-
-
Sayın @Rüzgar Kanada hali hazır da her yıl 250 binin üzerinde kişiye oturum veriyor bildiğim kadarıyla bunun 5 te 1 mülteci kabulü geri kalan kısmı da sayın @crazycells in belirttiği üzere puanlı göçmenlik alımı olarak gerçekleşiyor.Tabi bu oran şartlara bağlı olarak her yıl değişiyor olabilir yanlış bir bilgi vermek istemem.
-
Göçmen olabilmek için sağlam İngilizce şartı var. IELTS gibi uluslararası alanda kabul görmüş bir sınavdan hatırı sayılır bir puan istiyor.
-
40 yas uzeriyseniz hic zahmet etmeyin bile. yastan yuksek puan almadan 400 CSR puaninin uzerine cikmak hayal. CSR puani 440 altindakilerin davet alma sansi pek yok. bu resmi linkten kendi olcumunuzu yapin. http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/crs-tool.asp
-
@newman Kanada Göçmenliği içinde söyledi:
40 yas uzeriyseniz hic zahmet etmeyin bile. yastan yuksek puan almadan 400 CSR puaninin uzerine cikmak hayal. CSR puani 440 altindakilerin davet alma sansi pek yok. bu resmi linkten kendi olcumunuzu yapin. http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/crs-tool.asp
Sayin @newman , hangi yas araliginin ya da hangi diplomanin kac puan aldigina dair guncel puanlamayi biliyor musunuz?
-
-
@newman elinize saglik.
Su durumda;
yas bakimindan;
20-29 yas arasi 100 puan ile en ideal yas araligi...egitimde de
lise diplomasi 28 puan, universite diplomasi 112 puan.... -
Aynen sayin @crazycells yas ve egitimden maximum puan alirsaniz, birde IELTS'den minimum 7.5-8 civari alirsaniz (en yuksek not'un 9 oldugunu hatirlatalim) Express Entry icin havuzdan secilebilirsiniz. Ama beyaz yaka olupta Kanada gocmenliginde elenenlerin cogu yastan. Kanada genc gocmen istiyor.
-
@newman Kanada Göçmenliği içinde söyledi:
Aynen sayin @crazycells yas ve egitimden maximum puan alirsaniz, birde IELTS'den minimum 7.5-8 civari alirsaniz (en yuksek not'un 9 oldugunu hatirlatalim) Express Entry icin havuzdan secilebilirsiniz. Ama beyaz yaka olupta Kanada gocmenliginde elenenlerin cogu yastan. Kanada genc gocmen istiyor.
Bu durumda yas sebebiyle gerekli puana ulasamayacaklarin tek cikis yolu bir is teklifi(max 200 puan) alabilmek ki bu da ayri zorluklar icerebilir.
Detay:
-
@sharm Kanada Göçmenliği içinde söyledi:
Bu durumda yas sebebiyle gerekli puana ulasamayacaklarin tek cikis yolu bir is teklifi(max 200 puan) alabilmek ki bu da ayri zorluklar icerebilir.
evet o da her babayigidin harci degil.
-
https://www.youtube.com/watch?v=ov4Hqm7lvJs
Şöyle bir videoda açıklama yapılmış . Bilginize ...
-
Kanada vatandaşı olup da bir süredir ABD'de yaşayan, biri Rus diğeri Türk iki kişiyle tanıştım. İkisi de ağız birliği etmişcesine Kanada'daki sistemin yavaşlığından, iş fırsatlarının azlığından, hayat pahalılığından ve soğuktan yakınıyorlar. Her ikisi de bir şekilde business set up'ında bulunup, ABD'de kalıcı olmayı planlıyor. Nedeni sorduğumda ise, ısrarla, paranın da yatırımın da imkanların da asıl döndüğü yerin ABD olduğunu belirtiyorlar. Kanada'nın ABD'den artı yanlarını ise daha çok iyi bir sosyal devlet olmasıyla ve nüfusun daha az olmasıyla (daha güvenli) ilişkilendiriyorlar.
-
@ikizbabasi peki basvuru ne sekillerde onaylanir veya onaylanmaz misal Ben turkiyede 2 Universite okuyorum bu pozisyonda bana cikarmi
-
kanada ile ilgli detaylı bilgiler veriyorlar .
https://www.youtube.com/watch?v=JMu41O6vKeI -
merhabalar benim greencardim var ama kanadada yasamak istiyorum kanadaya gidip iltica basvurusunda bulunabiliyormuyum bilgisi olan var mi?
-
@mansfield1 Kanada Göçmenliği içinde söyledi:
merhabalar benim greencardim var ama kanadada yasamak istiyorum kanadaya gidip iltica basvurusunda bulunabiliyormuyum bilgisi olan var mi?
Özel detaylara girmeden nedenini söyleyebilir misiniz. Eksiler neler?
-
@tanti kanadada akrabam cok var abd de ise hic yok ondan dolayi
-
@tanti kanadada akrabam cok var abd de ise hic yok ondan dolayi
Teşekkürler.
-
Iltica basvurusunu sadece sosyal nedenlerle yapamazsiniz. Hukumet ya da devlet tarafindan ayrimciliga ugradiniz mi? Hayati tehlikeniz var mi? Bu gibi sorularin cevabi evet ise iltica talebinde bulunabilirsiniz.
ABD hukumeti size kotu sekilde davranmadiysa, Kanada hukumeti sizce iltica basvurunuzu kabul eder mi?
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum