DV2024 Sohbet Odası
-
@mehmetcan93 current çok yavaş gidiyor şuan EU için 21k
-
@hsn-kartal, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@mehmetcan93 current çok yavaş gidiyor şuan EU için 21k
Siz dosya taşimayi denediniz mi?. Bu sene gerçekten hiç iyi birşeyler okumadim açikcasi çiksa bile sevinç gerçekten çok kısa sürücek çünkü cn çok düşük ise değil ise taşimak ile uğraşmak gerek. Her şekilde 2x stres... :(
-
@mehmetcan93 current olamadım malesef ,çabalarım oldu sıraya girdim diye düşünüyorum
-
@mehmetcan93 current olamadım malesef ,çabalarım oldu sıraya girdim diye düşünüyorum
Hayirlisi olsun diyelim. Umarim current olabilirsiniz current olursaniz dosyanizi direk taşiyin. (tabi yapabilir iseniz) .Şimdiden herşeyin hayirlisi olsun.
-
@mehmetcan93 23k ile current olamazsak eğer nasipte yokmuş diyeceğim
-
@mehmetcan93 23k ile current olamazsak eğer nasipte yokmuş diyeceğim
Sizi takip ettim hocam inşallah güzel gelişmeler alirsiniz. iyi geceler dilerim güzel bir haftaniz olsun.
-
@mehmetcan93 iyi geceler hocam.Insallah herkes kalbindekine kavuşur..
-
@hsn-kartal teşekkürler kartal ne yapıp edip taşımam gerekiyor o zaman bu şans bir daha gelmez
-
florida yolcusu kalmasın flordia floidaaa hadii florida :)
-
@shadow-sharks-0 New York'tan geçer mi:)
-
Güzel bir video olmuş evin fiyatı gayet güzel, şehir hakkında detaylı bir araştırma yapılabilir bir kaç kişiden daha duymuştum north carolina
https://www.youtube.com/watch?v=ieg96JyCkds -
Yeni bir hafta yeni umutlar.Yılmaz Vural’ın yılmadan Fenerbahçe’den teklif beklediği gibi biz de yılmadan Ankara’dan mail bekliyoruz uzun zamandır.Umarım bu hafta hepimizi şaşırtırlar ve güzel bir mülakat dağıtımı yaparlar.Acaba hiç ayın son haftasında mülakat dağıttıkları oldu mu? Bilgisi olan var mı bu konuda?
-
iyi günler eu da 76 adet in transit dosya var ready olmamış bunlara mülakat gitmişmidir yoksa haziran için hala umudumuz varmı
-
@melikemim
Ben de bu ayı bekliyordum fakat hala dağıtım yapılmadı. Dosya taşıma durumunu değerlendirmeye başlayacağım sanırım. -
onceki senelerde kesin diye bakilan siralara bu sene geledigimiz ay itibari ile hala ulasilamamasi ilginc. cok bir beklentim yoktu, gidip gitmeme arasinda dusunurken, 8000li siralamamla yavas yavas sira zaten gelmez dusuncesine girmeye basladim. cok isteyip de hala sira gelmeyenlere sabirlar diliyorum.
-
@voodoochild hocam gerçekten üzücü. normalde 8 binler en geç Şubat-Mart alırdı mülakatı hatta daha öncesinde.
bana 8 binler çıksın bavulu bile hazırlardım. ama enseyi karartmayın, mayıs ayından sonra hızlanır. daha sürenin yarısındayız, sizin mülakat alacağınıza inanıyorum. yine de hayırlısı neyse o olsun diyelim.şu an kaçlarda mülakatlar bilginiz var mı?
-
@SUAT-GUNAY Tesekkurler iyi dilekleriniz icin, maalesef zaten mart'a kadar sira gelmez diye hic takip etmedim simdi nisan'da artik herhalde sira gelmistir diye buraya bakmaya basladim ama anlasilan benden daha dusuk seviyelerdekilerin bile umutlari azalmis.
normalde, gecen sene vize basvurusu yapip gezmeye gidecektim bu sene, gloto cikinca yesil kartla gideriz en azindan gezmek icin olmadi donerim diye dusnurken o bile yalan oldu loto yuzunden. benim icin, ingiltere'ye tasinma gibi bir secenegim var, umarim herkes istedigi yere gider. -
@voodoochild yeşilkartı turist vizesi olarak kullanmak çok iyi bir seçenek değil. Çekilişe katılmak / kazanmak en doğal hakkınız ama gitmeye kararsız olduğunuz halde neden katıldığınızı tam anlayamadım. Üstüne üstlük DS-260 formunu da doldurmuşsunuz. Bir sürü kişi sırasını bekliyor, dosyasını taşımak için mücadele ediyor. Hedef ABD ye yerleşmek ise bu yola girmek gerekiyor bence. Belki geçerli sebeplerimiz vardır bilmiyorum, tercih sizin tabi.
-
-
Mail alan var mı ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum