IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
Arkadaşlar 2023 tax transkript mi isteniyor? Tax return mu olacak? Yeni yağacağımız için transkript yok
-
@hasanmakinaci 4-5 gün böyle gözükmesi normal daha sonra tekrar deneyin
-
@Onur-Karaca, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
@hasanmakinaci hasan bey gözünüz aydın aralıkta dq olmuştunuz demi? Birde tax 2023 sisteme yüklediniz mi?
6 aralik DQ, 2023 tax i yaptim. ceac sistemine yukleyemedim. sistem izin vermiyor. DQ olduktan sonra ekledigim bir evrakta onaylanmamisti 2 ay once, yani evrak elimizde gidecegiz
2 Nisanda randevusu olan baska kimler var?
@MnAtac3106 var,
@drk-24 var,
@berkant ?
@Busra-Akdag ?
@MyLife-0 var -
Benim gelmedi daha mail sayfasını yeniliyorum sürekli:) , şimdiden hayırlı olsun herkese bol sans

-
Arkadaşlar merhabalar. Covid 19 aşısı yapan hastane biliyor musunuz? Yaptırır yaptırmaz aşı kartında belirtiliyor mu acaba
-
@drk-24, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
Arkadaşlar merhabalar. Covid 19 aşısı yapan hastane biliyor musunuz? Yaptırır yaptırmaz aşı kartında belirtiliyor mu acaba
e devlet ten nabiz a gidiyorsunuz, orda covid 19 bolumu var, aile hekiminden yada hastaneden istediginiz asi ya gore hemen ucretsiz randevu veriyorlar
https://www.turkiye.gov.tr/saglik-bakanligi-e-nabiz-kisisel-saglik-sistemi -
@drk-24 benim de en büyük problemlerimden bir tanesi bu oldu. Transkript almak için IRS'in ID.me hesabına üye olmak gerek. Onun için de adresinin ABD'de olduğunu ispatlayan bir belge isteniyor (bu ehliyet fatura tarzında bir şey olabilir) bu durumda benim hesap açma gibi bir şansım yok transkript almak için postayla talep yollamam gerekiyormuş. Onun yerine online başvuru yaptığın esnasında en sonra çıkan 1040 belgesinin yeterli olacağını umuyorum.
-
@hasanmakinaci merhaba, ben dün aşı için baktım hiçbir hastanede aşı yoktu. İstanbul Anadolu yakası için bakmıştım
-
@daphne, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
@hasanmakinaci merhaba, ben dün aşı için baktım hiçbir hastanede aşı yoktu. İstanbul Anadolu yakası için bakmıştım
Ben ist avrupa tarafinda baktim bugun, etrafimdaki hemen hemen butun hastanelerde bugun yarin icin randevu vardi, bende yarin sabah icin ozel bir hastaneden randevu aldim, hastaneyide aradim teyit etmek icin, sorun yok. E NABIZIN telefon numarasi var yada 182 vardi sanirim, randevu icin, arayin yardimci olsunlar
-
@drk-24 ne zaman dq olmustunuz
-
@Busra-Akdag merhaba 20 temmuzda olmuştuk. Biz f2 a sürecindeydik statü değişikliği oldu
-
@daphne @drk-24 Istanbulda iseniz ben Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesinde buldum, aralık ayıydı. Randevuya güvenmeyin derim, ben randevu alıp gittim, hatta o hastaneye gitme sebebim randevu veren birkaç hastaneden biri olmasıydı, ellerinde yoktu aşı. 2 gün sonra şu saatten sonra randevusuz gelin dediler o zaman gittim oldum. Arayıp sorabilirsiniz, tabi ulaşabilirseniz aşı birimine. Devlet hastanelerinde bazen zor olabiliyor bu.
eskisi gibi rutin işlemiyor sanırım artık bu covid aşısı randevu alıp olma olayı.Ekleme yapayım, ben olur olmaz hemen baktım e-nabıza ve aşı işlenmişti.
-
@Asude-Ugur evet bizde öyle düşünüyoruz
-
Herkese hayırlı olsun simdiden sonunda bizde nisan 2 ye bugün itibariyle randevu aldık bundan sonra izleyeceğimiz yollari evrak asi felan belirten baglanti payasirsaniz cok sevinirim darısı diğer bekleyenlerin basına
-
@ygmbx çok teşekkür ederim
-
ceac barcode numarami nerden bulacağım yardımcı olurmusunuz🫣
-
@MyLife-0 DS-260 formu confirmation sayfasinda mevcut. AA ile başlayan numara.
-
@hasanmakinaci 26 aralıkta dq oldum malesef mail bana gelmedi sanırım 15 aralığa kadar dq olanlara gelmiş mail
-
@ygmbx o sayfa tam olarak nerede giriş yaptığımda boyle bir kısmı goremedim yukledigim belgeler bölümünde felan
-
@MyLife-0, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
@ygmbx o sayfa tam olarak nerede giriş yaptığımda boyle bir kısmı goremedim yukledigim belgeler bölümünde felan
1 ceac gir
2 altta IV Application a tikla
3 SIGN tikla
confirmation altta gozukuyor, kopyasini al, saglik randevusunda yaninda getirmeni istiyorlar,
print var, email var
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum