K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@ob16222 iyi bari. Çok olumsuz şey okumuştum bu konuda
-
@spenb hocam ortada yalan bisey yok ise , neden adamlar durduk yere ret etsin o kadar kolay degil sonucta ellerinde makul bir sebep bulunmali , tipini begenmedim seni red ediyorum diye bisey yok yani. Sana bir gerekce sunmasi lazim
-
@spenb interneti cok okursan, başın ağrıyor diye bakarsın beyin kanseri oldum sanırsın günün sonunda.. Allah'ın emri özel odaya alıp sorular sorarlar, sonuçta Türk'üz.. hangi ülkeye gidersek benzer şeylerle karşılasıyoruz doğal.. vizesiz girilen ülkelerde bile odaya çekilmişliğim var defalarca... sakin kendine güvenli ol orada yeter.. panik yapmadıkça, zaten eksik gedik bir şeyin yoktur..
-
Arkadaşlar 1 doz Biontech aşısı olmuştum. Sizce 2. Aşıyı olmalı mıyım? Herhangi bir noktada sorun yaşar mıyım Amerikaya girişte?
-
@ob16222 reis sarı zarfımın alt köşesinde 1inç kadar bi yırtık var konsolosluğa atayım mı fotoğrafını
-
@Emir-1 evet maalesef
-
@spenb ne zaman oldunuz
-
@Beren80 aralık ayında
-
@spenb aşı zorunluluğu kalktı hocam. Gerek yok olmanıza. Aşağıda da yazıyor zaten
-
@spenb ben olsam sorun etmezdim 1inç bişey değil 2-3 cm ne kâğıt çıkar oradan nede sen görebilirsin içinde ne olduğunu.
-
Bu ileti silindi! -
@Emir-1 çalışma izni vs aldınız mı ? Geçici green card için mi aksiyon olmadı?
-
@spenb vize mülakatı öncesi sağlık muayenesine gitmeden önce unganlar son bir yıl içinde covid aşısı olunmasını istiyor. Yoksa sağlık muayenesine kabul etmiyorlar.
-
@yasmnksc vizemi aldım. Sorum amerikaya giriş içindi. Cevap için teşekkürler
-
@ob16222 green Card onay aşamasında da zorunlu değil o halde.
-
@Emir-1 çalışma izni aldım, green Card çok uzadı.şimdi de yeni sağlık raporu istiyorlar.
-
Merhabalar ds 160 formunu doldururken belli bir yerde session time out yazdı ve kapandı, kaydetmiştim zaten sorun o olmadı, tekrar devam etmek istediğimde de aynı uyarıyı alıyorum, aradan iki saatten fazla gecti, tekrar denedim giriş yapıyorum forma ama bir soru sonra next diyince session time out diyor. Denk gelen var mı bu duruma?
-
@Beren80 Linkte yazıyor açıklama hocam.
-
@ob16222
You may send your damaged visa package to our office, we will repack and return it to your designated post office. Our address is: Embassy of the United States of America
1480 Sokak No. 1 Çukurambar Mahallesi 06530 Çankaya, Ankara (ATTN: Immigrant Visa Unit). We would like to remind you that you can use PTT or any courier service.Fotoğrafı atmıştım zarfın. Ona dönüş yapılmış. You may dediği için zorunlu değil gibi mi algılamalıyım
-
Merhabalar, vize mülakatına girdikten sonra approved olup, issued olmayı bekleyen var mı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum