Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

F4 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının Kardeşleri)


  • @Egemen-0 Etkilemez biz uc kez giris yaptik 2014 -2016-2018


  • @eeken Çok teşekkür ederim.


  • İlerleme yine bir aylıkmış. Bu ay değişim olmadı 😕


  • @eeken maalesef bize randevu Temmuz ayi gibi gelir diye umut ediyorum


  • @oprmngr Geçen yıl gibi olmasın, yaza kadar ilerlesin en azından, ümidim o yönde. Gerçi yaş oldu 44, bu yaştan sonra nasıl sıfırdan başlanır onu da hiç bilmiyorum.


  • @eeken Benim yasim 54 hala umidim var, en azindan ailem icin , cikana kadarda gemide calisacagim


  • 17 gün ilerlemiş, 8 haziran 2007. Bu ay randevusu olan arkadaşların randevusu geldi mi? Biraz bilgi verip bizi ümitlendirseniz :)


  • Uzun bir bekleme süreci ardından, sonunda sıramız geldi. Tahminimce 1-2 hafta sonra gelecek mülakat tarihi. Diğer sırası gelen arkadaşlara da hayırlı olsun. :)


  • @eeken benim randevu aysonuna doğru çıkışta mutlaka yazarım buraya da neler sorulduğunu.


  • @eeken bizimde henüz gelmedi görüșme tarihimiz ama az kaldı. Ben de çıkıșta anlatırım ins. olup biteni


  • Herkese merhaba görüşmem sorunsuz bir şekilde geçti nihayet. Umarım bekleyen diğer arkadaşlar da aynı şekilde geçirir. Randevum sabahtı konsolosluk kapısı açılana kadar polisler dış kapıyı açmıyorlar orada bekledik kalabalık bir grupla birlikte. Bahçeye girdikten sonra randevu saatine göre güvenlik girişine yönlendirdiler sıra ile alıyorlar. Oradan sonra pasaportunuza bir etiket yapıştırıyorlar bekliyorsunuz arka arkaya iki görüşme oluyor. İlkinde yalnızca evrakları istiyorlar sizden burada tüm evraklarınızın asıllarının ve varsa İngilizce çevirilerinin hazır olduğundan emin olun eksik evrak en büyük problem. İkinci görüşmede kardeşime dair sorular sorular nerede yaşadığını ne iş yaptığını vs. İkinci görüşmeyi mümkünse İngilizce yapmanızı öneririm oldukça anlayışlıydı zaten gayet açık ve kolay anlaşılır şekilde konuşuyordu. Evraklarınız eksiksiz olduğu sürece hiç merak etmenizi gerektirecek bir durum yok benim tüm işlemlerim 1 saat içerisinde tamamlandı pasaportu da bir hafta içerisinde gönderecekler diye umuyorum.


  • @barisk Çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun. Sonunda burada birinin görüşmeye girebilmesine sevindim :)

    Forumda daha önce bir soru sormuştunuz, evrakların güncelliği ile ilgili. Tüm evrakların güncel hali mi gerekiyor? Ayrıca DS formunu bir şekilde güncellemek mi lazımmış?


  • DS formunun güncelini istemediler abimin tax kağıtları ile adli sicilin güncellerini istediler sadece.


  • Merhabalar bizde dün girdik interview e. Aynen @barisk ın anlattiğı gibiydi. Görüșme yaptığımız kiși çok dosthaneydi. Espiriler filan yaptı. Bense epey gerilmiștim okuduğum bazı deneyimlerden dolayı. Neyse sponsorunuz neyiniz oluyor? İlk evliliğiniz mi? Daha önce bașka bir ülkede yașadınız mı? Gibi basit bir kaç sorudan sonra tebrikler vizeniz onaylandı diyerek görüșmeyi bitirdi. Çocuklarınız 15 yaș üstüyse onlara da sabıka kaydı götürebilirsiniz. Bizden istendi çünkü.


  • @Zeyno Yeniden hayırlı olsun, konsoloslukta ayrıca herhangi bir ücret ödediniz mi? Ve sağlık raporunuzun çıkması kaç gün sürmüştü? Şimdiden teşekkürler. :)


  • @Zeyno Hayırlı olsun, sizin adınıza çok sevindim. Böyle deneyimler okumak çok güzel.


  • @ScarletW Merhaba. Size randevu geldi mi?


  • @eeken Hayır henüz gelmedi ama önceki yorumlardan yola çıkarak haftaya gelecek gibi gözüküyor.


  • @ScarletW Teșekkür ederim. Darısı sizin ve diğer bekleyenlerin bașına olsun🙂 Muayeneden sonraki gün elçiliğe gönderildigine dair mail geldi. Elçilikte herhangi bir ödeme yapmadık


  • @ScarletW Merhaba. Halen gelmedi mi?


Benzer Başlıklar

  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • Green card basvuru

    Greencard Loto Başvurusu Soruları green card forum
    8
    0 Oy
    8 İleti
    831 Bakış
    A
    Resmi siteden örneklere ve ölçü bilgilerine ulaşabilirsiniz, ölçü bilgileri detaylar yönergede de mevcut. Ayrıca aşağıdaki başlığı da inceleyin, işinize yarayacaktır. https://yesilkartforum.com/forum/topic/232/green-card-çekilişi-için-evde-nasıl-fotoğraf-çekilir?page=1
  • 1 Oy
    6k İleti
    599k Bakış
    S
    @Sinan-Dayi, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları) Cuma gunu yayinlanan memo sonrasinda ilk is gunu olan dun Charlotte FO da esim icin mulakata girdik. Memur memo ile ilgili ya da neden consular processing yapmadigimizla ilgili hicbir soru sormadi, Mulakat soyle gelisti Ne zaman tanistiniz? Evlenmeye tanistiktan ne kadar sonra karar verdiniz? Esim 2023 Ocak ayinda Amerika'ya giris yapti ve I94 formu Haziran ayina kadar gecerliydi. Biz Nisan ayinda evlenmeye karar verdik ve I485'i Mayis ayinda gonderdik. Sonrasinda Aralik ayinda Advance Parole onaylandi ve Turkiye'ye gittik. Neden bilmiyorum ama memur bu doneme cok takildi, normalde vizesinin Haziran ayinda bittigini ama bizim ulkeyi terk etmedigimizi dolayisiyla out-of-status durumuna dustugunu soyledi. Ben de oyle bir sey olmadigini, I485'i file ettigimiz gun itibariyle adjustment of status sonuclanana kadar Amerikada yasal olarak kalabilecegini belirttim, sonrasinda tamam dedi ve evet/hayir sorularina gecti. Saniyorum ne yaptigimizi ve surece hakim olup olmadigimizi gormek istedi. Onun disinda esimin Turkiye'deki meslegiyle bir kac soru sordu. Saglik raporunun suresinin bittigini soylemeye basladiginda cumlesini tamamlamadan ben yeni saglik raporunu verdim. Sonrasinda simdilik karar veremeyecegini ve background checklerin devam edecegini herhangi bir zaman dilimi de veremeyecegini belirtti ve gorusme tamamlandi,. Genel olarak olumlu diyebilecegim bir gorusmeydi. Umuyorum en kisa surede sonuclanacaktir. Sonunda dosyamiz bugun onaylandi, bekleyen herkese sabir ve en kisa zamanda onay diliyorum.
  • 2 Oy
    642 İleti
    312k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

18

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum