Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler
-
@kelle diğer taraf dediğiniz other citizen kısmından mı geçtiniz?
-
@u2rem, içinde söyledi: Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler
@kelle diğer taraf dediğiniz other citizen kısmından mı geçtiniz?
Evet hocam.
-
Hocam siz gitmeden iş ayarladınız mı? EB2 NIW için kendi alanında çalışması bekleniyor malum. Normal greencard ile giden bir elek. mühendisi 6 ayda iş bulmuş. merak ettiğim NIW kategorisi ile giden gitmeden iş bulabilir mi? siz şu an orada işe girdiniz mi arıyor musunuz @kelle
-
@begumm Hocam zaten bir Amerikan firmasının Türkiye ofisinde çalışıyorum, Amerikada da bu şirketle devam edeceğim. Sorunuza genel cevap vermek adına, iş arayışını Türkiyeden yapmak mümkün. LinkedIn hesabınızda bulunduğunuz şehri gitmeyi planladığınız şehir olarak güncellerseniz iş imkanlarını da takip etme fırsatı bulabilirsiniz. Profilinizde iş arıyorum şeklinde belirtirseniz hatta bazı şirketler sizle iletişime bile geçebilir. Yasal olarak iş görüşmesi yapmanızda hiçbir sorun yok. İşe başlamak için pasaportunuzdaki vize ve SSN yeterli. SSN öğrenmek için Amerikaya giriş yaptıktan 3-5 iş günü sonra bir ofisine gidebilirsiniz veya birkaç hafta içerisinde zaten belirttiğiniz adrese gelecektir. Bizimki mesela tam bir hafta sonra geldi. Eğer uzaktan çalışma imkanınız var ise Türkiyeye döndükten sonra da bu bilgilerle işe başlayabilirsiniz.
-
@kelle çok teşekkür ederim ben de LinkedIn'den bakacağım öncelikli olarak.ABD deki hayatınızda sağlık ve huzur dilerim inşallah biz de gideriz.
-
selam arkadaslar benim be de dun Ungan randevum vardi. Asilar enabizimda yoktu. Gerekli olan COVID/sinovac asisini 26 Mart ta bir sehir hastanesinde, Tetanoz asisini da bir universite hastanesinde yaptirdim. Antikor testlerini Universite hastanesinde yaptirdim am yine de Kizamik kabakulaki da iceren 3 asi yaptilar. Ayni asilar esime de yapildi. chest-X ray ve kan alimi da yapiyorlar. Oglum 8 yasinda oldugundan enabizda olmasina ragmen 2 asi ona da yapildi. 800 dolar civarinda odeme yaptik. online olarak asi reportunun tarafima emailden gelecegi ve ekraklarimin da konsolosluga gonderilecegi soylendi. bana elden evrak verilmedi paylasmak istedim.
-
@Rdem09 çok teşekkür bu bilgi için. Demek ki şehir hastanesi ve devlet has ben de bakacağım. Tetanoz için dahiliye den randevu mu aldınız Hayırlı olsun. Umarim mülakatınız da sorunsuz geçer.
-
@begumm randevu almadan direkt gittim. Covid icin de oyle. Sehir (devlet/universite de oluyor) hastanelerine gidip Bagisiklik/Asi Birimine dogrudan gidip asi yaptirabiliyoruz diye bana bilgi verildi. Tetanoz ve COVID
tetanozu o sekilde yaptirabilirsiniz. -
@Rdem09 🙏🙏🙏
-
Mayis bulteni yayinlandi. Ancak ilerleme yok , zaten gecen ayki bultende very little to no movement notu dusmuslerdi aynen de oyle oldu. Sanirim ekim'e kadar bir ilerleme olmayacak.
https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2024/visa-bulletin-for-may-2024.html -
@nevadasfault Evet...... gerçekten.
-
-
Onumuzdeki aylarda bultende nasil bir ilerleme olur? Ongorude bulunabilmek icin bu tablolari incelemenizi tavsiye ederim.
-
@dpdemir walla herşey belirsiz bence kasımda seçimlerde Trupm seçilirse acaba kısıtlama olur mu bu sayılarda? benim de 1 yıla mülakat tarihi gelir gibi ama işte AP vs gibi risklerden çekince de var..
-
@dpdemir ben çok anlayamıyorum incelesem de dürüstçesi:)
-
@Hilal-2 ben de çok anlamıyorum ya ben de mülakat tarihi bekliyorum eb3 other works hala 2020 de benim PD 2022 nasıl ne zaman gelecek o tarihe çok merak ediyorum ve mutsuzum bu konuda
-
Biz de bugun mulakata gittik. 3 kisilik ailemiz icin ingilizce mulakata katildik.Ssorulari aranizda ingilizce bilen cevaplayabiliyor. @u2rem'in yazdigi sorularin aynilari soruldu. Job offer soruldu evraklarimizi alan 1. Bayan gorevli tarafindan ancak NIW oldugumu soyledim yeterli geldi. Mulakatta offer sorulmadi.
Bize herseyin uygun oldugunu ve vizemizin approve oldugunu soyledi , tebrik etti mulakat yapan gorevli ve ayrildik. Su an Cea sitesinde 3 umuz icin Admistrative Processing diye gorunuyor. belki yarina degisir.extradan ekleyecegim notlar: bir kisinin butun evraklarini bir seffaf dosyada goturmek yeterli. ben her evragi ayri dosyalara koymustum sonra mavi telli dosyaya dizmisitim tek tek. Gereksizmis. Seffaf dosayari da istemiyor. sadece kagitlari istiyor.
biz Nene Hatun 59 adli bir otelde kaldik. Sheraton Otele yakin bir yer, ve kendi aracimizla 10-15 dk da Cukukrambara ulastik otelden sabah 6:30 da cikarak. Otel temiz ve uygun idi. Ayrica araci da konsoloslugun oldu caddeninilk kosesinde donunce saniirm Ogretmenler caddesine park ettim.Bugun bizimle sirada bekleyen ve grupta olup olmadigini bilmedigim bir NIW lu arkadas ta vardi.
Insallah pasaportlarimiz ve vizelerimiz kisa surede postalanir ve AP yazisi gecicidir. -
@Rdem09 geçmiş olsun. Hayırlı olsun vizeniz. Mülakat için dil seçeneği sundular mı? Yoksa direkt ingilizce mi başladılar.
-
@selamibasaran sordular ingilizce istedik.
-
@Rdem09 yeni hayatınızda mutluluklar hayırlı olsun 🙂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
56
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum