DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Gizem-Arslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@lumos, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Gizem-Arslan Gerçekten (:.
Bu sene ile ilgili böyle bir yorum doğru olamaz, çünkü teknik olarak süreç başlamadı ve elde veri yok henüz, ama tabii seri davranmak avantajdır.Peki bir sorum daha olacak şu an sizin paylaştığınız ds260 örneğini inceliyorum da (keşke doldurmadan önce bu forumu bulabilseymişim) ben de eşim de üniversitede yüksek okul okuduk 2 yıllık yani. ama formda university işaretledim :( greencard çekiliş formunda vocational diye seçtiğimizi sizin örneği incelerken hatırladım. resmen aceleden başımıza gelmeyen kalmadı şu an rezillik içindeyiz. bu durum için bir şey yapmalı mıyız?
umarım henüz doldurmamış ve burayı okuyan arkadaşlar benim bu saflıklarımdan ders alırlar :)
bu soru icin de bir sey yapmaniza gerek yok. onemli olan minimum lise mezunu olmaniz...
-
MERHABA 2025 talihlisiyim dosya numaram 10 binlerde sizce sıra gelirmi acaba..
-
@crazycells şu an sizlere o kadar dua ediyorumki tahmin edemezsiniz anne duasına doydunuz bu gece :) ilk greencard başvurusundaki bilgilerden farklı bilgi girince direkt red oluyor diye -yine kulaktan dolma bilgiler :)- diye bişi duymuştum başvururken farklı ds260ta farklı yazmış olmam sorun olmaz yani değil mi? bir de bnm sıralamam 4bin küsurlarda bir şey yapmama gerek yok sadece onay mailini bekleyeceğim sanırım değil mi?
-
Merhaba 2025 talihlisiyim. DS260 formunu doldurduktan sonra evlilik gerçekleştirirsem ve mülakat tarihi belli olduktan sonra güncelleme yapabilme hakkına sahip oluyor muyum ? Bu süreci nasıl ilerletmeliyim
-
@Gizem-Arslan Ufak hatalari konsolosluk sorun etmiyor. Fakat mesela örnek verecek olur isek sizin basvuru yaptiginiz resim ile siz farkli kisi iseniz red ediyor.
Şuan sürec başlamadi başlamasina daha çok var o yüzden şuan sadece beklemekten ve forumu takip etmekten başka birşey yapmaya gerek yok. Bu süreçte forumda gezerek önceki yillarin mülakat deneyimlerini okuyabilirsiniz. Forumda her bilgi mevcuttur.
Bol şans dilerim.^^ -
@veyso34, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
MERHABA 2025 talihlisiyim dosya numaram 10 binlerde sizce sıra gelirmi acaba..
DV2025 sureci basladiktan sonra bunu gorecegiz, forumu takip edin.
Eger DV2024'teki gibi yavas ilerleyen bir surece donusurse ona gore girisimlerde bulunursunuz.
-
Merhaba arkadaşlar, 10 yıldan fazladır doldururum çıkmıyordu. Bu sene nihayet bana da çıktı. 9xxx sıralarındayım. Bu aşamada artık ds260 dolduracağım. Ama bir sorunum var; 2005 yılında 10 yıllık ABD vizesi almıştım ve JFK havalimanından geri gönderildim, gerekçe olarak Ankara vizeni iptal etmiş demişlerdi. 2023 yılında da 3 defa turist vizesine başvurdum ve 3 görüşmede de ret verdiler. Bu sene çıkacağını bileydim başvurmazdım elbet. 2005'te vizemin iptali ve 2023'te 3 defa vize ret almam sorun olur mu ? Ne önerirsiniz ? Teşekkürler.
-
Merhaba, DV2025'te eşime şans güldü ama ilk şoku atlattıktan sonra case number'ın 26xxx olduğunu gördük ve yorumları ve bazı videoları izleyince sevincimiz biraz burukluğa dönüştü. Eylül ayında da ABD turist vize randevumuz vardı. Şimdi biz DS260 formlarını iletirsek turist vizesi olayını ne yapmalıyız?
-
Bu ileti silindi! -
@crazycells dosya numaram 11Binlerde...
-
Arkadaşlar öncelikle herkesi tekrar tebrik ederim.Benim DS-260 Formunu doldururken sormak istediğim bir kaç konuyu sizlere danışmak istiyorum bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim.
1- Ben henüz mezun olmadım ama şuan tezimin defans tarihini bekliyorum ve 1 aya kalmaz mezun olurum diye tahmin ediyorum. Görüşme sırası bana gelene kadar mezun olurum. Formu doldururken mezun gibi mi yoksa hala öğrenci gibi mi doldurmam lazım ve aynı zaman da şuan bir şirkette çalışıyorum.
2- 'Number of Educational Institutions Attended' olan yere ne yazmak gerekiyor 2 desem yeterli olur mu ? Ben açık lise mezunuyum onu da yazmam gerekiyor mu oraya .
3- SSN numarası girerken daha öncesin de WAT yaptığım için bir SSN numaram mevcut ama aktif değil sanırım yazarken yeni kart seçeniğini seçmem gerekiyor mu yoksa eskisi yeterli oluyor mu eski kartımı saklamıştım bende hala duruyor.
-
@cebrailoz Teşekkürler yaptım
-
Bu ileti silindi! -
@nvrgbck, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba arkadaşlar, 10 yıldan fazladır doldururum çıkmıyordu. Bu sene nihayet bana da çıktı. 9xxx sıralarındayım. Bu aşamada artık ds260 dolduracağım. Ama bir sorunum var; 2005 yılında 10 yıllık ABD vizesi almıştım ve JFK havalimanından geri gönderildim, gerekçe olarak Ankara vizeni iptal etmiş demişlerdi. 2023 yılında da 3 defa turist vizesine başvurdum ve 3 görüşmede de ret verdiler. Bu sene çıkacağını bileydim başvurmazdım elbet. 2005'te vizemin iptali ve 2023'te 3 defa vize ret almam sorun olur mu ? Ne önerirsiniz ? Teşekkürler.
Hayir, vize reddi almis olmaniz Green Card surecinizi etkilemez.
214(b)'den mi red aldiniz? Hatirliyor musunuz?
-
@knightrider79, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba, DV2025'te eşime şans güldü ama ilk şoku atlattıktan sonra case number'ın 26xxx olduğunu gördük ve yorumları ve bazı videoları izleyince sevincimiz biraz burukluğa dönüştü. Eylül ayında da ABD turist vize randevumuz vardı. Şimdi biz DS260 formlarını iletirsek turist vizesi olayını ne yapmalıyız?
Eger turist vizesi icin gecerli nedeniniz varsa ve geri doneceginize konsolosu ikna edebilirseniz, o durumda turist vizesi alabilirsiniz. Hatta baska bir ABD vizeniz yoksa, o vizeyi almaniz iyi olabilir... Daha sonra sizin dosyaniz icin AOS yolu acilabilir...
Eger GC lotosu konusunda soru gelirse yanlis bilgi vermeyin. Eger turist vizesi basvurusunda gocmen olmak istiyor musunuz diye sorarlarsa, henuz karar vermedik dersiniz...
-
@Yasin-Cavusoglu, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@crazycells dosya numaram 11Binlerde...
Numaraniz iyi, bu surecte zaten yasal olacaksiniz, o nedenle siz direkt AOS ile ilerleyebilirsiniz. DS-260 formunda da ABD'de oldugunuzu belirtin, su anki statunuz ile soru gelme ihtimali dusuk. Bu basliktaki deneyimleri okumanizi tavsiye ederim:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak
-
@Bushra993, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaslar sunu hep merak ettim hazir sonuclar tazeyken sorayım. Abd vize reddi almış olup bu yil green card talihlisi olmuş olan bir kisi var mi ya da duydunuz mu? Lutfen bu ikisi alakasiz gibi cevaplar yazmayin. Sadece bilen veya duyanlardan by sorunun cevabini rica ediyorum.
bu tur sorulariniz icin bu basligi degil sohbet odasini kullanmalisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/6413/dv2025-sohbet-odası/
-
Bu ileti silindi! -
@crazycells çok teşekkürler
-
@crazycells Son horsey sorayim . DS 260 formunda su an ki adres olarak Amerika adresi yazacağım o zaman dogrumudur?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum