DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Mulakat icin istenilen belgeler mulakattan 1 hafta once mi gonderiliyor ? Oncesinde gonderildigi de oluyor mu?
-
@eray26 merhaba bize yaklaşık 15 gün önce gönderilmişti.
-
@eray26 konsolosluğa göre değişir bu bahraynde süresi farklı olabilir
-
Merhaba arkadaşlar ,
Daha önce Çin’de ve İrlanda’da yaşadım ama yaşadığım adresleri koymayı unutmuşum sizce ds-260 formunu açtırayım mı ? Yoksa sözlü olarak mı söyleyeyim .Bu arada mülakat aldım
Teşekkürler
-
@gubaz53 Çin ve İrlanda’da yaşadığınız zaman 16 yaşınızdan büyük müydünüz? Cevabınız evet ise, bu ülkelerde ne kadar süre ile yaşadınız, bu süre 12 aydan fazla mıydı?
-
Arkadaşlar mrb ,davetiye sayı en son kacta bilen var mı ? Mesela 4 binlere geldi mi sıra ? 4 bin ve üstü davetiye alan varsa paylasırsa sevinirim
-
@cansss sorun yoktur, içiniz rahat olsun.
ceac'dan sürekli kontrol edin ve "abd'de 100$'a market alışverişi" konulu saçma videoları izleyerek günlerinizi geçirin. -
@LeventC ben biliyorum.
ama öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın. -
@gucarslan şu an oldu gibi sanki :)paylaşırsan sevinirim
-
@LeventC bu başlığın ilk iletisini okuyun, sürecinizde bol şans.
-
Merhaba kendimce liste yapmıştım paylaşayım belki kullanırsınız tabi elenmesi gereken yerleri elemedim tüm listeyi yazdım lazım olan alıp düzenyebilir.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Lpy2COmmAWhTMD7AqRVFzVUc6X6GU5eZ8IsPVcL6D40/edit?usp=sharing
-
@gucarslan talihli takip ( excel) paylaşımı yapılmış fakat 12 ocaktan bu zamana ,hala mulakat tarihi alanlar aynı 3 binlerde ve degişmiyor malesef...Bilgilendirdigin için tşk ederim...
-
@LeventC normal, demek ki mülakat almıyorlar.
-
@gucarslan teşekkür ederim yanıt için
-
@gubaz53 hocam nasıl taşıdınız jamaikaya oturum vs mi var yoksa sadece mail ile talepte mi bulundunuz teşekkürler
-
@ATS16 birinde 7 ay diğerinde 9 ay kaldım
-
@fahri26 ben cayman adalarında yaşıyorum buradaki dosyalara ora bakıyor
-
Bu yılın geçen yıldan da kötü gittiğini görünce artık somut adım atmam gerektiğine karar verdim. Önceki yıllardan deneyimli forum yöneticilerinin neredeyse tamamı hemen dosya taşıma işlemlerine başlayın önerisini de hayati bir uyarı olarak görüyorum. Benim için iki seçenek vardı ya dil okulu veya şirket kurarak dosya taşıma. Şirket kurmak gibi işlerden anlamadığım için dil okuluna kayıt olarak gitme seçeneğini daha uygun buldum. Sizlerden beklediğim yardım bu konu üzerine olacak. Not: 46 yaşındayım Kimya öğretmeniyim.
1-Gitmeyi tercih etmem gereken kolay vize ve oturum veren ülkeler hangileridir? Örn. İrlanda uzun süreli dil okulu için oturum ve çalışma kartı veriyormuş böyle bir seçenekte KCC nin dosya taşıması için oturum vs. gibi belgeler mi sunmam gerekiyor yoksa 2-3 aylık dil kursları olsa da dosya taşıma için başvurabilir miyim?
2- Danışmanlık firmaları aracılığıyla mı süreci yönetmeliyim? Aksaray küçük bir yer danışmanlık konusunda yeterli destek olmayabilir. Önerebileceğiniz danışmanlık firmaları hangileridir?
3-Diyelimki bir kaç farklı ülkeye gitmek için başvurduk ama vize alamadık eğitim için yatırdığım paraları geri alabilecek miyim? Yanlış hatırlamıyorsam buna benzer bir bilgi okumuştum.
4- Diyelim vize aldık KCC ye ne deyip dosyamı taşımalarını isteyeceğim? Okul, pasaport, oturum kartı vs. gibi kanıtlayıcı evrakları mı göndermeliyim?Bu yıl dil okulu ile dosya taşıyan oldu mu bilmiyorum ama herkese yol gösterici olması için süreci paylaşmaya çalışacağım. Yardım ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
-
@GOKAY-0 merhaba,
4 sorunuz da bu başlıkta defaatle cevaplandı.
arama butonunu kullanarak ya da eski iletileri okuyarak ilgili konu için sürecinizi rahatlıkla devam ettirebilrisiniz. -
11 bine ne zaman gelir sizce mülakat
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum