Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @emaywhite bu başlıkta çokça paylaşıldı, eski iletileri inceleyin lütfen.


  • merhaba, eminim bazı şeyler çokça paylaşılıyordur. fakat gördüğüm kadarıyla 580 sayfa var, bu nedenle önerdiğiniz çözüm için işi gücü bırakıp günlerce ileti okumam gerekiyor. ayrıca sayfanın üstündeki "bul" kısmında doğru keywordler ile arattığımda aradığım sonuçlar gelmiyor. eğer bizlere yardımcı olmak istiyorsanız, ki bu sayfanın amacının bu olduğunu düşünüyorum, ya "bul" kısmının daha düzgün çalışmasını veya belli başlı soruların cevaplarını derleyip bir linke koymanızı öneriyorum. Sitenize 2-3 gün önce üye oldum, sanıyorum 4 mesaj attım ve 3ü benzer sebeplerle reddedildi.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @emaywhite müşteri hizmetlerimize ulaştığınız için teşekkürler.

    daha iyi ve sorunsuz hizmet almak istiyorsanız bir göçmenlik avukatı ile görüşmenizi, şu ana kadar bu forum ve yüzlerce sayfayı okuyarak vizesini almış kişilerin hikayelerini okumak isterseniz de mülakat deneyimi başlıklarını incelemenizi ziyadesiyle salık veririm.

    sizin forumu geç keşfetmiş olmanız, hali hazırsa internette ufak bir arama ile ulaşabileceğiniz bilgiler için talepte bulunabileceğiniz anlamına gelmiyor.

    bu vesile ile sürecinizde başarılar dileriz.
    namaste!

  • ⭐⭐

    @emaywhite bir çok insan kazanıyor GC yi.Ama vizeyi alabilenler genelde çok azmedenler, sonuna kadar zorlayanlar oluyor. O nedenle okumaktan çekinmeyin.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @eren34 banka evraklarının ıslak imzalı olması talep edilecektir.
    elbette deneyebilirsiniz ama bence asıl önceliğiniz mülakat almak olsun.
    kalan durum teferruat..


  • @emaywhite arama kısmının yanındaki dişlilere tıklarsanız gelişmiş arama ile istediğiniz her şeyi bulabilirsiniz. Zamanında ben de frankfurt konsolosluğunun adresini bulamamıştım. Sizin gibi arama kısmında da sorun yaşamıştım ama sizin üslubunuz gibi değil de yaşadığım sorunun önce çözümünü bulmaya çalışmıştım daha sonradan da düzgün bir dille sorumu yine @gucarslan a sormuştum. Çok da güzel bir şekilde cevap vermişti. İletilerime bakabilirsiniz. Forumda hali hazırda olan bir sorunun cevabını istemek sizin dediğiniz o 580 sayfayı daha da büyütüyor.


  • @gucarslan, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Hope-Breaker merhaba,

    detaylı arama seçeneğini kullanmalısınız;

    88ec9fab-8667-4ae0-a886-40197a1d98ad-image.png

    böylece istediğiniz kelime / iletilere daha kolay ulaşabilirsiniz;

    acae544e-5467-4113-8954-6555a694a1c0-image.png

    ayrıca bahsettiğiniz konu için kısa bir google araması yapmanız yeterli 😉

    @emaywhite


  • Bu ileti silindi!

  • Farz edelim lottery'i kazandık. DS 260 formunu doldururken Amerika' da adres tanımlayacağız. Bu adreste tanıdığımız kişinin adını da belirteceğiz. Peki bu kişi mahkemesi süren bir mülteci olması durumunda ne olur? Vize mülakatında bu sebepten dolayı green card riske girer mi?
    (her ne kadar mühendis olsa da o bir mülteci)

    Yoksa ilk etapta o adresini belirtip vize başvurusundan mesela 1 hafta önce amerika' da 3-4 aylık ev mi kiralayalım? Bu durumda Nasıl bir yol izlemek gerekiyor?


  • Merhaba herkese ufak bir sorum var. Kız arkadaşım mayıs 2023 tarihinde greencard kazandı. Mart’24 itibarinden hala daha current olmadı. İkimizin de kanada’dan oturum ve çalışma iznimiz var. 1 ay içerisinde evlenmeyi düşünüyoruz. Evlendikten sonra dosyayı açtırıp, dosyayı kanada’ya taşımayı düşünüyoruz. Ancak evlenmemize 1 ay var.

    Sorum şu;
    Bu süre içinde geç kalmak da istemediğimiz için sizce kız arkadaşım şimdiden tek başına dosyasını kanada’ya taşısa, 1 ay sonra evlendikten sonra beni de kendi dosyasına dahil edebiliyor mu? Yoksa illaki evlendikten sonra mı dosyamızı taşımalıyız?

    Umarım konuyu düzgün anlatabilmişimdir ve konuyu doğru başlık altında sormuşumdur. Şimdiden teşekkürler.


  • @ayseyildirim Merhabalar, sürecinizle ilgili yeni okuma yapmaya başladığınızı anlıyorum. Lütfen sorularınızı sormadan önce öncelikle bu başlığı ve diğer önemli başlıkları ilk iletilerinden itibaren okursanız aradaki boşluğu kapatmış olursunuz. Sorunuzdan anladığım kadarıyla cevap vermek gerekirse, her yılın dinamikleri değişiklik göstermektedir. Bu yıl için birçok konsolosluk, dosya transferi için cutoff olmasını istemektedir. Ama siz yine de şansınızı vakit kaybetmeden deneyiniz, eğer konsolosluk dosyanızı taşımaya karar verirse, bunu istediği zaman yapabilir. Dosyanız transfer olur ve mülakat planlaması için cn cutoff olmanızı beklerler.


  • Merhaba 11 nisan Viyana’da mulakatimiz var, belgelerin hepsini e devlet ten aldik ve taratip Viyana konsolosluguna attik, yeminli tercume ve apostile gerek olmadigini bildirdiler, kafama takilan iki soru var

    1. esim ve ben universitedeyken Erasmus ile gidip 6 ay + 6 ay toplamda 1 yil Budapestede resident permit almistik. Polis kayit icin Budapesteden yazi almali miyiz? 2013 de yaptigimiz icin 11 yil gecmis bunu nerden temin edebiliriz ? Etmeli miyiz ? Kafama takildi sormak istedim. Boyle bir deneyimi olan var mi ?

    2. Bedelli askerlikle ilgili belge nereden alinir ?

    Herkese surecinde basarilar diliyorum.


  • @selun 12 ay ve uzeri ikamet ettiginiz her ulkeden polis raporu ( adli sicil kaydi ) almak mesuliyetindesiniz


  • Bazi iletileri okuyunca admin olasim geliyor dogrudan kisilerin hesaplarini silerdim. Biz 580 sayfayi okurken,forumda zaman gecirirmen ya da arama butonunu kullanirken kerizlik yapiyoruz o zaman. Insanlarda biraz saygi, biraz ogrenme istegi olmali hazirakonma istegi yerine.Kusura bakmayin lutfen bu yorumum icin


  • @eray26 Size ek yapayım, sondan geri doğru okumaya başlasa 3 sayfa geride yazmış olduğum bir post var. Orada zaten istediği bilgiyi bulacak ama 3 sayfa okumak bile zor geliyor demek ki.

  • ⭐⭐

    Bazen kendilerine verilen cevaplari bile okumama halini gorebiliyoruz arkadaslar, sakin olmak ve mumkun oldugunca 'armut pis, agzima dus' egilimini beslememek gerekir. Oylariniz degerli ve etkili.


  • Selamlar, eşimin başka bir ülkede eskiden oturumu vardı şu an onu yenileme şansımız varmış o ülkenin konsolosluğuna dosyamızı çekmemiz mümkün mü sıkıntılar yaşar mıyız veya mülakat alabilir miyiz

  • ⭐⭐

    @tuba0607 Mumkun tabii ki, o ulkenin performansi da onemli DV ozelinde. Bunu goz onunde bulundurun mutlaka.


  • @eray26 kesinlikle katılıyorum 10 aydır neredeyse her gönderiyi okumuşumdur, geçmiş mülakatları okudum bazılarını birkaç kez okudum. YouTube’dan videolardan takip ettim hatta takip ettiğim youtuberlarla görüştüm, sağolsunlar vakit ayırdılar. Üzerinden aylar geçmiş adam başka ülkeye aos yapan var mı diye soru sorunca ne yazacağımı bilemiyorum. Velhasıl kelam admin olmak kolay değil 😅


  • @gucarslan Teşekkürler, dediğiniz gibi mülakat gelirse mecbur 1-2 gün ertelerim artık uçuşu


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

89
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum