K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@ob16222 saol kardeşim... o kadar çok şey okudum ki son 2 gündür, kafa filan kalmadı... yemin ederim kasıtlı olarak mental bir işkence bu süreç... gerçekten bu kadar evlenmek istiyor mu çiftler diye yapılmış bir ultra baskı ve zorlaştırılmış kasıtlı süreç resmen...
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar öncesinde turist vizesinden red almak K1 vize başvurusunu olumsuz etkiliyor mu lütfen cevaplarmısınız teşekkür ederim şimdiden
-
@ob16222 reis sana son bir soru sormak istiyorum. Haftaya cumartesi ABD’ye gitmek için biletimi aldım. Amerika’ya indiğimde oradaki vize kontrolü yapan memur ne gibi sorular soruyor. Oradaki memurun vizeyi iptal etme yetkisi olduğu söyleniyor.
-
@tncymz bişey sormuyor , evet yetkisi var ama neden iptal etsin ? Bu arada sadece k1 değil bütün vizeleri iptal etme yetkisi var , yoğun değilse alır dosyanı 90 gün içinde evlen deyip yollar , yoğunsa ofise yolluyor 3-5 dk oturuyorsun dosyanı alıyorlar gönderiyorlar başka bişey yok. Beni ofise göndermişti oturdum 3-4 dk sonra ismimi söylediler 90 gün içinde evlen dedi yolladı
-
@ob16222 iyi bari. Çok olumsuz şey okumuştum bu konuda
-
@spenb hocam ortada yalan bisey yok ise , neden adamlar durduk yere ret etsin o kadar kolay degil sonucta ellerinde makul bir sebep bulunmali , tipini begenmedim seni red ediyorum diye bisey yok yani. Sana bir gerekce sunmasi lazim
-
@spenb interneti cok okursan, başın ağrıyor diye bakarsın beyin kanseri oldum sanırsın günün sonunda.. Allah'ın emri özel odaya alıp sorular sorarlar, sonuçta Türk'üz.. hangi ülkeye gidersek benzer şeylerle karşılasıyoruz doğal.. vizesiz girilen ülkelerde bile odaya çekilmişliğim var defalarca... sakin kendine güvenli ol orada yeter.. panik yapmadıkça, zaten eksik gedik bir şeyin yoktur..
-
Arkadaşlar 1 doz Biontech aşısı olmuştum. Sizce 2. Aşıyı olmalı mıyım? Herhangi bir noktada sorun yaşar mıyım Amerikaya girişte?
-
@ob16222 reis sarı zarfımın alt köşesinde 1inç kadar bi yırtık var konsolosluğa atayım mı fotoğrafını
-
@Emir-1 evet maalesef
-
@spenb ne zaman oldunuz
-
@Beren80 aralık ayında
-
@spenb aşı zorunluluğu kalktı hocam. Gerek yok olmanıza. Aşağıda da yazıyor zaten
-
@spenb ben olsam sorun etmezdim 1inç bişey değil 2-3 cm ne kâğıt çıkar oradan nede sen görebilirsin içinde ne olduğunu.
-
Bu ileti silindi! -
@Emir-1 çalışma izni vs aldınız mı ? Geçici green card için mi aksiyon olmadı?
-
@spenb vize mülakatı öncesi sağlık muayenesine gitmeden önce unganlar son bir yıl içinde covid aşısı olunmasını istiyor. Yoksa sağlık muayenesine kabul etmiyorlar.
-
@yasmnksc vizemi aldım. Sorum amerikaya giriş içindi. Cevap için teşekkürler
-
@ob16222 green Card onay aşamasında da zorunlu değil o halde.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum