Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • Yasaklı

5.000$ I’m var GC çıkarsa yeterli değil bu beni üzüyor diyenler akşam Rizespor Fenerbahçe maçına basın. Skor veriyorum 0-3
    2.18 oranı var.
    2 saatte 5.000$ inizi 10900$ yaparsınız.
    YTD 😂

İddaa nın bu haftaki kalesi MS 2
    🙃

• @Ping-PONG, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

5.000$ I’m var GC çıkarsa yeterli değil bu beni üzüyor diyenler akşam Rizespor Fenerbahçe maçına basın. Skor veriyorum 0-3
    2.18 oranı var.
    YTD 😂

🙃

Bu tur seyler gereksiz. Bunlar direk kumar ve paranin tamamini kaybetme riskin var. Bence bu riske girilmeye degmez hele ki az paran var ise. Kumarda bile R/R yi ayarlamak lazim. Risk Reward 🙂

• Yasaklı

@gtx295, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

2.18 oranı var.
    YTD 😂

🙃

Bu tur seyler gereksiz. Bunlar direk kumar ve paranin tamamini kaybetme riskin var. Bence bu riske girilmeye degmez hele ki az paran var ise. Kumarda bile R/R yi ayarlamak lazim. Risk Reward 🙂

😂 Aynen dostum.
    Espri olsun maksat.

Benim en çok zorlandığım konulardan birisi olacak yıllarca Fenerbahçe’m in maçları a gidememek. 😞

Sanırım en çok yıprandığım zamanlar maç günleri olacak.

Düşünsene şampiyon olmuşsunuz sen saat farkından uyuyorsun. Tüm arkadaşların deli gibi paylaşım yapıyor. Sen binlerce km uzaktasın. Kalbim sıkıştı düşününce 😂

• @Ping-PONG 🙂 ben futbol izlemiyorum zevk te almiyorum. Yani benim acimdan pek onemli degil 🙂 ama kumar= pismanliktir. Evliler icin yuva yiktirmaya kadar gider aman diyim bu ise hic bulasmayin 3 gun kazanirsin 10 gun kaybedersin. Total de hep zararli olursun.

Herseyin fazlasi zarardir. Herseyi dengede tutmak gerekiyor. Kendim bu dengeyi yillarca sagladim 🙂

• Selamlaar.. aramızda avukat var mı? Bir sey sormak istiyordum.. 😊

• @Ping-PONG Stuttgart işine dönmesin 😂😂

• Yasaklı

@hashirama, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@Ping-PONG Stuttgart işine dönmesin 😂😂

Olimpiyat çocuğu yok bizde 😂

• @Ping-PONG elimizde Gökhan çok onu napcaz 😂😂

• @Ping-PONG Fenerbahçeliyim ama berabere biter hocam 🙂

• @aysegl12345 maalesef elenmiş oldum 🙂

• @hashirama avukatım buyrun sorabilirsiniz

• herkese iyi akşamlar..

• ⭐⭐⭐

@gtx295 Napsak turist vizesine mi başvursak 😁

• @newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@gtx295 Napsak turist vizesine mi başvursak 😁

onu düşünüyorum. Baska islerim var onlari halledebilir isem turist vizesinede basvurucam 🙂 Para isini hallettiysen ve kalacak yer bulduysan hemen basvur sen 🙂

• ⭐⭐⭐

@gtx295 Ücreti ne kadar acaba 220 dolar yazıyor ama. Açıkcası ben konsolosluk çalışanı olsam kendime izin vermezdim o yüzden red yeme oranım %70 gibi bir şey muhtemelen

Bir arkadaşım geçen gün bir vize ofisine kanada turist vizesi için başvurdu açıkcası onun sonucunu bekliyorum o oradan vize alır da bana da gc çıkmazsa orayı denemeyi düşünüyorum sadece olasılığı daha yüksek olduğu için

• @newbie97, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@gtx295 Ücreti ne kadar acaba 220 dolar yazıyor ama. Açıkcası ben konsolosluk çalışanı olsam kendime izin vermezdim o yüzden red yeme oranım %70 gibi bir şey muhtemelen

Bir arkadaşım geçen gün bir vize ofisine kanada turist vizesi için başvurdu açıkcası onun sonucunu bekliyorum o oradan vize alır da bana da gc çıkmazsa orayı denemeyi düşünüyorum sadece olasılığı daha yüksek olduğu için

vize ucak masrafi diger masraflar vs bir 1500$ ayirmak lazim. Tabiki birde orada gittiginde yetecek kadar para lazim 🙂 Artik ondan sonra evlenir misin yoksa kacak mi yasarsin statunu bir sekilde degistirirmisin sana kalmis 🙂

• selaaam herkese ben forumda aradım ama bulamadım ds260 formunu doldururken o an işte çalışıoruz veya işyerimiz var ama mülakat zamanı oldu ki işten ayrıldık yada işyerimiz kapandı
    1)bu vize sürecini etkiliyor mu
    2) birde yalan beyan vermiş gibi mi algılıyorlar sonuçta 1 günde bile hayattt herşey değişebiliyor?

• ⭐⭐⭐

@gtx295 Çıkacağını bilsem tüm risklere okeyim ama ipsiz sapsız işsiz güçsüz benim sıfatımda birine vize verme oranlarını düşününce vazgeçiyorum nedense 😁

• ⭐⭐⭐

@siraysessiz bence bir şey olmaz neticede sigorta geçmişinizde o işyerinden ayrıldıysanız artık sigortanız yatmayacak yani bunu bulmaları kolay

• @newbie97 benim takip ettiğim ve gördüğüm kadarıyla mülakat çok önemli danışamanların kişiye göre uygunsenaryo ( hikaye de diyebilirz) çalıştıklarında vize alamayan yok gibi söylenenle eldeki belgelerin tutarlığı / mülakattaki netlik/ birde yalan söylememek yani onların sistemde gördüğü şeyi sen yok dememek

Benzer Başlıklar

• 4035
  • 6
  • 21391
  • 30813
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |