DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Arkadaslar merhaba,

    Basliklari kontrol ettim bulamadigim icin yeni baslik acmak istedim. Basima hic duymadigim bir scam olayi geldi. Boston MA`de ikamet ediyorum. Aksam saati asiri yogun trafik oldugu bir saatte dur kalk yaparak ilerlerken, ayagim frenden kaydi durdugumuz sirada onumdeki araca ufacik dokunarak carptim. Arabalardan hemen indik ehliyet ve plate bilgilerini aldik. Sigortalarimiza bildirmeden cozecegimize dair anlastik. Defalarca iyi olup olmadigini sorarak teyit ettim diger arabayi suren kadini. Bu olay 2023 ekimin sonunda oluyor. 2023 Aralikta sigortam yenilendi sadece $80 lik bir artis oldu. tekrar 2024 Haziranda yenilecek ve bu sefer $290lik bir artis olaagina dair bir mail aldim. Kontrol sagladigimda Kadinin $12000 lik bir loss amount bildirisinde bulunmus. Sigorta satis gorevlisiyle konuyu konustugumda Appeal an at-fault accident basvurusunda bulunmami onerdi, bu tutarin asiri yuksek oldugunu kadinin bu surecten avantaj saglamaya calistigini ve saglamis oldugunu da soyledi. Ehliyetime 4 puan eklenmis bunun anlami major accident ama kadinin arabasinda sadece kucuk bir cizik var elimde kanitlar mevcut. Onumuzdeki bes sene bu durum beni maddi olarak zarara sokacak bunun yaninda yapilan haksizlik beni cok uzdu.

    Buna benzer bir surec yasayan Appeal an at-fault accident basvurusunda bulunan arkadaslardan fikir almak isterim. Simdiden cok tesekkur ederim umarim kimse benim gibi dolandirilmaz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @aysthehk başlık bulamazsın çünkü bizim hukuk büromuz var sağolsunlar kendilerine çok teşekkür ediyoruz @Claudia-J-Muslu bizlere inanılmaz bir şekilde yardımcı oluyor. Onun sayfasına bu yazıyı taşırsanız kendileri müsait bir zamanda sizlere yardımcı olacaktır.

    https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

125
Çevrimiçi

42.5k
Kullanıcı

4.5k
Konu

434.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum