DV2025 Sohbet Odası
-
https://www.youtube.com/watch?v=sGFF2Zim80c Böyle insanlar bana ümit veriyor. Maşallah amcama ya nasıl tatlı biri dilide kendi gibi güzel ♥
-
@newbie97 yok enseyi karartma hissettiğim 3 kişi var bu sayfada biri sensin diğerlerini söylemiyecem :)
-
Günaydınlaar ahali, zaman bir tek bana mı hızlı geçiyor yoksa size de öyle geliyor mu ?
-
@olcay54 Geçen de bir abla söylemişti senle lawyer girl e çıkacak hissediyorum yazmıştı
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@olcay54 Geçen de bir abla söylemişti senle lawyer girl e çıkacak hissediyorum yazmıştı
hadi inşallah :)
-
@newbie97 valla ne yalan söyleyeyim bana da öyle geliyor ikinize çıkacak gibi geliyor
-
@gtx295 diğeride sensin benim listedeki :) hazırlan gidiyorsun
-
@olcay54 İnşallah valla çok istiyorum bakalım nolacak
-
@olcay54, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası
@gtx295 diğeride sensin benim listedeki :) hazırlan gidiyorsun
teşekkür ederim söylemeseydin daha iyiydi işin büyüsü bozulmasin :P
-
@gtx295 yok yok kaçmaz benim adım baht şans ama bana değil genelde etrafımdakilere etki ederim.
-
@gtx295 yok yok kaçmaz benim adım baht şans ama bana değil genelde etrafımdakilere etki ederim.
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.^ Dilediğiniz bütün dilekler sizede yansimasi dileği ile^
-
@gtx295 bendeki rahatlığa bak şurda kalmış 15-20 gün ds-260 için adresim bile yok herhalde bu sefer harbiden kestim umudu :(
-
@gtx295 bendeki rahatlığa bak şurda kalmış 15-20 gün ds-260 için adresim bile yok herhalde bu sefer harbiden kestim umudu :(
Adres bulunur tek derdimiz o olsun :)
-
@gtx295 inşallah ben öyle çok birilerinden birşeyler isteyebilen bir insan değilim buradaki forumdaşlara güveniyorum başka ne tanıdığım ne de akrabam var varsada hatırlamıyorum :)
-
@newbie97 Evet hatırlıyorum 🙂
-
@gtx295 inşallah ben öyle çok birilerinden birşeyler isteyebilen bir insan değilim buradaki forumdaşlara güveniyorum başka ne tanıdığım ne de akrabam var varsada hatırlamıyorum :)
Valla çiksinda tek sorun bu olsun. Elbet çözülür bu sorun. Çokta kafaya takmiyorum artik
-
@lawyergirl ikna etmen gerekenleri ikna et şimdiden gidiyorsun :)
-
@olcay54 Tamamdır 🥹 Elimden geleni yapıcam…
-
@olcay54 Biri ben mi acaba 😀
-
@newbie97 Çok istemeyene çıkmaz inşallah 😀
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum