2023 B1/B2 Vize Randevu Tarihleri Durumu
-
@mesut1905 ya geçmezmiyim hemen aradım zaten salih beyi ancak daha geri dönüş yapmadılar sistemde bir sıkıntı var sanırım inanılmaz talep varmış ve yığılmış sabah akşam öğlen bakıyorum valla ankarada 8 ay öncesine buldum alsam mı acaba dedim valla kaç kez değiştirme hakkım var bir de bir istanbul bir ankara öyle öyle seçimler yaparak yavaş yavaş öne çekebilirmiyim acaba bilmediğim için kaç kez değişim hakkım olduğunu korktum açıkçası ankarada buldum biraz daha erken ama
-
@debbieLA77 sınırsız değiştirebilirsiniz.En son değiştirdiğiniz yere göre Ds160 nızı düzenlersiniz.
-
@selamibasaran ona bir daha girebiliyor muyum en son çıktıyı alırken bana bir daha değiştiremeyeceksiniz ona göre kontrol edin falan dedi... ayrıca bir talepte bulunup formu açıyor muyum?
yani bu sadece istanbulken görüşme yeri ankara olursa mı değişim yapmak durumundayım tarihi öne alırsam sadece gerek yok herhalde yalnışsam düzeltin... ben kendim için alırken hiç yaşamadım bunları hemen onaylandı aldım vizemi tarihte bu kadar ileri değil di valla:) -
@debbieLA77 Süreler çok uzun olduğu için arada seyahatiniz olur bir yerlere ,iş değişir v.s O tür şeyler olursa sizin durumunuzda yeniden doldurup aisten bir defaya mahsus ds160 id sini değiştirebilirsiniz.İmzaladığınız için son ds160 formuna ulaşamazsınız artık.
Tarihleri ileri geri alırken istanbul, ankara çok önemi yok.Yani Ds160 değiştirmeye gerek yok şehir için. -
@debbieLA77 evet şuan büyük sıkıntı var bende 1 aydır bekliyorum ama açılmadığı için yakalayamıyorlar randevu

-
@selamibasaran hmmm şimdi anladım teşekkür ederim

-
@mesut1905 offf ne hallere düştük ya... ben aldım vizesi benim vizemin iki senesi geçmiş olacak erkek arkadaşım alana kadar resmen
-
@debbieLA77 B1 B2 ile mi gitmeye karar verdiniz
-
Arkadaşlar merhaba şimdi 15 Nisan B1/2 randevumu iptal ettim, sayfayı kontrol ederseniz belki yakalama şansınız olabilir.
-
@Mehmet-Yıldız iade alabilecek misiniz bu durumda? sitede kabul edilmezse alamazsınız yazıyor fakat bu durumu merak ettim.
-
@Mehmet-Yıldız tek kişimiydi randevunuz
-
@debbieLA77 şuan randevu yok bir aydır alamıyorum resmen
-
@mesut1905 evet tek kişi
-
@celica ücret iadesi yapılmıyor diye biliyorum hiç denemedim
-
@celica Ben de randevu iptali yapmıştım. Açık ve net şekilde iade yapılmayacağı yazıyor.
-
@mesut1905 fena
-
@hasnotben neden iptal etmiştiniz mesela daha ileri bir tarihe falan alamaz mıydınız
-
@Murat-4 erkek arkadaşım yani müstakbel eşime de vize alırsak bakıcaz durumlarımıza şimdilik beklemedeyiz...
-
@debbieLA77 olur inşallah.
-
@Murat-4 valla bu ülkede işimiz gerççekten dualara kaldı

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
Amerikada girişte geçerli vizemi ve yeni pasaportumu istedi görevli. 2022 de giriş yaptım hiçbir problem yaşamadım.