranıp gönderdik. Fakat sıralamamız 13binlerde bu sebeple Ankara'nın durumuna bağlı olarak dosya taşımamız gerekebilir. Böyle bir durumda dosyayı açtırma işlemini hangi kurumdan veya ne zaman yapmamız daha doğru olur? Bilgilendirirseniz sevinirim.
-
Merhabalar DS260 formunda anne baba bilgileri kısmında, babamın nüfus kaydında doğum yeri kısmında ilçe değil köy adı yazıyor. Ben city kısmına köy adını mı yazmalıyım yoksa köyün bağlı olduğu ilçeyi mi?
-
Yanıtınız için teşekkürler, evet 3 vize başvurum da 214(b)’den red edildi. En çok 2005’te neden vizemin iptal edildiğine takılarak sormuşlardı. Ds160’a 2005’te vize aldığımı ve havalimanından geri çevrildiğimi yazmıştım. 2005 vize iptalim sorun teşkil eder mi ? Ayrıca numara 9xxx in en başlarında. Sıra gelir mi ? Yoksa başka ülkelere taşımaya mı bakayım ? Schengen vizem mevcut. Pasaportumda 5 ülke ziyareti var.
-
Merhabalar
Ds260 formunu doldurma sırasında adres aşamasını doldurduktan sonra save tıklıyorum ama “you have encountered an application error” hatası alıyorum. Bu hata yoğunluktan kaynaklı bir hata mı yoksa benim birşeyleri yanlış yaptığımdan mı kaynaklı.
Şimdiden teşekkürler -
Merhabalar kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.
Dilerim isteyen herkes hayallerine kavuşur. -
@gucarslan merhab teşekkür ederim. Evet Anakarada mülakata girmeyi planlıyorum. Ds-260 ı doğru şekilde doldurduğumda problem olmaz yani öyle mi
-
Merhabalar herkese ikinci denememde kazandım çekilişi, kazanan tüm arkadaşları da tebrik ederim. Sıralamam 5xxx ama maalesef pasaportum yok. sizce ds-260 formunu doldururken pasaport bilgileri kısmana Other Travel Documents kısmını mı işaretlemeliyim yoksa pasaport çıkarttıktan sonra mı formu doldurmalıyım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum