DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
bir sey sormak istiyorum. su an vize gorusmeleri durdu mu ? durduysa ilerleyecek mi bir bilgisi olan var mi? ona gore gelecek plani yapmak istiyorum yasim 19 ve buyuk bir hevesim var numaram 10bin ve bana rahat gelir diye dusunurken artik umutlarim tukeniyor herhangi bir bilgisi olan varsa cevaplayabilirse cok sevinirim...
-
@emrea hayırlı olsun vizeniz darısı başımıza artık inş herşey istediğiniz gibi olur Tebrikler
-
@bilalunalan
Ne konuda bilgi istiyorsunuz tam olarak? Sıra numaranıza mülakat gelir mi diye soruyorsanız buna kimse cevap veremez. Sizden çok daha yüksek sıra numaraları süreci yakından takip ettikleri için dosyalarını transfer ederek vizelerini alıyorlar. Profilinizde yazdığınız gibi demek ki gitmek için elinizden geleni yapmıyorsunuz. -
@furkansn siz hangi mail adresine atacaksınız
-
Ankaraya sorma imkanımız yokmu acaba. Yav kardeşim. Bu kadar insan mail bekliyor. Ne zaman göndereceksiniz mailerimizi diye. 2 Aydır mülakat maili yok denecek kadar az verildi. Neden bu zorlu süreci iyice zorlaştırıyorlar. En azından şu ay bu kadar vereceğiz diye bir liste gönderseler heyecanla bekleyen bir çok arkadaşımız geleceğe dair planlarını net bir şekilde yaparlar.
-
@yusufalak Hocam 4700-5000 arasında geçen 2 ay boyunca unutulan arkadaşlardan mail alanlar olmuş sizlere de mail geldi mi acaba?
-
@Demayfo
Selamlar,
Malesef gelen giden yok. -
@gucarslan Bu sene daha yavaş gidiyor aktif olma numaraları haksızmıyım
-
Yavaş değil resmen sürünüyor. :(
-
@gucarslan Merhabalar, umarım iyisinizdir 🙏🏻 5 Martta mülakat talebinde bulunduk, 22 Martta hatırlatma maili attık ancak ne gelen var ne giden. Bayram sonrası için umutluyduk ama yine gelmedi, az önce birkaç kişiye 5 Haziran tarihine mülakat verildiğini gördük, bize KCC değil Ankara mülakat vereceği için mi gelmedi acaba yoksa bizi atladılar mı? Ne yapmalıyız bilemiyoruz ne önerirsiniz bir sonraki hamlemiz ne olmalı?
-
Saat 22:30'da mail geldi 5 haziran için. Bekleyen herkes maillerine kavuşur inşallah.
-
Hocam excel dosyasında var mısınız?
-
@mervey gözünüz aydın olsun. Mail ankaradan mı geldi?
-
@yusufalak Evet yeni ekledim
-
@qwe19 Teşekkür ederim. Mail KCC'den geldi.
-
@mervey teşekkürler umarım mail alan bir cok kişi olmuştur.
-
@mervey Gözünüz aydın , biz de 72xx numara ile sıramızı bekliyoruz , inşallah mülakat sayıları artar ve herkes hayallerine kavuşur :)
-
@Fire-Family çok teşekkür ediyorum. Süreç çok sancılı. Dilerim herkese vize dağıtımı yaparlar.
-
Merhaba, bize de mail bu akşam 22:00 de gelmiş. Mülakat tarihi 14 Haziran. Umarım bekleyen herkes en kısa zamanda mailini alır. 🙏
Dosya Numarasi: 2024EU47XX
DS-260 Gonderimi: 08/05/2023
Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
Vize Mulakati: 14/06/2024
Vize Onayi: gg/aa/yyyy
Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
ABD Ilk Giris: NA -
@Sertac-Kartal DV2024 case numberiniz kaçtı acaba ? benim 94XX ve hala e mail gelmedi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum