2023 B1/B2 Vize Randevu Tarihleri Durumu
-
@debbieLA77 evet şuan büyük sıkıntı var bende 1 aydır bekliyorum ama açılmadığı için yakalayamıyorlar randevu :(
-
@selamibasaran hmmm şimdi anladım teşekkür ederim :)
-
@mesut1905 offf ne hallere düştük ya... ben aldım vizesi benim vizemin iki senesi geçmiş olacak erkek arkadaşım alana kadar resmen
-
@debbieLA77 B1 B2 ile mi gitmeye karar verdiniz
-
Arkadaşlar merhaba şimdi 15 Nisan B1/2 randevumu iptal ettim, sayfayı kontrol ederseniz belki yakalama şansınız olabilir.
-
@Mehmet-Yıldız iade alabilecek misiniz bu durumda? sitede kabul edilmezse alamazsınız yazıyor fakat bu durumu merak ettim.
-
@Mehmet-Yıldız tek kişimiydi randevunuz
-
@debbieLA77 şuan randevu yok bir aydır alamıyorum resmen
-
@mesut1905 evet tek kişi
-
@celica ücret iadesi yapılmıyor diye biliyorum hiç denemedim
-
@celica Ben de randevu iptali yapmıştım. Açık ve net şekilde iade yapılmayacağı yazıyor.
-
@mesut1905 fena
-
@hasnotben neden iptal etmiştiniz mesela daha ileri bir tarihe falan alamaz mıydınız
-
@Murat-4 erkek arkadaşım yani müstakbel eşime de vize alırsak bakıcaz durumlarımıza şimdilik beklemedeyiz...
-
@debbieLA77 olur inşallah.
-
@Murat-4 valla bu ülkede işimiz gerççekten dualara kaldı :(
-
Silindi.
-
Selamlar,
bir arkadaşın mevcut istanbul randevusunu öne çekmeye çalışıyoruz fakat kesinlikle istanbulda tarih açılmıyor.
geçen sene kendime başvururken ara ara bakıp öne çekebiliyordum.Acaba sistemde bir değişiklik mi oldu? mevcutu iptal etmeden randevulara bakamama gibi bir kural mı geldi?
elimizdeki randevuyu da boş yere iptal etmek istemiyoruz.
Bilenler varsa yorumlarını rica ederim.teşekkürler.
-
merhaba, vize başvuru hizmetleri sayfasında hesap oluştururken, henüz tamamlamadığım ds160 formunun numarasını girmem isteniyor. ds160 form numarasını girdiğim zaman randevu tarihine kadar düzenlemeye devam edebilir miyim? acil cevap lütfen. şimdiden teşekkürler
-
@Cihangir-Namlı 1 defaya mahsus yenileyebiliyorsunuz. O nedenle tamamlamasanız bile mülakat tarihinden 1 hafta önce yeni form doldurursunuz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
45
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum