@Ekto-Oktan helal be hanımefendiye.
-
@Ekto-Oktan helal be hanımefendiye.
-
@codeko Merhaba. Asıl talihli olan anneniz ya da süreci takip eden sizseniz siz öncelikle sorularınıza cevap alabilmek için buradaki örnekte olduğu gibi imzanızı düzenleyin lütfen.
Excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2024 Sohbet Odası
-
@Beykentli gerçek farklı illegale teşvik farklı.Forumun genel mantığı ve işleyişi bu değil kardeşim.
-
@Beykentli Merhabalar, daha önce de bu konuyla alakalı beyanlarınızı okumuştum, eminim ki niyetiniz iyi lakin göstermiş olduğunuz yöntem(Bu postunuz için demiyorum, önceki postlarınızda açık açık beyan ettiğiniz konu için diyorum) konusu itibariyle suç teşkil ediyor ve bu suç bu platformda bahse konu suçu işlemeyi düşünmeyen biri tarafından işlendiği takdirde siz de başka bir suçtan suçlu oluyorsunuz farkında olmadığınızı düşünüyorum o yüzden kimsenin de etkilenmemesi ve bu suçun şüphelilerinden biri olmaması için eski postlarınızı revize etmenizi tavsiye ediyorum.*
Ek olarak bu süreci başarı ile tamamladığınız için şuan yaşamakta olduğunuz deneyimler de forum üyelerine faydalı olacaktır, Amerika ile alakalı edindiğiniz bilgileri, yaşadığınız tecrübeleri paylaşmanızı dört gözle bekliyoruz.
*Ayrıca bu konu birden fazla ülkeyi ilgilendirdiği ve taraflardan birinin diplomatik misyonu olduğu için eğer eksiğim varsa değerli forum üyelerinden bu konu hakkında eğitim almış kişiler tarafından düzeltilmesi uygun olacaktır.
-
Bu ileti silindi! -
@Beykentli fakat biz Turkiyedeyiz,ülkemizde bulunan bir maddi varlığın vergisiz ve illegal bir şekilde ülke dışına çıkarılmasını bırak buna teşvik etmek ,önermek bile suçtur.Ayrica kanunu bilmemek mazeret sayılmaz yanlışınızda ısrar etmeyin artık.Umarim yeterince açıklayıcı olmuştur.
-
@İsmail-Burak-Akçakaya-0 avukatın size dosya taşımada katkısı ne olacak ?
-
Sn @Beykentli
ABD Yasalarina gore rusvet, sahtecilik, yabanci devletlerin memurlarina/calisanlarina rusvet vermek ve bunlara aracilik etmek, tesvik etmek suctur ve cezalari yasalarda tanimlidir. Bu ve benzeri suclar ABD vize basvurusu reddine, alinmis vizenin iptaline, sinirdisi edilmeye, vatandaslik basvurusunun reddedilmesine, benzeri yontemler kullanilarak cikar elde edilip alinan vatandasligin iptaline dahi sebep olabilir.
Yabanci bir ulkenin memurlarina rusvet veya cikar amacli baska yontemlerle kazanim saglama eylemlerinin gunu gelip de uluslararasi organize suclar ile iliskilendirilmesi olasiliginin da degerlendirilmesi gerekir.
Paylasimlarinizda yasadisi eylemleri ovecek, bu eylemlere yonlendirecek sekilde bahsetmemeniz, tesvik etmemeniz ve mesajlarinizda ilgili duzeltmeleri 03Mayis2024 TSI 17:00 itibariyle tamamlamis olmaniz icin YesilkartForum adina sizi uyariyorum.
Israrli bir sekilde yasadisi eylemlere tesvik iceren paylasimlar yapmaya devam ederseniz Forum'dan uzaklastirilacaksiniz.
-
"Dv 2024 sohbet odası' her ne kadar kazanamamışta olsam kendimi buraya ait hissediyorum
-
@newbie97 Tablodaki bahsettiğiniz 44.197 sayısı mülakatı tamamlanmış olanlar ile mülakata hazır olanların toplamı oluyor, Vize basılanlar için "issued" sütununa bakacaksınız. Yani şimdiye kadar 21.721 vize basılmış.
Tablodaki sayılar vize sayısını , parantez içindeki sayılarda dosya sayısını gösteriyor. -
@Fırat-ERKAL, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@newbie97 Tablodaki bahsettiğiniz 44.197 sayısı mülakatı tamamlanmış olanlar ile mülakata hazır olanların toplamı oluyor, Vize basılanlar için "issued" sütununa bakacaksınız. Yani şimdiye kadar 21.721 vize basılmış.
Tablodaki sayılar vize sayısını , parantez içindeki sayılarda dosya sayısını gösteriyor.Hocam çok az değil mi? Sanki şimdiye kadar verilen en düşük vize sayisi gibi geldi.
-
@mehmetcan93 current çok yavaş gidiyor şuan EU için 21k
-
@hsn-kartal, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@mehmetcan93 current çok yavaş gidiyor şuan EU için 21k
Siz dosya taşimayi denediniz mi?. Bu sene gerçekten hiç iyi birşeyler okumadim açikcasi çiksa bile sevinç gerçekten çok kısa sürücek çünkü cn çok düşük ise değil ise taşimak ile uğraşmak gerek. Her şekilde 2x stres...

-
@mehmetcan93 current olamadım malesef ,çabalarım oldu sıraya girdim diye düşünüyorum
-
@mehmetcan93 current olamadım malesef ,çabalarım oldu sıraya girdim diye düşünüyorum
Hayirlisi olsun diyelim. Umarim current olabilirsiniz current olursaniz dosyanizi direk taşiyin. (tabi yapabilir iseniz) .Şimdiden herşeyin hayirlisi olsun.
-
@mehmetcan93 23k ile current olamazsak eğer nasipte yokmuş diyeceğim
-
@mehmetcan93 23k ile current olamazsak eğer nasipte yokmuş diyeceğim
Sizi takip ettim hocam inşallah güzel gelişmeler alirsiniz. iyi geceler dilerim güzel bir haftaniz olsun.
-
@mehmetcan93 iyi geceler hocam.Insallah herkes kalbindekine kavuşur..
-
@hsn-kartal teşekkürler kartal ne yapıp edip taşımam gerekiyor o zaman bu şans bir daha gelmez
-
florida yolcusu kalmasın flordia floidaaa hadii florida

-
@shadow-sharks-0 New York'tan geçer mi:)
-
Güzel bir video olmuş evin fiyatı gayet güzel, şehir hakkında detaylı bir araştırma yapılabilir bir kaç kişiden daha duymuştum north carolina
Benzer Başlıklar
132
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.3k