@Atlantis00, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@Witch-Lilith Burada goy goy yaptığımız insanların çoğu zaten çekilişe yıllardır başvuruyor. Kimse gittiğinde direkt amerikan rüyasında bulmayacak zaten kendini. Çıkıp burası goy goy yeri değil üstüne alınan alınsın diye bir şey yazarsanız üstüne alınır herkes. Kimin ne konuşması battıysa gidip ona söyle o zaman bu cümleni direkt. Zaten tüm gün insan içinde stres sıkıntı vs. çekip duruyoruz bir de forumda boş boş her şeyi çok biliyormuşsunuz gibi afra tafra okuyamayacağım burada. Hayatın zaten goy goydan ibaret olmadığını bildiğimiz için gelip goy goy yapabildiğimiz tek yer olan burada bizimle aynı hayalleri kuran insanlarla oturup goy goy yapıyoruz. Eski yazdıklarınıza baktığımda oturup ''Vallahi kendimi tutamıcam söylicem
Billie Eilish beni instagramda yakın arkdaşlara eklemiş
'' yazmışsınız burada millet goy goy yapıyor diye söyleniyorsunuz birde. Şu insanların kendine bakmadan, kendi yaptığının farkında olmadan milleti yargılamasından o kadar bıktım ki.
Buranin adi zaten "sohbet ve bekleme odasi" insanlar burada boş vakitlerini geçirsinler diye geliyor. Buranin amaci da zaten o. insanlar burada sohbet etsin hemde forumda aktiflik artsin. Bak 2021 de üye olmuşum ben önceden de biliyordum bu forumu üye olmadan araştiriyordum. Hatta formu nasil doldurulacağini vs buradan öğrendim. Hata yapmamak için video yu açip dolduruyorum çogu şeyi zaten. Birde forumun arama buto nundan direk buluyorsun herşeyi. Okumak istediğimde zaten direk o başliklara gidip okumami yapiyorum. Hayat toz tembe değil evet ama buraya zaten stres atmak için geliyoruz. daha çok stres olmaya değil...