DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Merhaba,kafama takılan şey Ds 260 formundaki minor hataların dosya açtırmaya gerek kalmadan sorun olmayacağı söylenmişti. Kendimi açıklayarak bunları dile getirmem sorun yaratmayacak dendi. Az önce birinin paylaştığı ileti dikkatimi çekti. Yurt dışı polis kaydı ile alakalı. Ben 2022 de Kuzey Kıbrıs’tan mezun oldum okuldan orası için de mi polis adli sicil kaydı almam gerekiyor? Sadece öğrenci olarak bulundum. Türkiye için çıkarmıştım adli sicil kaydı ama. Eğer gerekiyorsa mülakata onsuz girmem riskli mi? Sorulursa ve o anda olmadığını söylersem. Ap ye bırakılıp belgeyi alıp göndermem mi istenir? Yardımcı olursanız sevinirim
@gucarslan -
Hocam umarım başka bir arkadaşın başına gelen gibi atlama durumu başınıza gelmemiştir. Bir arkadaşa sıra gelip geçtiği halde bir süre mail almamıştı. Sonraki dağıtımlarda mülakat verdiler.
-
Merhaba, sağlık muayenesi randevusu alırken yazdığımız adresle mülakatta vereceğimiz adresin aynı olmaması bir sorun yaratır mı?
-
Ben de danışman şirketlerinden bahsetmek istiyorum.greencard kurasına yeni girmiş olanlar aramıza yeni katılmıs olan arkadaslar danısmanlık sırketlerınden uzak durun,asla hıcbır konuda bılgılerı yok.ben forumla tanısmadan once arayıp bılgı edınmek ıstemıstım,aradıgım kım varsa kesınlıkle kaybedersınız,herkes sızın sahıp oldugunuz sebeplerden dolayı elenıyor gelın bırlıkte calısalım dıye benı ıkna etmeye calıstılar.ıstedıklerı paralar çok ucuk paralar 20bin civarı para ıstıyor hepsı.bazıları da avukat ustelık ve youtube kanalı var bazılarının ve dolandırıcı şarlatan hepsi. Lutfen lutfen inanmayın bu forumda guzel kalplı ınsanlar sayesınde aradıgınız her sorunun cevabını bulanılırsınız.
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar Dosya taşıma maili için önemli bir sorum olacak. Konsolosluk iletişim sayfasında Support mail adresi paylaşan yada hiç mail adresi paylaşmayan konsolosluklara nasıl ulaşabiliriz? Telefon numaraları var ama bu durum için konsolosluğu arayabiliyor muyuz? Çünkü Support hesaplarına mail attığımızda bize direkt Diversty visa bilgilendirme sayfasını atıp dosyayı kapatıyorlar. Direkt olarak konsolosluk ile iletişim kuramıyoruz.
-
@Lifepark-0 o durum için konsolosluğu arayamazsınız mail üzerinden iletişim kurmanız lazım
-
@Emre-Kurtulmuş ulaşabileceğimiz bir mail adresleri yoksa bu o konsolosluğa asla dosya taşıyamayız mı demek oluyor Emre bey ?
-
@Lifepark-0 support mail adresinden ulaşıyor olmalısınız zaten sizin oradan dosyanız açılır ilgili konsolosluğa ulaşır incelenir duruma göre geri dönüş sağlanır
-
@yakt05 yapmanız gereken başka bir şey yok, bu şekilde gönderebilirsiniz.
ancak mailinizi türkçe değil, ingilizce yazın.
mail başlığınız: 2024EUXXX / Request for New Interview After Marriage olsun.
bol şans. -
İyi günler, donoreply mesajı 2. kere geldi, ais kaydı ile ilgili randevu kaydınızı tamamlayınız diye yazıyor. Önerilen ais kayıt tarihi randevu tarihinden 1 hafta önce ideal şekilde görmüştüm. Şimdi yapmamda bir sakınca olur mu ? (Mülakat tarihine 2 hafta var daha.)
Bilgilendiriseniz çok sevinirim, Teşekkür ederim. -
@cihanbicakli forumdaki iletileri okumaktan çekinmeyin;
-
@sevdademirci yaratmaz, yapabilrisiniz.
-
@Oguzhanyesildag eksik belge ile mülakata giderseniz vizenizi alamazsınız.
buna göre hareket edin. -
@blackmamba24 bunun bir aralığı yok.
şansınızı denemelisiniz.. -
@madeby hayır olmaz, yapabilirsiniz.
-
@gucarslan bey status chec site sadece mülakat girip durumunu öğrenmek için galiba şuan bizlik bir durum değil girip baktım gecersiz vaka yazdı teşekküler
-
@ahmetyorulmaz geçersiz vaka yazmaz, sizde NVC yazar mülakat almadıysanız.
lütfen iletiyi dikkatli okuyun. -
Arkadaşlar konsoloslukların performansını görmek için girdiğimiz adres şu muydu? https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY24.html
Bu adres üzerinden bakıyorum ama konsolosluk seçemiyorum ve tüm tablolar 0 olarak görünüyor. Acaba yanlış yerde miyim? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Düzeltme: csv dosyasını indirip Excel üzerinden kontrol edebiliyorum ancak web sayfası üzerinden bu işlemleri yapamıyorum. -
@mamudo adres doğru ve bütün verileri görebiliyoruz, tekrar bakın lütfen.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
46
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.